Bachelor in de handelswetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Met business als kern, is onze undergraduate-opleiding ontworpen om je verder te brengen dan het bedrijfsleven. Je leert over de wereld, de toekomst en jezelf om af te studeren met zoveel meer dan een diploma.

Bachelor of Business Administration bij Hult

Bij Hult word je ondergedompeld in een wereldwijde omgeving zonder zelfs de campus te verlaten, en elk onderwerp dat je bestudeert, wordt benaderd vanuit een mondiaal perspectief, van marketing tot rechten tot loopbaanplanning. Tijdens je universitaire ervaring zul je worden uitgedaagd om creatief te denken, vindingrijk te zijn en samen te werken met je medestudenten in onze internationale en collaboratieve leeromgeving.

Breng de theorie in de praktijk als onderdeel van uw dagelijkse leservaring. Krijg echt inzicht in uw individuele sterke en zwakke punten, en verbeter uw team- en leiderschapsvaardigheden terwijl u deelneemt aan:

  • Live klantadvies
  • Zakelijke uitdagingen
  • Teamprojecten
  • stages

leerplan

De Bachelor of Business Administration van Hult daagt je uit om verder te gaan dan het bedrijfsleven - om de wereld, de toekomst en jezelf te begrijpen - terwijl je leert door te doen met een flexibel curriculum dat zich aanpast aan je interesses en doelen.

Elk onderdeel van het curriculum is zo ontworpen dat u de onderwerpen die u kiest, kunt bestuderen met de snelheid die bij u past.

Bouw uw kern op (Business / Beyond Business): bouw een essentiële kennisbasis, geavanceerde vaardigheden en een groeimindset op via verplichte cursussen die de kern van uw programma vormen.

Kies je pad: terwijl het kernprogramma je de essentiële kennis en vaardigheden geeft om te slagen in elke zakelijke omgeving, geeft je keuze voor specialisatie je een voorsprong op de gebieden die je het meest geïnteresseerd bent na je afstuderen.

Hoofdvak in: Business Analytics, Entrepreneurship, Finance, Management of Marketing.

Minor in: een van de bovenstaande gebieden plus: informatica, design of psychologie.

Uitdagend leren: breng de theorie in praktijk in realistische bedrijfsscenario's. Naast je praktijkgerichte lesprojecten, neem je deel aan drie competitieve teamuitdagingen als onderdeel van je kerncurriculum:

  • Opstartuitdaging
  • Uitdaging voor sociale impact
  • Specialisatie-uitdaging

Stages: pas je kennis toe, verscherp je vaardigheden en maximaliseer je inzetbaarheid met stages. Je zult minimaal één stage moeten voltooien en we raden studenten aan om er drie te voltooien tijdens hun tijd bij Hult .

Capstone: aan het einde van je studie brengt een laatste project van Capstone alles samen wat je tijdens je studie hebt geleerd. Kies tussen een stage, een geschreven scriptie, een echte zakelijke of sociale uitdaging, of ontwikkel een startup met behulp van onze eigen incubator Hult Founders Lab.

Hult's London undergraduate campus" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/122751_web-S9_025.jpg" alt="Students at Hult's London undergraduate campus" />

Methodologie

Ondergedompeld in diversiteit

Sluit je aan bij klasgenoten van meer dan 130 nationaliteiten die meer dan 80 talen spreken terwijl je leert over de wereld en hoe je met verschillende culturen kunt werken.

Leren door te doen

Breng de theorie in de praktijk en doe tijdens je studie ervaring uit de eerste hand op door in verschillende teams te werken om echte problemen op te lossen.

Leid met vertrouwen

Ontwikkel een diep zelfbewustzijn door middel van zelfevaluaties en vaardigheidsdiagnostiek, en verbeter voortdurend door te oefenen, coaching en feedback van collega's.

Vorm de toekomst

Leer gedijen in een tijd van constante verandering, begrijp de technologieën die verandering stimuleren en hoe u hun kracht kunt gebruiken om de toekomst vorm te geven.

Programma lengte

Waar ter wereld je ook naar de middelbare school hebt gezeten, of hoe intens je ook wilt studeren terwijl je bij Hult , ons flexibele curriculum is ontworpen om zich aan te passen aan je behoeften en doelen. Zodat u de onderwerpen die u kiest, kunt bestuderen met de snelheid die bij u past.

Global Standard Track: drie jaar

In sommige delen van de wereld breng je vijf jaar door op de middelbare school. Dit betekent dat u zich kunt kwalificeren om tot 30 "Advanced Placement" (AP) -credits mee te nemen, waarmee u uw eerste jaar effectief overslaat en binnen slechts drie jaar afstudeert.

US Standard Track: vier jaar

Als je van een vierjarige middelbare school komt, zit je op deze track en duurt het meestal vier jaar om je diploma te behalen. Dit is de standaardduur van een undergraduate-programma aan de meeste Amerikaanse hogescholen en universiteiten.

Verplaats studenten

Kandidaten die aan een andere geaccrediteerde universiteit of business school hebben gestudeerd, zullen worden beoordeeld op overdrachtskredieten naar de Hult Bachelor of Business Administration na ontvangst van hun officiële transcripties.

Wereldwijde campuslocaties

Elk academiejaar heb je de keuze om te studeren aan een van onze niet-gegradueerde campussen in Londen en Boston. Versnel je studie terwijl je de wereld verkent via zomerprogramma 's in het buitenland op een van de wereldwijde campussen van Hult , met uitzondering van New York en Ashridge.

Studentenwonen

Samenwonen met studenten van over de hele wereld zal een van de bepalende ervaringen zijn van je bachelorjaren bij Hult . Onze accommodatieopties voor studenten in Londen en Boston bieden een veilig, vriendelijk thuis weg van huis.

Toelatingseisen

Wij beoordelen uw aanvraag individueel, door middel van een combinatie van:

  • Persoonlijk profiel
  • Academische prestatie
  • Persoonlijk beoordelingsgesprek

Meld u nu aan en een van onze inschrijvingsadviseurs neemt contact met u op om u bij het proces te ondersteunen.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Lees meer

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Lees Minder
Londen , Cambridge , San Francisco , Dubai , Sjanghai , Londen , New York + 6 Meer Minder