Bachelor in de informatica

St. Ambrose University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

St. Ambrose University

Computertechnologie

U gelooft dat computerprogramma's levens verbeteren, de functie van organisaties en het beheer van bronnen. En je wilt de technische vooruitgang bij de hand hebben. Of u nu mobiele apps of zakelijke software-oplossingen wilt ontwerpen, SAU kan u voorbereiden op een succesvolle IT-carrière.

Onze afgestudeerden werken bij Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation en Southern Imperial Inc.

Ambrose voordelen

  • Comprehensive Education
  • Praktische ervaring
  • Volledige betrokkenheid

Onze faculteit is up-to-date over technologieën en innovaties op het gebied van informatica. Ze werken zij aan zij terwijl je leert om theorie te vertalen, technische vaardigheid op te bouwen en je vaardigheden in de echte wereld toe te passen.

WAT ZAL IK LEREN?

Je studies zullen zich concentreren op de ontwikkeling van applicaties, computerarchitectuur, software engineering en besturingssystemen. Cursussen omvatten programmering, datastructuren, juridische en ethische kwesties, netwerk- en datacommunicatie, systeemanalyse en -ontwerp, webprogrammering en databasebeheersystemen.

Ons stageprogramma biedt u een praktische ervaring van hoge kwaliteit. SAU-studenten hebben zij aan zij gewerkt met netwerk- en technologie-experts bij een aantal regionale en nationale bedrijven, waaronder de National Security Administration, Deere

Als je een gevorderd diploma wilt behalen, ben je buitengewoon voorbereid op een graduate school en velen kiezen ervoor om hun opleiding bij SAU voort te zetten. Onze Master of Science in IT-management bereidt IT-professionals voor op effectieve analyse, creatie en beheer van informatiesystemen die voldoen aan de behoeften van uw organisatie.

WAT ZIJN ENKELE MOGELIJKE JOB-UITGANGEN?

Afgestudeerden met een computerwetenschap werken meestal in de software- en technologie-industrie en vullen de rollen van netwerk- of systeembeheerder, netwerkingenieur of technicus in. U kunt op een aantal gebieden werken, waaronder bedrijven, overheid, onderwijs, wetenschap en energie.

WAT HEEFT ALUMNI VAN DIT PROGRAMMA GEDAAN?

  • Rachel Vanderheiden '98, '00, '03 MBA, is een IT-leider voor Deere
  • Mitch Myers '86, een vice-president van klantensucces bij BMC Software in Plano, Texas, is ervan overtuigd dat de computerwetenschappen en zakelijke lessen bij SAU hem hielpen om "leren hoe te leren." Het ging minder om specifieke vaardigheden zoals programmeren en meer over leren hoe te denken over zaken en strategieën. "
  • Randy Vogel '87, een Cloud Adoption Leader voor IBM, weet dat de achtergronden van de vrije kunsten die hij bij SAU heeft opgedaan, hielpen bij zijn succes. "Mijn eerste baan was als programmeur, dus de verschillende programmeerlessen waren buitengewoon waardevol - niet alleen voor programmeren, maar ook voor probleemoplossende vaardigheden. Mijn volgende rollen begonnen leiderschapsverantwoordelijkheden op me te nemen, dus de blootstelling aan liberale kunst en kleine klasse groottes met veel interactie waren de sleutel om me te helpen de overstap te maken van doener naar manager. "
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan