Bachelor in de handelswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Internationale studentenmobiliteit
 • Gegarandeerde werkervaring
 • Mogelijkheid om uw startup te starten
 • Training in ondernemerschap

getuigenis

Omar Ghareeb, Egyptische student in BBA

"Ik heb op internet gezocht naar de beste universiteiten in Bachelor in Business Administration en UCAM is eigenlijk een van de beste universiteiten hier in Spanje voor deze cursus."

Mobiliteit van studenten

De BBA-graad biedt de student de mogelijkheid om het programma te blijven studeren aan een van onze partneruniversiteiten. De student kan zijn beste keuze kiezen uit een groot aantal partneruniversiteiten in verschillende regio's in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië.

Studentenprofiel

Deze officiële EU Business Degree bij UCAM is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar een persoonlijke en geïntegreerde opleiding. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de economische, organisatorische en sociale aspecten van bedrijven op internationaal niveau, aangezien bedrijven veranderingen en sociale vooruitgang creëren, en voor diegenen die de volgende generaties willen leiden.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de Bachelor's Degree in Business Administration moeten een speciale interesse hebben in: het kennen van zakelijke principes en concepten, het verkrijgen van een optimaal analytisch vermogen om sociale en economische problemen op te lossen en het leren over persoonlijke relaties en teamwork.

Waarom UCAM?

UCAM-studenten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht die bij hun behoeften past. Daarom krijgt elke leerling een persoonlijke tutor en worden de klasgrootten bewust klein gehouden. De verscheidenheid aan academische programma's wordt voortdurend aangepast aan de reële behoeften van de samenleving, erkend door de Europese ruimte voor hoger onderwijs.

De eersteklas infrastructuur van de campus, de labs en studio's in combinatie met de praktische onderwerpen zullen studenten voorbereiden om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Studenten moeten een stage lopen bij een openbare of een particuliere instelling, waar ze een voorproefje krijgen van hun toekomstige vakgebied.

Reden om te kiezen

De bachelorgraad in bedrijfskunde aan UCAM heeft de volgende voordelen:

 • Persoonlijke aandacht voor studenten
 • Gereduceerd aantal studenten per klas
 • Integraal onderwijs
 • Praktische benadering van de onderwerpen
 • Breed scala aan carrièremogelijkheden
 • Mogelijkheid om de zakenwereld te kennen.

Carrièremogelijkheden

Na het succesvol afronden van dit BBA-programma zijn studenten gekwalificeerd om bijvoorbeeld:

 • Een eigen bedrijf opzetten (ondernemers).
 • Werk bij nationale, regionale of lokale overheidsdiensten en internationale organisaties.
 • Onderzoek doen.
 • Freelance: Account Auditing, Belastingadviseur, Financier, Commercieel, Human Resources, Vermogensbeheer, Administratief medewerker, Organisatieadviseur. Boekhoudkundig advies, advies en consultancy op andere terreinen: ruimtelijke ordening en bedrijfsvoering.
 • Werk in de privésector: productieafdeling, afdeling personeelszaken, afdeling administratie en financiën, afdeling boekhouding en marketing.
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion ... Lees meer

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion of human knowledge through research as an integral part of the development of mankind and to participate in the evangelical mission of the Catholic Church in the areas of education and culture. Lees Minder
Murcia , Spanje Online , Madrid + 2 Meer Minder