Bachelor in de handelswetenschappen

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bij Hult International Business School doe je meer dan alleen de basisprincipes van het bedrijfsleven leren en je diploma behalen. Je leert de wereld anders te zien.

Bij Hult word je ondergedompeld in een mondiale omgeving en wordt elk onderwerp dat je bestudeert vanuit een mondiaal oogpunt benaderd, van marketing tot recht tot carrièreplanning. Tijdens je niet-gegradueerde ervaring word je uitgedaagd om creatief te denken, vindingrijk te zijn en samen te werken met je medestudenten in onze internationale en collaboratieve leeromgeving.

Wat maakt Hult uniek

De bacheloropleiding aan de Hult International Business School is anders dan elke andere bachelordiploma die je misschien overweegt.

Door mensen, culturen en innovatieve ideeën van over de hele wereld samen te brengen, biedt Hult u een unieke wereldwijde en transformatieve educatieve ervaring.

Een multicultureel perspectief

In de internationale en collaboratieve leeromgeving van Hult u gebruik van de diverse achtergronden en ervaringen van uw collega's en leert u de wereld te zien door een echt wereldwijde lens.

Sluit je aan bij klasgenoten van meer dan 130 nationaliteiten, die meer dan 80 talen spreken, terwijl je leert over de wereld en hoe je in verschillende culturen kunt werken.

Hult's London undergraduate campus" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/122751_web-S9_025.jpg" alt="Students at Hult's London undergraduate campus" />

accreditatie

Hult wordt erkend door de drie meest prestigieuze internationale accreditatie-instanties van het bedrijfsonderwijs: de Association for Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBA's (AMBA) en EQUIS (het Europese kwaliteitsverbeteringssysteem). Wij zijn de eerste business school in de VS die deze drievoudige accreditatie behaalt, die wereldwijd door slechts 1% van de business schools wordt beheerd.

leerplan

Bouw uw kern op (Business / Beyond Business): bouw een essentiële kennisbasis, geavanceerde vaardigheden en een groeimindset op via verplichte cursussen die de kern van uw programma vormen.

Kies je pad: terwijl het kernprogramma je de essentiële kennis en vaardigheden geeft om te slagen in elke zakelijke omgeving, geeft je keuze voor specialisatie je een voorsprong op de gebieden die je het meest geïnteresseerd bent na je afstuderen.

Uitdaging leren: breng theorie in praktijk in zakelijke scenario's.

Stages: pas je kennis toe, verbeter je vaardigheden en maximaliseer je inzetbaarheid met stages.

Capstone: aan het einde van je studie brengt een laatste project van Capstone alles samen wat je tijdens je studie hebt geleerd. Kies tussen een stage, een geschreven scriptie, een echte zakelijke of sociale uitdaging, of ontwikkel een startup met behulp van onze eigen incubator Hult Founders Lab.

Toelatingseisen

We accepteren online-applicaties op onze website of via de Common Application.

Hult is op zoek naar studenten die een impact zullen hebben, niet alleen in het bedrijfsleven, maar in de wereld - en dat is iets wat testscores niet altijd kunnen meten. Met dat in gedachten, Hult een uitgebreide benadering voor het beoordelen van alle informatie die bij elke aanvraag wordt ingediend.

Geschikte aanvragers moeten het volgende verstrekken:

  • Bewijs van je academische prestaties, inclusief officiële schooltranscripties
  • Bewijs van Engelse vaardigheid, dwz TOEFL / IELTS (als Engels niet uw moedertaal is)
  • SAT / ACT-scores (optioneel)
  • Een academische referentie
  • Een persoonlijke verklaring als een essay (400-500 woorden) of video (2-5 minuten)
  • USD 75 inschrijfkosten

Funding

Hult biedt zowel op verdiensten gebaseerde beurzen als op behoeften gebaseerde beurzen aan in aanmerking komende studenten. We kunnen u ook helpen met advies over financiële hulpprogramma's in uw thuisland.

Collegegeld voor 2020-2021

  • Londen: £ 32.500 / jaar
  • San Francisco: $ 49,100 / jaar
  • Boston: $ 49,100 / jaar

Hult International Business School behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de aangeboden cursussen, vereisten voor afstuderen, locaties, programmakosten en accommodatie. Zorg ervoor dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen, die u wordt gevraagd te accepteren op het moment dat u uw aanvraag indient.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Lees meer

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Lees Minder
Londen , Cambridge , San Francisco , Dubai , Sjanghai , Londen , New York + 6 Meer Minder