Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de informatica

Het cursusaanbod in de informatica bereidt je voor op een professionele baan of een vervolgstudie in de graduate school.

Over de majoor

Studenten beginnen normaal met de inleidende cursus in informatica en programmeren. Dit wordt gevolgd door tussentijdse cursussen die de basisvraagstukken van hardware en software behandelen. Studenten leren een verscheidenheid aan programmeertalen op hoog niveau (inclusief C / C en Schema), assembleertaal, het UNIX-besturingssysteem, objectgeoriënteerd programmeren en worden vertrouwd met de universitaire en departementale computerhardware.

Veel gebieden van de theoretische en toegepaste informatica worden behandeld in de geavanceerde cursussen. Majors volgen cursussen in de theorie van berekening en analyse van algoritmen. De afdeling biedt toegepaste cursussen in database-theorie, besturingssystemen en kunstmatige intelligentie. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in computertalen, zijn de cursusaanbiedingen inclusief het ontwerpen van compilers en de theorie van programmeertalen.

Pre-engineering optie

Studenten informatica die geïnteresseerd zijn in het volgen van een bachelordiploma in engineering, kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan het 3-2 engineeringprogramma van Ohio Wesleyan. Met deze optie voltooit een student een speciaal ontworpen computerwetenschappen-major in drie jaar en gaat vervolgens twee extra jaren naar een van de deelnemende technische scholen. Na het succesvol afronden van deze vijfjarige studie, ontvangt de student een graad in computerwetenschappen van Ohio Wesleyan en een ingenieursdiploma van de technische school. Deelnemende scholen zijn momenteel Case Western Reserve University, Rensselaer Polytechnic University en Washington University in St. Louis.

Computer Science Major

De afdeling biedt majors in de informatica en wiskunde. Bovendien kan de hoofdruiter worden ontworpen om een ​​concentratie in statistieken te omvatten. De afdeling biedt ook de computerwetenschap 3-2 optie major aan voor die studenten die van plan zijn een gecombineerd pre-engineeringprogramma te volgen.

De afdeling biedt een volledige reeks cursussen voor studenten die afstuderen op computerwetenschappen, wiskunde of statistiek. Er zijn ook cursussen beschikbaar voor verwante majors waar sterke wiskundige of computervaardigheden vereist zijn. Ten slotte biedt de afdeling servicecursussen ter ondersteuning van vele majors op de campus, met name die waarvoor statistieken of calculus nodig zijn.

Majors nemen vaak vervolgcursussen op andere afdelingen die een directe aanvulling vormen op hun studies in wiskunde of informatica. Dubbele majors met wiskunde of informatica en een verwant gebied, zoals economie of natuurkunde, worden vaak ondernomen. Na hun afstuderen hebben recente majors een baan gevonden in het bedrijfsleven, managementwetenschap, statistisch onderzoek, informatica, actuariële wetenschappen, milieuonderzoek en onderwijs. Daarnaast hebben majors toegang verkregen tot graduate of professionele programma's in de informatica, wiskunde, filosofie, natuurkunde, economie, bedrijfsleven, rechten en medicijnen. Potentiele majors en andere geïnteresseerden dienen elk lid van de afdeling te raadplegen bij het plannen van hun studie.

Dubbele hoofdvakstudie in wiskunde en computerwetenschap zijn beperkt tot 17 vakken binnen de afdeling, waaronder de 34 eenheden die nodig zijn voor het afstuderen.

Studenten die zich willen concentreren in de informatica, moeten contact opnemen met Professoren McCulloch, Wiebe of Zaring. Wie zich in statistieken wil concentreren, moet professor Linder spreken. Degenen die zich willen concentreren in het secundair onderwijs, moeten contact opnemen met de afdeling en degenen die zich willen voorbereiden op hun studie wiskunde moeten contact opnemen met de professoren Jackson, Nunemacher, Schwartz of Pyzza.

Cursussen voor niet-majors

De afdeling biedt een aantal cursussen specifiek aan als service voor niet-majors die trainen in wiskundige wetenschappen. Deze omvatten MATH 105, een cursus over elementaire waarschijnlijkheid en statistieken die computerervaring omvat, en die studenten voorbereidt op het lezen van de steeds meer kwantitatieve tijdschriften van de sociale en levenswetenschappen. Exploring Computer Science (CS 103) biedt een brede, toepassingsgerichte introductie tot computergebruik voor studenten die geen eerdere computerervaring hebben. Great Ideas in Mathematics (MATH 104) biedt een inleiding tot moderne wiskundige ideeën voor studenten die geen verdere wiskunde zullen studeren. Precalculus (MATH 108) is voor studenten met een gematigde wiskundige achtergrond, maar niet voldoende om onmiddellijk met rekenen te beginnen. De calculuscursussen (MATH 110, MATH 111 en MATH 210) worden aanbevolen voor studenten die na een sterke middelbare schoolachtergrond willen blijven studeren aan de wiskunde op de universiteit. Ze zijn vooral belangrijk voor alle wetenschappen en economie. Inleiding tot computerwetenschappen en programmeren (CS 110) biedt een zorgvuldige toegang tot het vakgebied van de computerwetenschappen en leert programmeren in een taal op hoog niveau.

leerdoelen

Computerwetenschap, in plaats van de studie van fysieke computerapparatuur en / of computerprogramma's, is de studie van abstracte transformationele processen. Een student die een major in computerwetenschappen voltooit, is dat geweest

  1. Blootgesteld aan een breed scala van de intellectuele prestaties van de informatica;
  2. Getoond de cruciale, doordringende rol van abstractie als een conceptuele en praktische tool voor het conceptualiseren van complexe objecten;
  3. Een kans geboden om de theoretische en toegepaste grondslagen te verwerven die nodig zijn om studies in de graduate school voort te zetten of om werk te zoeken als een professionele computerwetenschapper.

Subject Matter Objectives

Gezien de aard van de informatica als een wiskundige, logische en wetenschappelijke discipline, zou een informatica-opleiding zich moeten concentreren op de verwerving van conceptueel en fundamenteel materiaal dat de studenten voor hun gehele loopbaan zal dienen. De verwerving van sets van specifieke technische feiten (waarvan de snelle veroudering vrijwel zeker is) is geen hoofddoel.

Een student die een major in computerwetenschappen heeft afgerond, zou dit moeten hebben verworven

  1. Een basiskennis van algoritmische concepten (inclusief programmeren en datastructuren);
  2. Een basiskennis van relevante wiskundige concepten (inclusief discrete wiskunde en logica);
  3. Een basiskennis van hardware-concepten (inclusief computerorganisatie en architectuur);
  4. Een gevorderde kennis van relevante theoretische concepten (inclusief automatentheorie, berekenbaarheidstheorie en analyse van algoritmen);
  5. Een geavanceerde kennis van software / systeemconcepten (inclusief een selectie van concepten in programmeertalen, kunstmatige intelligentie, besturingssystemen en / of informatiesystemen).

Belangrijke vereisten

MATH 110, MATH 111, MATH 250; CS 110, CS 210, CS 255, CS 270, CS 360, CS 380; en drie CS-cursussen van 250 of hoger. (CS 110, CS 210, CS 270 en MATH 250 moeten aan het einde van het tweede jaar zijn voltooid).

Denk groot

Undergraduate onderzoek, uitgevoerd onder het mentorschap van deskundige faculteit, is een centraal onderdeel van The OWU Connection. We bieden vele manieren om een ​​bestaand probleem te verkennen of een nieuwe ontdekkingsroute te ontwikkelen. Je kunt zelfstandig werken met een lid van de faculteit, subsidie ​​aanvragen voor een project of deelnemen aan het 10 weken durende Summer Science Research Program of de door de NSF gefinancierde REU (Research Experiences for Undergraduates).

Recente onderwerpen van onafhankelijke studies omvatten onderzoek naar operaties, computerafbeeldingen, neurale netwerken en kwaliteitscontrole.

Ga wereldwijd

Studenten in alle majors hebben een verscheidenheid aan mogelijkheden om te reizen en een globaal perspectief te krijgen.

Computerwetenschapsstudenten volgen Travel-Learning-lessen, OWU Connection Grants, Stages en speciale projecten waarmee ze overal ter wereld naartoe kunnen.

Krijg echt

Pas je leerproces in de klas toe op echte problemen en bouw je connecties met de professionele wereld op met stages.

OWU's Computer Science majors hebben het hele land door, van hightech startups tot Facebook.

Geïnspireerd onderwijs

OWU faculteit zijn uitstekende geleerden en onderzoekers-en gepassioneerde leraren. Ze zullen je duwen, je uitdagen, inspireren en met je samenwerken aan je eigen onderzoeks- en creatieve projecten.

Ze kunnen zelfs een lezing van 3 minuten inplannen met ideeën, inzicht en verbeeldingskracht. Bekijk onze unieke I³-lezingen.

Een blik op informatica

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ohio Wesleyan University is a community of people who have an insatiable appetite for life and learning. We are passionate and eager to make connections with the world around us and the world within. ... Lees meer

Ohio Wesleyan University is a community of people who have an insatiable appetite for life and learning. We are passionate and eager to make connections with the world around us and the world within. Why? Because connecting disparate ideas, perspectives, and experiences fuels innovation and discovery. Our 200-acre campus offers endless opportunities to explore. Pursue them all. Dream up new ideas. Seize mind-blowing and future-shaping opportunities. Fully experience the richness and connectedness of a liberal arts education. Lees Minder