Lees de Officiële Beschrijving

De Bachelor in de computerwetenschappen is een type van een vierjarige bachelordiploma, dat de wiskundige en theoretische grondslagen van de computer benadrukt, inclusief computerprogrammering , programmeerparadigma's, algoritmen , datastructuren, logica en berekening, en computerarchitectuur.

Studenten kunnen meestal kiezen voor concentraties in besturingssystemen , compilers en compilerontwerp , computernetwerken , datacommunicatie , computergraphics , kunstmatige intelligentie , software-engineering , cyberbeveiliging , informatiesystemen , datamining en data science .

Het collegegeld voor een Bachelor in Computer Science-programma begint bij $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijk verdiende beurzen beschikbaar zijn voor goed presterende internationale studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examencores en CGPA en SAT (1150) examen scores.

Veel computerwetenschappelijke programma's omvatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties en OPT- en CPT- kansen.trace, board, technologygeralt / Pixabay

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van McGovern Education Group »

Laatst bijgewerkt op November 27, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
24,000 USD
per academisch jaar. Er zijn beurzen voor gedeeltelijke verdiensten beschikbaar voor goed presterende internationale studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019