Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

computer Science

Computer afdeling werd in 1991 opgericht als een sectie, gevolgd door de Faculteit der Kunsten en Wetenschappen, en na de oprichting van de faculteit Information Technology in 2001, is uitgegroeid tot een belangrijke rol in het college student krijgt overstappen naar een bachelor's degree in de informatica na het voltooien van alle verplichte en optionele vereisten, ten bedrage van 132 credit-uren, met inbegrip van deze materialen algemene beginselen van de informatica en moderne technologieën in de wereld van de technologie, in overeenstemming met de eisen van de markt en grote ontwikkelingen in de informatica.

visie

Dat de afdeling informatica pionier op lokaal en regionaal in uitmuntend onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, het opbouwen van kennis op het gebied van informatica.

bericht

Het verstrekken van kwalitatief hoogstaand onderwijs in een creatieve omgeving gelijke tred houden met de ontwikkelingen op het gebied van informatica, aan de normen voor kwaliteitsborging en lokaal als wereldwijd accreditatie-eisen te voldoen, en het bereiken van hoge kwaliteit output aangepast aan de behoeften van de arbeidsmarkt, en de samenwerking met de lokale gemeenschap te verbeteren, en stimuleert wetenschappelijk onderzoek.

kernwaarden

  • Geef de leerlingen de theoretische en praktische kennis in de informatica.
  • De opleiding van studenten en verbetering van hun werkwijzen en methoden van de programmering en computersystemen exploitatie en het beheer van de netwerken.
  • De harmonisatie van de academische opleidingen van de laatste ontwikkelingen.
  • Het upgraden van de mogelijkheden van de faculteit leden.
  • Samenwerking met vergelijkbare afdelingen in verschillende universiteiten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.
  • Moedigen de leden en studenten faculteit wetenschappelijk onderzoek.
  • Opzetten van continue trends leren tussen docenten en studenten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder