Bachelor in de handelswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma kan garanderen dat u een betere ondernemer, manager en werknemer wordt, met een reeks vaardigheden en capaciteiten die zijn afgestemd op de huidige marktrealiteit.

Bovendien kom je via de casestudy-methode (die leren door te doen omvat) in contact met actuele bedrijfssituaties en realtime schikkingen die onder meer je leidende, teamwork- en effectieve besluitvormingsvaardigheden zullen ontwikkelen.

Het is een complete ervaring, met een focus op tastbare resultaten die uw kijk op zaken zullen veranderen. Het BBA-programma is uw verschuiving naar een in de realiteit verankerde zakelijke omgeving die een toegevoegde waarde zal blijken te zijn voor het bedrijf waarvoor u gaat leiden of werkt.

Beurzen tot € 4.000 per jaar!

We geloven in jou en we zijn ervan overtuigd dat ons Bachelor of Business Administration (Tiffin BBA) -programma aan de Tiffin University je zal leiden naar waar je heen wilt in je professionele leven.

De Bachelor of Business Administration van de Tiffin University in Roemenië kost jaarlijks € 9.000 collegegeld. Voor degenen die willen solliciteren, kunnen de beurzen worden verkregen na analyse van het toelatingsdossier en na een evaluatiegesprek, gehouden door de commissie van Tiffin University.

Naar wie zoeken we?

U! Omdat u op zoek bent naar de beste middelen voor een duurzame zelfontplooiing, streeft u ernaar om een deskundige zakelijke professional te worden, wilt u uw vaardigheden verbeteren en uw kansen op werk maximaliseren.

Als je jezelf in onze beschrijving ziet, stel ons dan al je vragen door contact met ons op te nemen of ontmoet ons op ons kantoor in Boekarest en ontdek de juiste redenen om lid te worden van Tiffin University.

Waarom kiezen voor Tiffin BBA?

  • Je krijgt een ervaring die op een efficiënte manier nuttige cursussen combineert met oefenen, in een realiteit verankerde zakelijke omgeving.
  • Je krijgt exclusieve begeleiding van Amerikaanse professoren.
  • Je leert van huidige bedrijfssituaties waardoor je real-time praktijkcases kunt bestuderen.
  • U zult doorlopende prestatiebeoordelingen ondergaan om uw evolutie te evalueren.
  • Ontvang een internationaal geaccrediteerde Bachelor of Business Administration-graad van Tiffin University in de VS.
  • En een bonus: word afgestudeerd aan de American School of Business!

Programmastructuur

Modulaire structuur

Tiffin BBA is een intensief programma dat bestaat uit 20 modules die in 4 jaar moeten worden afgerond en dat doordeweeks plaatsvindt van maandag tot en met vrijdag. Elke module bestaat uit 2 cursussen en heeft een duur van 3 weken per module.

1 module = 2 cursussen (3 weken)

  • De te analyseren studiehoofdstukken en projecten worden in de week voorafgaand aan de aftrap van de cursussen benoemd.
  • Alle cursussen worden uitsluitend in het Engels gegeven, door Amerikaanse professoren.
  • Cursussen vinden niet plaats tijdens de zomermaanden, de hele maand december en tijdens de paasvakantie.

Casestudiemodel

De structuur van het programma is gebaseerd op casestudy's die lijken op die welke oorspronkelijk zijn ontwikkeld aan de Harvard Business School. Hiermee kunt u constructief omgaan met uw collega's, teamworkvaardigheden ontwikkelen en deze effectief toepassen in praktijksituaties. Sessies van het programma bevatten gedrukt cursusmateriaal (exclusief studieboeken), elektronische cursussen, academische faciliteiten en meer.

Tijdens de tekenperiode van de afstudeerprojecten blijf je in contact met je docenten via de Tiffin BBA Portal. Dit portaal biedt u beveiligde chatrooms, discussieforums en documenten die u nodig heeft voor uw cursussen.

Brief van de president van Tiffin

“Sinds de oprichting in 1888 heeft Tiffin University met succes haar studenten opgeleid voor het vervullen van levens en leiderschapscarrières die door excellentie worden opgemerkt.

Hele generaties Tiffin Alumni hebben hun bijdrage geleverd ten behoeve van hun families, gemeenschappen en beroepen. Tiffin University heeft een uitstekende reputatie, waardevolle academische programma's, zorgvuldig en bekwaam personeel en docenten, uitstekende studenten en een warme en vriendelijke omgeving waarin studenten altijd op de eerste plaats komen.

We nodigen u uit om de programma's van onze universiteit te ontdekken en ervoor te zorgen dat ons aanbod aan uw verwachtingen voldoet. Als u geïnteresseerd bent, wachten we op uw bezoek aan ons hoofdkantoor in Boekarest. Praat met onze studenten, docenten en medewerkers en overtuig uzelf ervan dat Tiffin de juiste plek is om uw studie af te ronden.

We garanderen dat we alles zullen doen wat in onze macht ligt om u te helpen uw educatieve doelen te bereiken. "

- Dr. Lillian Schumacher, voorzitter van de Tiffin University

Accreditaties

Tiffin University is een onafhankelijke, particuliere instelling voor hoger onderwijs, gecharterd door de staat Ohio om graden toe te kennen op het niveau van Associate, Bachelor, Master en Doctorate. Aan de Tiffin University krijgen onze studenten een opleiding die hen in het echte leven zal helpen, gekenmerkt door kansen die hen tot verbluffende resultaten leiden.

Ohio Ministerie van Hoger Onderwijs

De zittende en online programma's van Tiffin University zijn beide geautoriseerd door het Ohio Department of Higher Education.

Higher Learning Commission

Onze programma's zijn geaccrediteerd door de Higher Learning Commission (HLC), een van de zes regionale accreditatie-instanties die worden erkend door alle grote openbare en particuliere hogescholen en universiteiten in Amerika. Je kunt de status hier bekijken.

Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's

De School of Business van Tiffin University is geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programmes (ACBSP). De ACBSP is een toonaangevende gespecialiseerde accreditatie-instantie voor bedrijfseducatie die uitmuntend onderwijs ondersteunt, viert en beloont.

Ze accrediteren zakelijke onderwijsprogramma's op het niveau van associate, baccalaureate, master en doctoraat wereldwijd. Instellingen met deze accreditatie zetten zich in voor voortdurende verbetering en zorgen ervoor dat hun bedrijfsprogramma studenten de vaardigheden geeft waarnaar werkgevers op zoek zijn.

Europese Raad voor bedrijfseducatie

Tiffin University heeft ook een accreditatie van de European Council for Business Education (ECBE) voor haar Bachelor of Business Administration (BBA) en Master of Business Administration (MBA) opleidingen. De TU werkt nauw samen met de ECBE, met hoofdkantoor in Brussel, België, voor haar studieprogramma's die in Europa worden aangeboden.

Status van non-profitorganisatie

Tiffin University heeft een 501 (c) (3) -status, geautoriseerd door de Internal Revenue Service van de federale regering van de Verenigde Staten van Amerika.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Tiffin University promotes education and knowledge for over 125 years. Founded in 1888 in Tiffin, Ohio, this University has developed over the years a vast portfolio of academic fields, bachelor and p ... Lees meer

Tiffin University promotes education and knowledge for over 125 years. Founded in 1888 in Tiffin, Ohio, this University has developed over the years a vast portfolio of academic fields, bachelor and post-graduate studies and extracurricular activities. Lees Minder