Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een graad in computerwetenschap kan je voorbereiden op een breed scala aan loopbaantrajecten. Assumption biedt je mogelijkheden om wiskunde of informatica te studeren in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Je zult logisch nadenken en problemen oplossen, maar ook duidelijk en effectief communiceren - vaardigheden waar veel vraag naar is in de steeds technologischer wordende wereld van vandaag.

Als u een graad in computerwetenschappen overweegt, bieden de aansprekende professoren van Assumption en het uitdagende curriculum studenten een aantal mogelijkheden om dit snel evoluerende veld te verkennen. Computerwetenschappelijke majors ontwikkelen hun programmeervaardigheden, hun kennis van computerhardware en -software en een waardering voor de sociale en ethische implicaties van technologie. De major biedt een basis voor een verscheidenheid aan professionele loopbanen in de computerindustrie en voor graduate studies in de informatica.

Voordelen en kenmerken van een bachelor in computerwetenschappen bij Assumption

  • Assumption werd gerangschikt als een 'Top 20 Small College for Computer Science'.
  • Een opleiding volgen in de wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden die een sterke basis vormen; essentiële vaardigheden, ongeacht je loopbaan.
  • Heb de flexibiliteit om te kiezen uit de vereiste klassen om uw individuele interesses en passies te verkennen
  • Verken een duale major in informatica en onderwijs. Het leerplan van Assumption legt de nadruk op vaardigheid in wiskunde en vroege, hands-on ervaring in de klas. Je verwerft de vaardigheden, ervaring en kennis die nodig zijn om je licentie te behalen en excelleert als een klasleraar.
  • Pas leren toe in de echte wereld en loop een carrière door via stages.
  • Ontwikkelen van mentorrelaties met docenten; op onze kleine afdeling kunnen studenten de faculteit goed leren kennen.
  • Flexibiliteit bij het selecteren van keuzevakken om te voldoen aan uw speciale interesses.

Overzicht

Technologie vordert op warpsnelheid en de vraag om innovatie in de moderne wereld te stimuleren, blijft stijgen. Wanneer je informatica bij Assumption studeert, ontwikkel je een solide basis in computerprogrammering en vergroot je je kennis van computerhardware en -software. Je krijgt ook een waardering voor de sociale en ethische implicaties van technologie.

In de klaslokalen en laboratoria van Assumption berekenen computerstudenten computertechnologie, werken ze samen en werken ze samen met anderen die net zo enthousiast zijn over technologie en programmeren als jij.

Major in Computer Science

De major bestaat uit in totaal 15 verplichte vakken, die bestaan ​​uit zeven specifiek vereiste vakken in de informatica, vijf keuzevakken in de informatica en drie vakken in de wiskunde.

Minor in informatica

De minor bestaat uit acht cursussen, waaronder cursussen in programmeren, gegevensstructuren, calculus I en II.

Minor in informatietechnologie

De minor bestaat uit zes cursussen, bestaande uit twee verplichte vakken en vier keuzevakken. Op basis van de interesses van een student kan hij / zij een Toegepast Track (voor boekhoudkundige majors), de Online Track (voor marketing of organisatorische communicatie majors) of de Analytical Track (voor studenten met een hoofdvak in management of internationale zaken) volgen.

bouwkunde

Studenten in de wiskunde of informatica kunnen ervoor kiezen om te profiteren van de technische samenwerking van Assumption met de Universiteit van Notre Dame, een van de toonaangevende technische universiteiten van het land.

stages

Studenten kunnen deelnemen aan het stageprogramma van het College en een semester doorbrengen met praktische ervaring. Er zijn twee soorten stages. Studenten kunnen studiepunten verdienen door samen te werken met een academisch adviseur en de stagewebsite. Of studenten kunnen deelnemen aan een carrière-stage, die waardevolle ervaring biedt maar geen academisch krediet biedt. Beide soorten stage-ervaringen bieden studenten de nodige ervaring om hun onderwijservaringen te verbeteren en hen voor te bereiden op post-graduate successen.

Graduate Scholen en Carrières

Assumption wiskunde en computerwetenschappen studenten gaan ofwel afstuderen studies in wiskunde of informatica of direct in loopbanen in velden als bedrijfskunde, communicatie, onderwijs, financiën, gezondheidszorg en informatietechnologie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... Lees meer

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Lees Minder