Bachelor in de handelswetenschappen "Hotel- en toerismebeheer"

hwtk University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de handelswetenschappen "Hotel- en toerismebeheer"

hwtk University of Applied Sciences

Toeristische markten veranderen sneller en sneller en worden steeds meer beïnvloed door mondiale ontwikkelingen. Nieuwe trends vereisen een hoge mate van flexibiliteit en creatieve ideeën van aanbieders, dienstverleners en organisatoren van evenementen. Competent en individueel advies en de implementatie van speciale klantvereisten staan ​​centraal.

Onze studenten zijn efficiënt voorbereid op het oplossen van deze taken in het vakspecifieke deel van hun managementgerichte studies. Docenten uit het veld brengen de actuele inhoud duidelijk over en integreren trends in de branche in de klas. Afgestudeerden van deze specialisatie openen een spannende, internationale werkomgeving en uitstekende carrièrevooruitzichten.

Praktische vaardigheden (sem 1)

De studenten worden de bedrijfsmanagementstructuren van de praktijk geleerd. Je leert de bedrijfsinterne definities van termen kennen, evenals de volgorde van orders, producten en klanten. Daarnaast krijgen ze inzicht in de financiële administratie. De studenten worden vertrouwd gemaakt met de structuur en de procesorganisatie van de praktijk, evenals met de bedrijfsspecifieke werk- en werkvoorschriften. Een ander aandachtspunt is het belang van de praktijk in de algemene context van de toeristenindustrie. In het proces leren de studenten de economische betekenis van het bedrijf voor de bestemming en het lokale toerisme. U kent mogelijke samenwerkingsverbanden met andere bedrijven.

organisatie

  • Maak kennis met de organisatiestructuur van het stagebedrijf.
  • Begrijp de toewijzing van taken in afzonderlijke afdelingen.
  • Analyse en toepassing van de informatie- en communicatiekanalen in de context van de organisatiestructuur van het bedrijf.
  • Maak kennis met het gastronomische concept van het bedrijf

keuken

  • Voer inventariscontroleprocessen in, met name met betrekking tot inkoopmarkten, biedingsaanvragen en selectiebeslissingen.
  • Ontwerp van menu's voor eten en drinken, catering.
  • Gebruik van apparatuur, machines en huishoudelijke artikelen, werkplanning.

service

  • Drankenservice en menu.
  • Klantenservice.
  • Controleer de verkoopbaarheid van producten.
  • Serveer en maak eten en drinken.
  • deelnemen aan service- en menubezoeken.
  • het bedrijf kassasysteem bedienen.

vloer

  • Organisatie en dienstverlening.
  • Vloermaterialen en beheertechnologieën.
  • Service en schoonmaakcontrole.

toepassingen

  • Internationale hotelindustrie
  • afzet
  • planning
  • Luchtvaart management
  • event management
  • human Resources
  • Controlling

vennootschap

  • hotelwezen
  • reisbureaus
  • touroperators
  • gastronomie
  • luchtvaartmaatschappijen
  • organisatoren van evenementen
  • destination management
Deze school biedt programma's in:
  • Duits
hwtk University of Applied Sciences

Laatst bijgewerkt op July 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Apr. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
580 EUR
/ Maand (betalingsoptie 36 maanden). Afstandsonderwijs 10.440,50 € (eenmalige betaling) of 10.990 € (betalingsmodaliteit 36, 48 of 72 maanden)
Locations
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2018, Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2018, Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018, Apr. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan