Bachelor in de industriƫle wetenschappen

St. Ambrose University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de industriële wetenschappen

St. Ambrose University

Industrial Engineering

Of u nu de wereld van de productie wilt veranderen, de productkwaliteit voor consumenten wilt verhogen of de veiligheid van werknemers wilt verbeteren of toezicht wilt houden op de verbeteringen aan het werkterrein, St. Ambrose heeft een programma dat leidt tot uw doelen, en meer.

Onze afgestudeerden werken bij ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose voordelen

  • Uitgebreide hands-on onderzoek en ontwerpervaring
  • Faculteit Focus op jou
  • Geaccrediteerd programma

Ons rigoureuze, maar lonende Industrial Engineering-programma geeft u hands-on, real-world ervaring. Je wordt begeleid door een deskundige en betrokken faculteit en krijgt vaardigheden die je een gewild item op het personeel maken.

accreditatie

De St. Ambrose industriële en mechanische engineering-programma's zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET (www.abet.org).

WAT ZAL IK LEREN?

Industrial Engineering houdt zich bezig met het ontwerpen, evalueren en verbeteren van systemen. Bij St. Ambrose ligt onze nadruk op hoe mensen in die systemen passen om veilig en productief werk te garanderen. De cursussen omvatten industrieel ontwerp, materiaalkunde, technische dynamica, ontwerp van werksystemen, ergonomie, systeemintegratie en operationele planning, planning en besturing.

Het St. Ambrose Industrial Engineering Programme is geaccrediteerd door ABET en wij zijn de enige universiteit in de Quad Cities-regio die dit diploma aanbiedt. Als u een dubbele major wilt behalen in zowel de industriële als de mechanische techniek (pdf), bieden wij dat programma ook aan.

Voltijdstudenten verdienen over het algemeen de dubbele major in 4,5 jaar (of minder) en we geven part-time studenten tot acht jaar de tijd om een ​​van de engineering-programma's af te ronden. Wat je ook kiest, je zult nauw samenwerken met de betrokken faculteit, die je een echte opleiding geeft in en buiten het klaslokaal.

WAAROM KIEZEN VOOR HET SAU ENGINEERING PROGRAMMA?

Onze focus op Liberal Arts maakt ons anders dan elke andere technische school. Ja, je leert hier dezelfde wiskunde, wetenschap en analytische vaardigheden, maar je leert ook kritisch te denken, te communiceren, in teams te werken en het vermogen te krijgen om te zien hoe en waar je in de grotere wereld past. Dit zijn troeven die regionale en nationale werkgevers zoeken voor nieuwe aanwervingen, en zij vertellen ons dat onze studenten uitblinken in die gebieden. Dat zou kunnen zijn waarom 99% van onze huisstudenten een baan hebben opgesteld voordat ze afstuderen.

De inschrijving voor onze engineeringprogramma's is gegroeid van 50 studenten in 2009 naar meer dan 150 dit jaar. Dat is veel groei, maar toch blijven we een kleine afdeling die toegewijd is om je persoonlijke aandacht te geven. Ons doel is om ingenieurs op te leiden, geen persoonlijke onderzoeksprojecten uit te voeren. Je wordt onderwezen door PhD's, niet door TA's.

Onze engineeringprogramma's worden zeer geprezen en gesteund door regionale werkgevers, die stageplaatsen, professionele mentors en vacatures aanbieden. Sommigen bieden zelfs financiële ondersteuning aan de universiteit, waardoor we u drie verdiepingen van state-of-the-art laboratoria kunnen bieden.

WELKE UNIEKE LEERKANSEN KRIJG IK BIJ SAU?

  • Stages: Via ons uitgebreide netwerk van technische alumni en bedrijven in het hele land, krijg je on-the-job ervaring in een verplichte stage bij toonaangevende fabrikanten zoals Deere
  • Ontwerpervaring: schrijf je in voor het ontwerpen van cursussen voor junioren en senioren en onderneem een ​​echt project voor een echte klant, en presenteer je werk vervolgens in een Engineering Showcase. Studenten hebben projecten voor lokale bedrijven afgerond en zelfs manieren ontwikkeld om mensen met een handicap een actiever leven te geven.

Bekijk hoe studenten van SAU-ingenieurs mensen met een handicap in Brazilië hielpen door nieuwe ondersteunende technologieën te ontwikkelen.

  • Engineering Club: De club organiseert het hele jaar door pizza's en studienamiddagen, leden doen vrijwilligers op evenementen die techniek en dienstverlening aan de gemeenschap promoten, organiseren rondleidingen door lokale bedrijven en nemen deel aan de evenementen van de Quad Cities Engineering en Science Council.

Wat gebeurt er wanneer de Engineering Club samenwerkt met Enactus? Lees dit verhaal over hun "sier" succes.

  • Society of Women Engineers: Ons officiële hoofdstuk van SWE richt zich op professionele ontwikkeling en hulpverlening aan jongeren. Onze leden gaan naar middelbare scholen en vertellen studenten over de mogelijkheden die er zijn op de STEM-gebieden. We organiseren jaarlijks Introduce a Girl to Engineering Night en in het voorjaar van 2017 verzamelde het een menigte van meer dan 500 meisjes in de leeftijd van 3-13 jaar die via praktische activiteiten leerden over techniek.
  • Engineering Ambassadors: U kunt ook SAU's Mechanical and Industrial Engineering-programma's vertegenwoordigen. Ambassadeurs delen hun ervaringen als Ambrosianen en leden van het technische programma. Ze helpen met werving, retentie, outreach en industriële relaties voor de afdelingen Engineering en Physical Science.

WAT ZIJN ENKELE POTENTIELE LOOPBAANUITKOMSTEN?

Je kunt werken in ontwerp, productie, robotica, elektrische systemen, kwaliteit, procesverbetering en in civiele techniek voor lokale, provinciale en federale overheden.

Het Bureau of Labor Statistics zet de mediaan betalen voor industriële ingenieurs op $ 84,310 en het veld groeit (2016). In feite is 95% van de afgestudeerden van het SAU-ingenieursprogramma die een baan nastreven in het veld werkzaam. Veel van onze studenten worden door werkgevers gezocht voordat ze afstuderen, en 99% van de huisstudenten hebben een baan voordat ze afstuderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan