Bachelor In De Handelswetenschappen

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Handelswetenschappen

Southern Cross University

De Bachelor of Business Administration geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid inzicht te krijgen in management en professionele praktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van branchespecifieke disciplines. Studenten hebben flexibiliteit bij het bepalen van de structuur van hun studie. Ze kunnen praktische ervaring opdoen via een stage die geldt als twee eenheden voor hun studie of keuzevakken uit het universitaire aanbod om hun kennis van andere disciplines uit te breiden.

Carrièremogelijkheden

In administratief beheer rollen binnen private en overheidsorganisaties, human resource management, marketing, internationale zaken en management.
Opmerking: Studenten die een professionele accreditatie voor de boekhouding willen behalen, moeten de Bachelor of Accounting studeren.

Professionele erkenning

Studenten komen mogelijk in aanmerking voor deelname aan het Australian Institute of Management (AIM).

Studenten die een professionele accreditatie voor de boekhouding willen behalen, moeten de Bachelor of Accounting of de Bachelor of Business studeren.

Studenten die een professionele accreditatie willen behalen voor financiering moeten de Bachelor of Business studeren.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen kiezen, als keuzevakken, een of twee dubbel gewogen stage-eenheden.

Grote studiegebieden

Studenten kunnen een of twee specifieke majors studeren of kunnen een individueel studieplan ontwikkelen om een ​​generieke Bachelor of Business Administration zonder major af te ronden.
Opgegeven majors en campusbeschikbaarheid:
Gold Coast en online:
Human Resource Management: rust studenten uit met de professionele expertise en kennis die nodig is om selectie- en rekruteringsprocedures, training en ontwikkeling en het prestatiebeheer van personeel te beheren.
Beheer: rust studenten uit met de vaardigheden om de veranderende zakelijke en sociale omgeving te volgen en een goed oordeel te vellen over de meest geschikte richtingen en acties voor een organisatie.
Marketing: studenten ontwikkelen analytische zakelijke vaardigheden, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed begrip van menselijk gedrag en motivatie. Ze leren effectieve marketingstrategieën en campagnes te maken.
Toerisme: bereidt studenten voor op een loopbaan in het toerisme, door inzicht te verschaffen in toeristisch management.

Studenten op de campus kunnen ook elke studiestroom online bestuderen.

Houd er rekening mee dat sommige majors, studiestreams en units mogelijk niet op elke locatie beschikbaar zijn. Eenheidsbeschikbaarheid wordt voor elke onderzoeksperiode gepubliceerd en kan van jaar tot jaar variëren.

Evaluatiemethoden

Beoordeling kan zijn in de vorm van essays, rapporten, audio- of videopresentaties, online quizzen, case-analyses of probleemresoluties en onderzoeken.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan