Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Computerwetenschappen is een snelgroeiend en continu veranderend veld dat zich voornamelijk bezighoudt met softwareontwerp en -ontwikkeling. De studie op het gebied van computerwetenschappen ontwikkelt iemands vaardigheden om logisch na te denken en bevordert uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Met deze voorbereiding zijn afgestudeerden in de informatica nog steeds veel gevraagd.

De Computer Science Major aan het Monmouth College is ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan op het gebied van computerwetenschappen door kwalitatief hoogstaand niet-gegradueerd onderwijs aan te bieden binnen een liberale kunstomgeving. Het doel van de afdeling is om studenten voor te bereiden op instapniveau en hen te helpen bij het opbouwen van een stevige basis van kennis die nodig is voor graduate study en voor levenslang leren. Het curriculum legt de nadruk op het oplossen van problemen en biedt studenten een combinatie van theorie en praktische ervaring en introduceert ethische en sociale kwesties die verband houden met de discipline.

Afdeling faciliteiten en uitrusting

Studenten hebben toegang tot het computersysteem van de hogeschool, dat onder Windows draait, samen met het nieuwe netwerklaboratorium en een nieuw parallel computerlaboratorium. Naast de universiteitsbrede bronnen die beschikbaar zijn voor studenten Computerwetenschappen, hebben studenten toegang tot het departementale Linux-lab waar ze aan persoonlijke projecten kunnen werken of deel kunnen nemen aan het beheer en onderhoud van een klein netwerk van Linux-computers.

Praktische ervaring

Studenten voltooien een project in Computer Science tijdens het laatste jaar. Voorbeelden van softwareontwikkelingsprojecten zijn onder andere multimedia- en databasetoepassingen, digitale signaalverwerking en computerondersteunde instructieprojecten. De afdeling biedt ook onderdak aan een open-source ontwikkelingslaboratorium met een door studenten gebouwd en beheerd netwerk van op Linux gebaseerde computers. Studenten worden aangemoedigd om dit lab te gebruiken als een plek om computerinteresses buiten het klaslokaal na te streven.

Programmeertalen

Inleidende cursussen stellen studenten bloot aan de programmeertalen Racket, C en Java om verschillende methoden voor programmeren en probleemoplossing te verkennen. Programmeercursussen benadrukken programmeermethoden in plaats van kenmerken van een specifieke taal, en onze afgestudeerden vinden dat ze in staat zijn om goede programmeerprincipes toe te passen en snel leren om andere programmeertalen te gebruiken als dat nodig is. Studenten volgen een cursuscyclus van twee jaar die zich richt op de basisprincipes van computergebruik en breiden hun visie op computergebruik uit door een reeks bovenliggende cursussen te selecteren die zijn gericht op een bepaald gebied van computers. Het departementale curriculum omvat programmeer- en datastructuren, assembleertaal, systeemanalyse en -ontwerp, besturingssystemen en bestandsstructuren.

Off-Campus-programma's

Studenten in het Computer Science-programma worden aangemoedigd om stages te zoeken in de zomer na hun junior en soms tweede jaar. De afdeling heeft langlopende relaties met verschillende regionale bedrijven en helpt studenten een waardevolle stage-ervaring op te doen. Deze stages kunnen worden gesponsord door de National Science Foundation of andere overheidsonderzoeksbureaus, of door een particuliere onderneming, en geven studenten de kans om hands-on activiteiten te ondernemen aan een grote universiteit of in een zakelijke omgeving.

Studenten kunnen een aanvraag indienen om deel te nemen aan het Oak Ridge Science Semester in het Oak Ridge National Laboratory in Tennessee. Studenten brengen een deel van hun tijd door tijdens het semester met informatica en andere cursussen, en een deel van hun tijd werken met lopende onderzoeksprojecten in het nationale laboratorium. Veel andere off-campus mogelijkheden bestaan ook bij een breed scala van buitenlandse universitaire programma's.

Graduate School Opportunities

Graduate schoolprogramma's in Computer Science zijn actief op zoek naar gekwalificeerde studenten. Er zijn assistentschappen en beurzen beschikbaar die van het collegegeld afzien en de afgestudeerde student een toelage betalen. Een goede wiskundeachtergrond wordt aanbevolen voor studenten die overwegen computerprogramma's af te studeren.

Computerwetenschappen afgestudeerden kunnen ook kiezen voor andere graduate-programma's. Studenten met goede kwantitatieve en probleemoplossende vaardigheden zijn goed geschikt voor graduate studies in Business Administration (MBA) en rechten, evenals graduate programma's in Engineering en Computer Science.

Carrièremogelijkheden

 • Software ontwerp
 • Technisch schrijven
 • Systeemengineer
 • Java-ontwikkelaar
 • Netwerktechnicus
 • Business Analyst

Programma-eisen

Vereisten voor de Major:

 • COMP 160: Fundamentals of Computer Science
 • COMP 161: Inleiding tot programmeren
 • COMP 210: Object-Oriented Programming
 • COMP 220: gegevensstructuren
 • COMP 230: Computerorganisatie
 • COMP 401/402: Senior Project
 • MATH 241: Lineaire algebra
 • MATH 260: Discrete structuren

Vier keuzevakken zijn ook vereist.

Vereisten voor de minderjarige:

 • COMP 160: Fundamentals of Computer Science
 • COMP 161: Inleiding tot programmeren
 • COMP 220: gegevensstructuren

Een minimum van twee keuzevakken credits is vereist.

Een van de keuzevakken moet een bovenniveau (300 of hoger) zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Monmouth College is a private, selective, residential, national liberal arts college, offering majors in the natural sciences, social sciences, arts and humanities, as well as outstanding academic adv ... Lees meer

Monmouth College is a private, selective, residential, national liberal arts college, offering majors in the natural sciences, social sciences, arts and humanities, as well as outstanding academic advising, small, seminar-style classes, varied internship and study abroad opportunities, and summer research experiences to thoughtful, intellectually engaged and ambitious students. Lees Minder