Bachelor in de handelswetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bedrijfsbeheer

Majoor in bedrijfskunde aan de University of Mary Washington en je zult jezelf positioneren om te slagen in het bedrijfsleven of als een ondernemer. Je zult ethiek, strategie, wettigheid en meer leren van meester-leraren, sommigen die voor Fortune 500s hebben gewerkt. En onze onderzoeks- en stagemogelijkheden bieden u de praktijkervaring die u nodig hebt om een ​​verschil te maken.

Plekken om te studeren

Met het bachelorprogramma van UMW in het College of Business kunt u een hoofdrol vervullen op het gebied van boekhouden, algemene zaken, internationale zaken of marketing. Daarnaast omvat het programma informatiesystemen en -applicaties, toegepaste statistiek en bedrijfsonderzoek, wettelijke bedrijfsomgeving, managementprincipes, federale belastingen, gedrag in organisaties, human resource management, besluitanalyse, financieringsprincipes, handelswetgeving, consumentengedrag, leiderschap theorie en praktijk, onderhandeling en meer.

stages

Op UMW vind je stageplaatsen dicht bij de campus en in het nabijgelegen Washington, DC en Richmond, Virginia. Interne functies zijn onder andere sociale media voor onroerend goed, advertenties, marketingonderzoek en merkontwikkeling, communicatie met de Chamber of Commerce, financiële planning en activiteiten in de automobielsector.

Het krijgen van een kunsteducatie gaf mij de mogelijkheid om verschillende gebieden te verkennen ... Uiteindelijk is de Business Afdeling waar ik belandde en het meest gepassioneerd was. Het vrije kunstonderwijs werkte absoluut goed voor mij en gaf me belangrijke levensvaardigheden zoals kritisch denken, teamwork, economische en maatschappelijke verschillen, verschillende politieke perspectieven en communicatievaardigheden.

- Dave Carrey '96, CEO en mede-oprichter, ROI Training

Honors

Om in aanmerking te komen voor honours in bedrijfskunde, moet je een 3,25 gemiddeld cijfer hebben in hogere bedrijfsadministratiecursussen en een 3,0 GPA overall. Je doet een onderzoeksproject, schrijft een scriptie en verdedigt het voor een facultaire honourscommissie.

Belangrijke vereisten

Om een ​​bachelordiploma in bedrijfskunde te behalen in de door u gekozen major van de boekhouding, algemene zaken of marketing, verdient u 48 studiepunten, waarvan 30 in core business-cursussen en 18 in hogere keuzevakken.

Beurzen

Veel beurzen zijn beschikbaar voor zakelijke majors.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Lees meer

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited