Bachelor in de informatica en informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science met een hoofdvak in informatica en informatietechnologie is ontworpen om studenten voor te bereiden op een breed scala aan inspanningen op het gebied van informatie, waaronder informatiebeheer en technologie, onderzoek en informatiediensten, informatiebeveiliging en informatiewetenschappen. De missie van dit programma is om studenten een breed en geavanceerd inzicht in informatie en de technologie te bieden, en hen voor te bereiden op een loopbaan in het snelgroeiende veld dat wordt omschreven als 'informatica'.

De ervaring

Met cursussen op het gebied van netwerkbeveiliging, digitale forensische gegevens en datamining, profiteert u van praktische leerervaringen . Studenten hebben deelgenomen aan cyberdefense-wedstrijden en een sluitstukervaring waarin wordt samengewerkt met een lokaal bedrijf om een ​​oplossing te vinden voor een reëel probleem. Het Department of Informatics is lid van de Microsoft Academic Alliance en een CompTIA Academic Partner.

De resultaten

Afgestudeerden van ons informatica- en informatietechnologieprogramma zijn klaar voor banen in de informatie- en technologie-industrie, het bedrijfsleven, de openbare dienstverlening en andere verschillende beroepen. Mogelijke functietitels zijn onder meer beveiliging en prestatie-analisten, webontwikkelaars, informatiebeheerspecialisten, netwerkbeheerders, bedrijfsanalisten, usability-engineers, database-beheerders en anderen. Het programma biedt ook een sterke voorbereiding voor graduate studies . Afgestudeerden zijn voorbereid op prestigieuze graduate schools en kunnen verschillende programma's volgen, waaronder informatie- en managementwetenschap, informatica, biomedische informatica, informatiebeveiliging, informatietechnologie en technisch recht.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It’s easy to talk about excellence. But it’s another thing altogether to truly commit yourself to it each and every day. To live it. To inspire it in everything around you. At Trine University, this c ... Lees meer

It’s easy to talk about excellence. But it’s another thing altogether to truly commit yourself to it each and every day. To live it. To inspire it in everything around you. At Trine University, this commitment to excellence has formed the bedrock of our experience for well over a century. Lees Minder
Angola , Fort Wayne , Avon + 2 Meer Minder