Bachelor in de informatica en digitale inhoud (gezamenlijke studie met Dongseo University, Zuid-Korea)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het doel van het programma is om gekwalificeerde specialisten op het gebied van informatica voor te bereiden die in staat zijn hun kennis op het gebied van games, digitale animatie en audiovisuele effecten aan te passen en kennis die verband houdt met digitale inhoudsproductie volledig te begrijpen en toe te passen door ondernemerschap en zelf te bevorderen. -werkgelegenheid op dit gebied. Onderwerpen van de hoofdstudie omvatten Inleiding tot digitale inhoud, Computerkunst, Fundamentals of Programming, Game Design, Basic Sculpturing, Artificial Intelligence in Games, Matte Painting, Cinematography and Editing, 3D Modelling, 3D Maya, 3Ds Max, Character Design, Digital Actor Animation, Spelmodellering en -texturering, 2D- en 3D-spelprogrammering, Digital Lighting en Texturing, Mobile Game Programming, Digital Modelling and Sculpting, Game Network Programming, Game Project Design en Implementation, Digital Composition, Visual Effects, Entrepreneurship and Self-Employment, Gamification Methods and Technologies.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

De internationale mobiliteit is vereist: derde en vierde jaar (5e, 6e, 7e, 8e semester) van studies in Zuid-Korea, Busan, Dongseo University (DSU).

Leven in Busan: Accommodatiekosten bij Dongseo University - 350, -USD per semester. Meer informatie over het leven op de DSU Campus .

Carriere vooruitzichten

De afgestudeerden van het studieprogramma Informatica en Digitale Inhoud kunnen werken bij verschillende bedrijven voor de productie van digitale inhoud - internationale computerspellenstudio's, ontwerpbureaus, filmstudio's en alle bedrijfsorganisaties die zijn gericht op het creëren van digitale productie met behulp van ICT. De opgedane kennis in de informatica en digitale inhoud kan ook worden gebruikt in televisiebedrijven, die gerelateerd zijn aan digitale uitzendingen. Afgestudeerden van het programma kunnen ook werkplekken voor zichzelf creëren als freelance medewerkers of promoters van hun eigen bedrijf.

Toelatingseisen

Voortgezet onderwijs (cijfer in de wiskunde).

Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B1, volgend op het Common Framework of Reference for Language dat is goedgekeurd door een niveautest, is georganiseerd voor diegenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload vereiste documenten
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen
 4. Dien uw aanvraag in

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: Aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn in het land waar de aanvrager woonachtig is .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid bewijst.
  1. Voor bachelorzoekende studenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijk aan niveau B1: TOEFL-paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie
 4. Pasfoto
 5. Notariële sponsorbrief van ouders / sponsors en de brief van een bank over hun financiële mogelijkheden (met inkomens van de laatste 3 maanden).

Verbeter je Engels!

Ben je geïnteresseerd in Engels, maar beschik je niet over voldoende kennis van de Engelse taal om in het Engels te studeren?

Minor Engelse taalstudies zijn bedoeld voor diegenen die bereid zijn om een ​​bacheloropleiding aan de Mykolas Romeris University maar niet voldoende kennis hebben van de Engelse taal die nodig is om in een vreemde taal te studeren. Tijdens het eerste studiejaar zullen studenten, die een grote bacheloropleiding volgen, samen met kleine Engelstalige studies, zich alleen richten op taalstudies. Na het afronden van een jaar Minor Engelse taalstudies en het bereiken van voldoende Engelstalige vaardigheidsniveaus zullen internationale studenten doorgaan met het bestuderen van hun geselecteerde bacheloropleiding aan de MRU.

Een jaar Minor Engelse taalstudiegeld - 1800 EUR.

Ga voor meer informatie naar els.mruni.eu

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lees meer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Lees Minder