Bachelor in de hedendaagse muziek

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de hedendaagse muziek

Southern Cross University

Bereid jezelf voor op een carrière in de 21ste-eeuwse muziekindustrie met deze cursus, die mogelijkheden biedt om je vaardigheden als muzikant te ontwikkelen, terwijl je ook je kennis bouwt over de vele facetten van de muziekindustrie.

Je leert in ultramoderne muziekstudio's, begeleid door docenten die musici met sterke branchelinks oefenen, en die de kans krijgen om je praktische, muzikale en muzikale vaardigheden te verfijnen.

Southern Cross-studenten zijn wereldberoemde bands en individuele artiesten geworden en studenten profiteren van toegang tot artiesten en producers op enkele van de meest begeerde muziekevenementen in Australië, zoals Splendour in the Grass, Byron Bay Bluesfest en het Falls Festival.

Je hebt de mogelijkheid om individueel of met bands te spelen in een breed scala van North Coast-uitgaansgelegenheden, evenals regelmatig gebruik van de professionele studio en speelruimte, Studio One29 op de Lismore-campus.

Carrièremogelijkheden

Als performers, songwriters, producers, geluidstechnici, muziekpedagogen, sessiemuzikanten, muzikale regisseurs, arrangeurs, promoteurs van muziekevenementen, band- en venue-managers.

Afgestudeerden van de Bachelor of Contemporary Music die de vereiste eenheden voltooien, kunnen de Master of Teaching studeren en lesgeven in muziek van het secundair onderwijs.

Professionele plaatsing

Studenten hebben de mogelijkheid om professionele stages te volgen op grote nationale en internationale locaties en bij muziekorganisaties. Publieke uitvoeringen vormen een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces en studenten hebben de mogelijkheid om op entertainmentlocaties in North Coast te spelen of bands te vormen, waarbij ze profiteren van de rijke muziekomgeving in de hele regio.

Grote studiegebieden

Er zijn acht streams:

  • Prestaties (auditiestream)
  • Prestaties (niet-auditiestream)
  • Songwriting / compositie (auditiestream)
  • Songwriting / compositie (niet-audiëntiestream)
  • Muziekonderwijs
  • Geluidsproductie
  • Nieuwe media-kunsten
  • Scherm

De flexibele cursusstructuur stelt studenten in staat om de Pathway te kiezen die het meest geschikt is voor hun interesses. Studenten kunnen elementen uit verschillende streams combineren om hun eigen Pathway .

Alle studenten nemen deel aan gezamenlijke, praktische activiteiten voor het maken van muziek gedurende de graad. Een uitgebreid ensembleprogramma omvat kleine en grote repertoire-gerichte groepen en door studenten aangestuurde projectbands. Studenten schrijven, rangschikken, repeteren, nemen op en voeren een breed scala aan muziek uit en worden aangemoedigd om hun eigen creatieve projecten te ontwikkelen.

Audities voor performance- audities en songwriting / compositie-audities

De audionastroom van Performance en de auditiestroom voor songwriting / compositie bieden studenten die de cursus met een hoog niveau aanwerven, de mogelijkheid om nauw samen te werken met het personeel en hun vaardigheden op een specialistisch gebied aan te scherpen. Studenten in deze streams krijgen uitgebreide privéles en -consultaties.

Let op: studenten die in aanmerking willen komen voor de audities voor performance of songwriting / compositie auditie, moeten het auditieproces voltooien als onderdeel van hun aanvraag voor deze cursus.

Studenten die een hoog niveau behalen in de niet-auditiestream, of songwriting / compositie niet-auditiestream, kunnen in het tweede jaar overstappen naar de auduniestream.

Muziekeducatie

Studenten die de opleiding met de Music Education stroom te voltooien kan dan een aanvraag voor een graduate-opleiding (zoals de Meester van Onderwijs van de Southern Cross) naar een middelbare school muziekleraar geworden. De cursusstructuur van de Bachelor of Music stelt hen in staat om ook een tweede leergebied op te halen door keuzevakken te kiezen in Engels, geschiedenis, wiskunde of aardrijkskunde.

Geluidsproductiestroom

De Sound Production-stroom ontwikkelt vaardigheden van studenten in live en opnemen van sound engineering. Studenten hebben toegang tot state-of-the-art productiefaciliteiten, inclusief speciaal gebouwde opname- en prestatieruimten. Ze werken nauw samen met artiesten en songwriters in zowel live- als opname-omgevingen.

Nieuwe mediakunsten en schermstreams

Studenten in de New Media Arts-stream en de schermstream streven naar ontwerp, film, video en opkomende kunstpraktijken. Er zijn mogelijkheden voor studenten om samen te werken aan projecten met studenten die de Bachelor of Digital Media and Communication en de Bachelor of Art and Design studeren.

Evaluatiemethoden

Beoordelingsmethoden omvatten uitvoeringen, compositie- / songwritingportfolio's, opnameportfolio's, technische beoordelingen, muzikaliteitsexamens en -opdrachten, mondelinge presentaties, reflectieve schrijfopdrachten, peer- en zelfevaluaties, essays, projecten en schriftelijke examens.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren verschillende benaderingen van lesgeven, waaronder lezingen, tutorials, individuele lessen, online activiteiten en virtuele videokoppelingen of podcastlessen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
25,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022