Bachelor in de indiaanse kennis

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de indiaanse kennis

Southern Cross University

Wil je weten hoe kennis en kennis worden gedeeld in 's werelds oudste levende culturen?

De Bachelor of Indigenous Knowledge genereert een beter begrip van de inheemse wereldbeelden, door het onderzoeken van geschiedenissen, kennissystemen, determinanten van gezondheid en welzijn en manieren van leven, in een cultureel diverse en ondersteunende omgeving.

De mate is bedoeld om te groeien om te begrijpen tussen alle volkeren, door zaken die relevant zijn voor een gedeelde en gewaardeerde toekomst. Studenten bouwen theoretische en praktische vaardigheden op uiteenlopende gebieden, waaronder culturele protocollen en inheemse manieren van weten en zijn. Je zult leren omgaan met gemeenschappen en werken aan betere milieu-, sociale en economische resultaten.

Afgestudeerden hebben een scala aan carrièremogelijkheden, waaronder bij de overheid, commerciële of sociale ondernemingen, in landbeheer, inheems toerisme, in Aboriginal, familie- of milieugezondheid.

Carrièremogelijkheden

Posities in projectbeheer of administratie met inheemse, overheids- of gemeenschapsorganisaties, vooral die met een focus op inheemse problemen. Typische loopbaansectoren zijn gezondheidszorg, paralegal werk, maatschappelijk welzijn, milieubeheer, onderwijs of bedrijf.

Grote studiegebieden

Majors omvatten:

  • Gemeenschap en Landbeheer
  • Aboriginal gezondheidszorg.

In hun laatste studiejaar kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan majors uit andere disciplines, waaronder onderwijs, recht en rechtvaardigheid, milieuwetenschappen en -techniek, bedrijfsleven en toerisme, kunst en sociale wetenschappen en gezondheid en menswetenschappen.

In aanmerking komende afgestudeerden van de Bachelor of Indigenous Knowledge kunnen een aanvraag indienen voor de eenjarige Bachelor in Indigenous Knowledge with Honors, als een Pathway naar de arts van inheemse filosofieën.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden die in deze cursus worden gebruikt, variëren van eenheid tot eenheid en sluiten aan op de soorten leerresultaten voor elke eenheid. Assessmenttaken kunnen essays, rapporten, presentaties, groepswerk, tijdschriften, online activiteiten en examens omvatten.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
25,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022