Bachelor in de informatietechnologie (Hons) Zakelijke informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de Bachelor of Information Technology (Hons) Data Analytics is om afgestudeerden te produceren met een goed begrip van de zakelijke uitdagingen van een onderneming, en de mogelijkheid om oplossingen te bedenken en te beheren die steeds meer gegevensgestuurd zijn.

Het programma is ook bedoeld om de hoge industriële vraag naar bedrijfs- en data-analisten aan te pakken. Afgestudeerden worden getraind in de nieuwste methoden en tools voor gegevensanalyse ; inclusief fundamentele en geavanceerde statistische en wiskundige principes waarop geavanceerde data-analysetechnieken zijn gebouwd (machine learning, patroonherkenning, data mining, etc.).

Ze zullen in staat zijn om de technologische platforms van een onderneming te raadplegen, ondersteunen of ontwikkelen om een concurrentievoordeel te behalen, door een carrière op te bouwen in functies variërend van data- en systeemanalisten tot data-ingenieurs en datawetenschappers. Afgestudeerden zullen in staat zijn zelfstandig problemen die zich voordoen op het gebied van management en IT, evenals in de praktijk interdisciplinair te begrijpen, door te werken en op te lossen .

Waarom computergebruik?

 • Lage docent-student ratio
 • Door de industrie goedgekeurde programma's - Robuuste banden met de industrie om stages te bieden voor studenten en afgestudeerden
 • Geweldige carrièremogelijkheden - 99,99% inzetbaarheid voor afgestudeerden. Onze afgestudeerden zijn werkzaam geweest bij Accenture, Shell, Astro, Star, Maxis, HP, Intel, Citibank, IBM, etc.
 • ..en nog veel meer

Toelatingseisen

Een van de volgende:
 1. 2 STPM Grade C (CGPA 2.0) OF equivalent EN een credit in wiskunde op SPM-niveau / Grade C (CGPA 2.0) op STPM-niveau.
 2. STAM (pangkat jayyid) EN een credit in wiskunde op SPM-niveau
 3. Erkende toelating OF stichting met CGPA 2.0 EN een credit in wiskunde op SPM-niveau
 4. 5 Bs in United Examination Certificate (UEC) (inclusief wiskunde)
 5. 5 CPU-passes met een minimumgemiddelde van 50%
 6. 5 SAM / TEE examen met een universitair totaal van 50%
 7. Een diploma in informatica OF informatiesystemen OF informatietechnologie OF software-engineering OF gelijkwaardig met een minimum CGPA 2,50 EN een credit in wiskunde op SPM-niveau of het equivalent daarvan.
 8. Elk ander diploma in wetenschap en technologie OF bedrijfskunde met een minimum CGPA 2,50 kan worden toegelaten, afhankelijk van een rigoureus intern beoordelingsproces EN een credit in wiskunde op SPM-niveau OF het equivalent daarvan.
 9. Elke andere gelijkwaardige kwalificatie EN 3 SPM / O-niveau credits (inclusief een pass in Bahasa Malaysia EN een credit in wiskunde) (alleen voor Maleisische studenten) OF gelijkwaardige erkende entrykwalificatie met 3 credits (inclusief een credit in wiskunde op SPM-niveau).
 10. Gelijkwaardige erkende toegangskwalificatie

Notitie:
Kandidaten met CGPA lager dan 2,50 maar hoger dan 2,00 met een credit in wiskunde op SPM-niveau OF het equivalent daarvan kunnen worden toegelaten na een rigoureus intern beoordelingsproces. Een credit in wiskunde op SPM-niveau voor kandidaten (1), (3), (7),

Internationale aanvragers moeten ook een van de volgende Engelse taalcompetenties vervullen:
 • IELTS: 5.0 OF
 • TOEFL: 500 OF
 • Equivalente kwalificatie

intakes

19 januari, 23 mei 21 augustus

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incub ... Lees meer

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incubator of outstanding graduates, a model of selective excellence, and as a community-caring institution. All these years our educational goals have been to prepare students for their first job graduate school, to prepare students for their subsequent career and to prepare students for a fulfilling and productive life. The drives of our vision are our values which are based on “Pride Of Achievement, Sharing Success, The Courage to Be, To Be compassionate, and To be Significant” Lees Minder