Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bereid je voor op technologische carrières die nodig zijn in de huidige bedrijven. Studenten Computerwetenschappen van de Universiteit van Findlay leren objectgeoriënteerde programmeertalen, ontwikkeling van client / servertoepassingen en datacommunicatie om op de hoogte te blijven van dit steeds groeiende en veranderende veld.

Carrièremogelijkheden

Het gemiddelde startsalaris voor majors in informatica is $ 67.539.

Programma van innovatie

We worden door de staat Ohio erkend als een innovatieprogramma.

Nadrukgebieden

Onze zes nadrukgebieden vormen een uitstekende basis voor een carrière.

Masteropleiding Professional Science

Bereid je voor op een leidende rol met onze PSM-gelieerde Masters in Applied Security and Analytics.

Aandachtsgebieden

Ons programma geeft studenten een solide achtergrond in computerkennis, gecombineerd met een van de vijf aandachtsgebieden.

Zakelijke nadruk

Sluit u aan bij de bedrijfswereld met een zakelijke nadruk

De nadruk in het bedrijfsleven bereidt studenten voor op een loopbaan in de zakelijke of kleine zakelijke omgeving. Afgestudeerden kunnen nieuwe systemen ontwerpen om aan de behoeften van de klant te voldoen en waar nodig nieuwe computertechnologieën integreren om de kracht van bestaande computersystemen te vergroten. Dit is essentieel voor het succes van elke organisatie.

Om een Computer Science-graad met een Business Emphasis te behalen, moet je naast de kerncursussen informatica zeven business nadrukcursussen volgen.

Nadruk op computersystemen

Op zoek naar een carrière als netwerkbeheerder of software-engineer?

Nadruk op computersystemen bereidt studenten voor op een carrière als netwerkbeheerder of software-ingenieur. Afgestudeerden kunnen expertise leveren in het ontwerp, de monitoring en het onderhoud van organisatienetwerken.

Om een informaticadiploma met een nadruk op computersystemen te behalen, moet u naast de kerncursussen informatica zes nadrukcursussen voor computersystemen volgen.

Nadruk op data-analyse

Betreed de zakenwereld waar banen wachten om te worden vervuld

Volgens Burning Glass Technologies zal het aantal vacatures voor data- en analysetalent in de Verenigde Staten tegen 2020 toenemen met 364.000 vacatures. Werkgevers worstelen nu al om de banen in data science en analytics te vervullen en het vinden van werknemers met leiderschapsvaardigheden is nog moeilijker.

Aan The University of Findlay 's Computer Science - Data Analytic programma, studeren onze studenten af met kennis in:

  • Meerdere programmeertalen.
  • Hoe u ad-hocquery's uitvoert.
  • Statistisch begrip en visualisatie belang.
  • SQL-vaardigheden.
  • Patronen zoeken in gegevens.
  • Geavanceerde en veelgevraagde zakelijke programma's zoals Tableau.

Informatieborging nadruk

In de huidige hoogtechnologische omgeving moeten huizen en bedrijven voortdurend alert zijn op computerbeveiliging en informatiebeheer. De vraag naar getrainde individuen op dit gebied zal blijven groeien. Voltooiing van de nadruk op informatieverzekering aan The University of Findlay kan uw verkoopbaarheid bij afstuderen vergroten.

Een nadruk op informatiezekerheid bereidt studenten voor op een loopbaan als informatiebeveiligingsanalisten naast software-engineering. Afgestudeerden zullen de risico's kunnen beheersen die verband houden met het gebruik, de verwerking, opslag en verzending van informatie of gegevens en de systemen en processen die voor deze doeleinden worden gebruikt. Dit curriculum is gecertificeerd door de Commissie voor nationale beveiligingssystemen en de National Security Agency als een van de elite-programma's in het hele land, die voldoet aan de National Training Standard for Information Systems Security Professionals, NSTSSI 4011.

Om een informaticadiploma met een informatieverzekeringsbenadruk af te ronden, moet u naast de kerncursussen informatica acht informatieverzekeringstrajecten voltooien.

Wiskunde nadruk

Leer meer over de relatie tussen computers en wiskunde

Een nadruk in de wiskunde bereidt studenten voor op een loopbaan als informaticus, wiskundige programmeurs of software-ingenieurs. Afgestudeerden zullen dienen als uitvinders, theoretici en onderzoekers die nieuwe computertechnologieën en -toepassingen maken en oplossen. Ze kunnen ook nieuwe programmeertalen ontwerpen, virtual reality-omgevingen ontwikkelen en ideeën aandragen over de relatie tussen computertechnologieën en de mensheid.

Om een informatica-diploma te behalen met een wiskunde-nadruk, moet je naast de kerncursussen informatica zes wiskunde-accentvakken volgen.

Nadruk op het web en de database

Geïnteresseerd in programmeren voor het web?

Nadruk op het web en de database bereidt studenten voor op een loopbaan als webprogrammeurs, databasebeheerders of software-ingenieurs. Afgestudeerden kunnen de back-end-programmering maken die nodig is voor de zakelijke websites van vandaag en zorgen ervoor dat gegevens efficiënt worden beheerd en georganiseerd om aan de huidige informatiebehoeften te voldoen.

Om een Computer Science-graad te behalen met een Web- en Database-nadruk, moet je naast de kerncursussen informatica zes web- en database-nadrukcursussen volgen.

Studentenorganisaties

3C Computerreparatie

Studenten hebben de mogelijkheid om te werken en geld te verdienen bij 3C Computer Repairs. Het door studenten gerunde bedrijf biedt computerreparatie en technische adviesdiensten voor de mensen van Findlay tegen een betaalbaar tarief. 3C Computer Repairs biedt een scala aan computerreparaties, van het verwijderen van virussen tot het vervangen van kleine hardware. We kijken ernaar uit om uw problemen op te lossen.

Association for Computing Machinery (ACM)

Findlay organiseert een studentenhoofdstuk van de Association for Computing Machinery (ACM) voor studenten die toekomstige computer-, wetenschapsprofessionals zijn. Activiteiten omvatten regelmatige vergaderingen, deelname aan professionele activiteiten en door studenten gesponsorde activiteiten die informatica en technologie promoten aan de universiteit en de bredere gemeenschap.

The Tech and Gaming Club (TAG)

Naast wekelijkse spelavonden in de AMU-speelkamer, komen de clubleden samen om nieuwe technologieën te bespreken, hun evenementen te plannen en deel te nemen aan gemeenschapsdiensten met lokale organisaties. Ze organiseren ook veel evenementen op campussen, zoals welkomstweekactiviteiten en toernooien voor populaire spellen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lees meer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Lees Minder