Bachelor In De Handelswetenschappen

EU Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Epas Accredited

Bachelor In De Handelswetenschappen

EU Business School

De Bachelor of Business Administration is een gevarieerde graad die je voorbereidt op een volledig scala aan functies binnen de bedrijfswereld, waardoor je een waardevolle aanwinst voor elke organisatie wordt. Deze major ontwikkelt het zakelijk inzicht dat nodig is om zaken te doen die op internationale schaal van belang zijn: onderhandeling over tijdzones, culturen en talen, terwijl de complexiteit van moderne internationale bedrijfsorganisaties wordt onderzocht, inclusief de ingewikkelde relaties, sociale kaders en administratieve uitdagingen die in hen bestaan.

7391_16333.jpg

Duur: zes semesters / drie jaar (snelle zomeroptie beschikbaar)

Campusuitwisselingsprogramma's: u kunt overstappen naar een van de vier belangrijkste campussen na elk voltooid semester. We hebben ook uitwisselingsprogramma's met een lange lijst van andere universiteiten over de hele wereld.

Toegekende graad: EU Zwitserland privaat geaccrediteerde bachelordiploma

Dual Degree On Campus

  • Duur: zeven semesters / drie jaar (optie zomer fast track beschikbaar)
  • Credits: 172 CH / 240 ECTS

Toegekend Duaal: EU-Zwitserland privaat geaccrediteerde bachelordiploma plus:

  • Campussen in Zwitserland: een officiële Bachelor of Science (Hons) in International Business-diploma uitgereikt door de universiteit van Roehampton in Londen.
  • Campus van Barcelona: een officiële Bachelor of Arts (Hons) in International Business-graad uitgereikt door de University of Derby.

Kansen in het buitenland: studenten aan de EU Business School kunnen ook het volgende verkrijgen:

  • Een tweede bachelordiploma aan de Pace University in New York, VS.
  • Een tweede bachelordiploma aan de Shinawatra International University in Thailand
  • Een postuniversitair diploma aan de University of California, Riverside, VS.

Stages: de EU heeft afdelingen op elke campus om studenten te helpen bij het verkrijgen van stages.

Opnameperiode: het hele jaar door.

Programma

Met het zes semestersprogramma van de Bachelor of Business Administration (BBA) kunnen studenten de complexiteit van moderne internationale bedrijfsorganisaties evalueren, de ingewikkelde relaties die bestaan ​​tussen bedrijven, de sociale kaders waarin ze functioneren en de uitdagingen van de administratie op alle niveaus.

Het curriculum is divers en benadrukt de toepassing van kennis binnen een zakelijke omgeving. Studenten verkennen de principes van boekhouding, financiën, management, marketing, economie en consumentengedrag.

graduation

LEERDOELEN

  • Ontwikkel interdisciplinaire kennis van alle functionele gebieden van het bedrijfsleven en hun conceptuele kaders door een breed scala aan cursussen te volgen in meerdere disciplines.
  • Zorg voor een praktische werkachtergrond die de afgestudeerde bereidt voor onmiddellijke toegang tot een managementfunctie.

TOELATINGSEISEN

Aanvragen worden op voortschrijdende basis behandeld, aanvragers worden beoordeeld op basis van hun aanvragen als geheel en er wordt rekening gehouden met de kwaliteiten en vaardigheden van de student: leiderschapspotentieel, academische prestaties, prestaties bij gestandaardiseerde tests en werkervaring.

Vereisten

Kandidaten moeten:

Bewijs hun Engels vloeiend: TOEFL score 213 (computer-gebaseerd), 550 (op papier); 80 (op internet gebaseerd); IELTS 6.0; CAE C; PTE 54; Engels native of equivalent. Heb een High School Diploma of gelijkwaardig

Studenten die niet aan deze criteria voldoen, krijgen een interview met de decaan en worden op basis van verdienste behandeld. Neem voor meer informatie contact op met de Admissions Department van uw gekozen campus.

Start data

De undergraduate / bachelor's programma's op EU Business School hebben vier startdata per jaar, deze data zijn hetzelfde op elke campus. Semesters beginnen elk jaar in oktober, februari, juni en maart.


graduation

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 13, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
13,550 CHF
2016-2017, Genève
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Barcelona, Catalonië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zwitserland - Montreux, Vaud
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan