Bachelor in de informatica

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Stel je voor dat je programma's maakt die mensen elke dag gebruiken om hun leven te verbeteren.

Met een BS in Computer Science krijg je de praktische ervaring die je nodig hebt om een carrière op het gebied van informatica te starten.

Denk aan die programma's waar we niet zonder kunnen, de programma's die we elke dag gebruiken. Welnu, het Computer Science-programma aan het Mercy College kan je op weg helpen.

Het programma is meer dan alleen een theoretische achtergrond. Je krijgt de praktische ervaring die je nodig hebt om jezelf aantrekkelijk te maken in het vak informatica, aanverwante vakgebieden en om te slagen in een technologische samenleving.

Je leert programmeervaardigheden (momenteel in Java en C), Software Engineering, Computerarchitectuur, Besturingssystemen en Computernetwerken.

Het programma Computerwetenschappen volgt de meest recente richtlijnen van het rapport van de Task Force Joint Curriculum ACM / IEEE-CS. Volgens prof. Daniel McCracken, voormalig president van ACM en voormalig voorzitter van de afdeling Computerwetenschappen van CCNY-CUNY: "Het Mercy College wordt geprezen voor het hebben van een prima programma in de informatica. Het curriculum wordt voortdurend herzien om het bij te houden datum; de faculteit is gekwalificeerd en toegewijd; de faciliteiten zijn op vele manieren uitstekend; studenten zijn enthousiast over hun educatieve ervaring en hebben goede vooruitzichten op een baan of afstuderen. "

Met kleine klassen, persoonlijke interacties met de professoren en real-world computerprojecten in teams, leer je zien wat dit programma zo geweldig maakt.

Programma-uitkomsten

Aan het einde van dit programma moeten studenten in staat zijn om:

 • Aantonen van vaardigheid in programmeren door programma's te schrijven die functioneel, gemakkelijk te gebruiken (gebruikersinterface) en efficiënt zijn.
 • Demonstreer de mogelijkheid om snel en effectief de vereisten van verschillende programmeertalen / IDE's / platforms te herkennen en problemen op te lossen door programma's op verschillende platforms / IDE's te schrijven.
 • Maak een eenvoudig, formeel wiskundig model van een praktijksituatie en gebruik dat model om een probleem op te lossen.
 • Demonstreer het vermogen om complexe softwareproblemen te analyseren door calculus en ontwerpoplossingen voor deze problemen toe te passen en te gebruiken.
 • Herken en verklaar het belang van het integreren van beveiliging in alle aspecten van programmeren, besturingssystemen en softwareontwikkeling.
 • Leg uit wat wordt bedoeld met 'beste', 'verwachte' en 'slechtste' gedrag van een algoritme.
 • Identificeer en verklaar de basisbouwstenen van een computer: rekenkundige logische eenheid (poortniveau), registers (poortniveau), centrale verwerkingseenheid (registeroverdrachtsniveau) en geheugen (registeroverdrachtsniveau).
 • Analyseer de softwarebehoeften van een organisatie of een bedrijfseenheid in de organisatie.
 • Ontwerp, ontwikkel en (beschrijf de implementatie van) een softwareoplossing om aan organisatorische behoeften te voldoen met behulp van software-engineeringmethoden.
 • Analyseer de netwerkbehoeften van een organisatie en stel een passende oplossing voor die behoeften voor.
 • Bedrijfsrapporten en technische handleidingen schrijven.
 • Werk effectief in een team om een programmering / software engineering project te voltooien dat een heel semester beslaat.

Carrièremogelijkheden

Representatieve carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van de bachelor Computerwetenschappen zijn als volgt: programmeur, helpdeskspecialist, analist, software-ingenieur, netwerkingenieur, netwerkbeheerder, webbeheerder en spelprogrammeur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Lees meer

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Lees Minder
Dobbs veerboot , New York , New York , Yorktown Heights , VS Online + 4 Meer Minder