Bachelor in de informatica

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze graad

Computerwetenschappers richten zich op de theoretische grondslagen en praktische benaderingen van de berekening en de toepassingen ervan. Ze ontwerpen methoden en hulpmiddelen en schrijven programma's voor computertoepassingen. Deze toepassingen kunnen worden uitgevoerd op gebieden zoals computersystemen voor het besturen van machines, informatiebeheer en big data, toepassingen voor mobiele apparaten, analyse van aandelenstrends, ontwerp van games, visualisatie van chemische reacties, ontwerp van neuraal netwerk, computationele geometrie voor robotnavigatie, bewaking van patiënten in ziekenhuizen, en nog veel meer.

Wat ga je studeren

Vind uw sterke punten en interesses bij het bestuderen van de fundamenten van informatica en IT: programmeren, probleemoplossing, netwerk en communicatie, webtechnologie, gegevensbeheer, systeemanalyse, mens-computerinteractie en projectbeheer. Gedurende je eerste jaar bestudeer je een gemeenschappelijke kern van onderwerpen die onze kennis op het gebied van informatica, IT en informatiesystemen met elkaar verbinden. Er is een mogelijkheid om je vanaf je tweede studiejaar te specialiseren in een major op de Wollongong-campus door een of meer van de volgende majors te kiezen:

 • Big Data
 • Cyberbeveiliging
 • Beveiliging van digitale systemen
 • Game en mobiele ontwikkeling
 • Software Engineering

Voor studenten die zich niet met een major willen specialiseren, voltooi je geavanceerde vakken die je specifieke kennis bijbrengen, terwijl je ook wordt geïnformeerd over professionele kennis en vaardigheden op het gebied van informatica. In je laatste jaar ontwikkel je je eigen applicatie als onderdeel van een jaarlijks project van een studententeam en ontwikkel je oplossingen voor problemen uit de praktijk van onze industriële partners.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

 1. Blijk geven van een goed begrip van kernkennis van computerfundamenten en het vermogen om de theoretische basis van de computerwetenschap toe te passen om een reeks praktische problemen op te lossen.
 2. Ontwerp en ontwikkel innovatieve softwareoplossingen voor verschillende toepassingen.
 3. Ontwerp, ontwikkel en gebruik nieuwe benaderingen en algoritmen bij het oplossen van praktische problemen.
 4. Zet toepasselijke theorieën, praktijken en hulpmiddelen in voor de specificatie, het ontwerp, de implementatie en het onderhoud, evenals de evaluatie van computergebaseerde systemen.
 5. Functioneer effectief als onderdeel van een team om een reeks gemeenschappelijke doelen en doelstellingen te bereiken en te communiceren met projectbetrokkenen.
 6. Een professionele en ethische benadering van besluitvorming en gerelateerde sociale verantwoordelijkheden aannemen.

Cursusstructuur

Studenten die zich inschrijven voor de Bachelor in de Computerwet bouwen een totaal van ten minste 144 studiepunten op door een bevredigende voltooiing van:

1. De volgende kernonderwerpen:

Onderwerp Code

2. Om een major te behalen, moet een kandidaat naar tevredenheid vier (4) vakken (24cp) afleggen die voor die major zijn vermeld.

3. Studenten die een major niet voltooien, moeten 12 studiepunten behalen van CSCI- of ISIT-vakken op 300 niveaus EN een extra 12 studiepunten van een CSCI-, CSIT- of ISIT-onderwerp van 200 of 300 niveaus die niet in de kern worden vermeld.

4. Om een dubbele major te krijgen, moeten kandidaten ervoor zorgen dat vier van de geselecteerde vakken voldoen aan de vereisten van elk van de majors. Regels voor algemene cursussen staan toe dat maximaal één onderwerp wordt geteld voor meer dan één hoofdstudie.

5. Keuzevakken, om het totaal op 144 studiepunten te brengen, gekozen uit de School of Computing and Information Technology Subject List, een CSIT-, CSCI- of ISIT-onderwerp, of uit het Algemeen Schema.

Opmerking: een maximum van 60 studiepunten van eerstejaarsvakken.

De faculteit stimuleert de ontwikkeling van ICT-vaardigheden en kennis op de werkplek door middel van een industriële plaatsing. De voltooiing van de ISIT200 Industry Placement, die minimaal een enkele periode van 8 weken goedgekeurde branche-plaatsing is, beoordeeld in de vorm van schriftelijke rapporten, wordt sterk aanbevolen voor alle studenten.

Hogere opleiding

Studenten die voor deze graad zijn ingeschreven, zijn belangrijk in:

 • Big Data
 • Cyberbeveiliging
 • Beveiliging van digitale systemen
 • Game en mobiele ontwikkeling
 • Software Engineering

Merk op dat bepaalde onderwerpen op 300 niveaus die vereist zijn als onderdeel van een major, 100 en 200 niveau-vereiste onderwerpen kunnen hebben die niet als onderdeel van de major worden vermeld.

Van alle kandidaten wordt verwacht dat zij de adviseurs van de school en de faculteit raadplegen alvorens zich in te zetten voor een bepaald studiepatroon, ongeacht of dit hierboven is beschreven of niet.

accreditatie

De Bachelor of Computer Science is door de Australian Computer Society geaccrediteerd als vergadervereisten voor lidmaatschap op het niveau 'Professional'.

Waarom kiezen voor deze cursus

UOW heeft experts die de volledige breedte van de onderliggende wetenschappen, IT, engineering en wiskundige methodologieën in de ICT-industrie omvatten. We hebben een van de sterkste scholen voor het bouwen, implementeren en beheren van de nieuwste computertechnologieën en zakelijke computersystemen.

In nauwe samenwerking met industriële partners zorgen we ervoor dat alle programma's relevant blijven voor trends en ontwikkelingen in de sector. Studenten bestuderen real-world projecten en werken samen met en leren van professionals uit de industrie om hun carrière-klaarheid bij het afstuderen te garanderen.

Carrièremogelijkheden

 • Analyst Animator
 • Computer of software-ingenieur
 • Database Administrator
 • Elektronica-ingenieur
 • Games of App-ontwikkelaar
 • Investment Banker
 • IT consultant
 • Network Architect of Engineer Programmer
 • Beveiligingsingenieur
 • Webontwerper of ontwikkelaar

Toelating

Een reeks toelatingsopties is beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en academische achtergronden. De toelatingsprocedures zijn vastgelegd in de toelatingsprocedures van UOW en het toelatingsbeleid van de UOW.

Neem voor specifiek advies of vragen over een aanvraag contact op met het Future Students Team.

Krediet voor voorafgaand leren

Als u kunt aantonen dat u de leerresultaten voor onze vakken hebt bereikt door voorafgaandelijk leren, zoals eerdere tertiaire of TAFE-kwalificaties, komt u mogelijk in aanmerking voor een tegoed voor uw graad. Indien relevant voor het UOW-diploma, kan het gespecificeerde krediet voor specifieke vakken worden gegeven; indien niet relevant voor de graad, kan onbepaald krediet worden toegekend.

Na succesvolle afronding van het UOW College Diploma of Information Technology, ontvangt u een krediet van 48 studiepunten ten opzichte van een Bachelor of Computer Science (BCompSc) aan UOW. Je moet minimaal aan de vereisten voor het vak voldoen om van het diploma van IT naar het tweede jaar van een BCompSc te gaan.

Engels Vereisten voor internationale studenten

Het volgende niveau van het Engels is vereist om toegang te krijgen tot dit programma:

IELTS Academic

 • Totale score: 6.0
 • Lezen: 6.0
 • Schrijven: 6.0
 • Luisteren: 6.0
 • Sprekend: 6.0

TOEFL (op internet gebaseerd)

 • Totale score: 70
 • Lezen: 18
 • Schrijven: 18
 • Luisteren: 17
 • Sprekend: 17

UOW College: Engels voor tertiaire studies: credit (gewogen gemiddelde cijfer van 50 algemeen en minimum 50 in academisch lezen en schrijven)

Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen. Volledige informatie is te vinden op onze website met Engelse taalvereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Lees meer

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Lees Minder
Wollongong , Liverpool + 1 Meer Minder