Bachelor in de informatietechnologie (met specialisaties)

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Maak je carrière toekomstbestendig in een van de snelst evoluerende industrieën van vandaag met de Bachelor of Information Technology (met specialisaties) van Charles Sturt University .

Deze IT-cursus is online of op de campus beschikbaar en geeft je de vaardigheden om te slagen in de voorhoede van de digitale economie en het stimuleren van werk bij nationale en wereldwijde marktleiders.

Coding

Cursus hoogtepunten

Informatietechnologie loopt voorop bij innovatie en is een drijvende kracht achter de transformatie van organisaties in zowel langdurige als opkomende industrieën. Als gevolg hiervan is de vraag naar hoogopgeleide IT-ers nog nooit zo groot geweest, met een divers en stimulerend carrièrepad met wereldwijde vraag.

 • Een hoogst gewaardeerde opleiding:
  Met een sterke focus op inzetbaarheid, omvat de Bachelor of Information Technology (met specialisaties) belangrijke zakelijke IT-toepassingen en omvat onderwerpen op basis van de Help Desk Analyst en Certified Desktop Technician-certificeringen, waarmee u uw eerste baan in de branche veilig kunt stellen. In de Good Universities Guide 2018/19 wordt vermeld dat de afgestudeerden in computer- en informatiesystemen van Charles Sturt University de hoogste arbeidsparticipatie van afgestudeerden in Australië hebben.
 • Maak je studies draadloos:
  Studeer aan een Charles Sturt University campus, een Charles Sturt University Study Center of online vanaf bijna overal ter wereld. Je kunt kiezen tussen fulltime, parttime op de campus en online studieopties die passen bij je werk- en levensstijlverplichtingen, of je kunt je studie aan de Charles Sturt University combineren met een studie aan TAFE. Als u al in het bezit bent van relevante TAFE-kwalificaties, kunt u zelfs de tijd die nodig is om uw diploma te behalen verkorten door erkenning van eerdere studie te verkrijgen.
 • Vergroot uw potentieel:
  Naast de kerncomponenten van de informatiesystemen en computerdisciplines - zoals databases, digitale communicatie, programmeren, informatiebeveiliging en projectbeheer - biedt onze IT-cursus u vier specialisatiegebieden die bij uw interesses passen: bedrijfsanalyse, netwerktechniek, softwareontwikkeling en systeembeheer.
 • Verdere studie:
  Goed presterende afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun opleiding voort te zetten door deel te nemen aan honours- of masterprogramma's.

Professionele erkenning

De Australian Computer Society (ACS) erkent cursussen informatietechnologie om te verifiëren dat ze voldoen aan professionele normen op het gebied van inhoud, vaardigheden van het personeel, onderwijsfaciliteiten en kwaliteitsborging. De Bachelor in de informatietechnologie (met specialisaties) is tot 2022 volledig geaccrediteerd op professioneel niveau door de ACS.

Carrièremogelijkheden

Als IT-professional kunt u betrokken zijn bij het ontwikkelen van bedrijfsprotocollen en -processen, zoals databases en back-upsystemen, en computertoepassingen om deze te ondersteunen. Er zijn functies bij grote of kleine bedrijven, maar u kunt ook op consultancybasis diensten verlenen.

 • Stimuleer ontwikkeling - Ontwikkel websites en mobiele applicaties of houd projecten op tijd als projectmanager.
 • Beheer netwerken en systemen - Deze IT-cursus bereidt je voor op verschillende rollen, zoals netwerkingenieur, systeemarchitect, systeembeheerder en systeemanalist.
 • Werk in IT-ondersteuning - Bied technische ondersteuning, probleemoplossing en repareer software en hardware.

"De cursus leverde ook veel praktijkvoorbeelden en projecten op, waardoor ik de kans kreeg om projecten uit te voeren bij mijn huidige werkgever en deze ook tijdens mijn studie te gebruiken."
Reece Hamblin - Bachelor in de informatietechnologie

Engelse taalvereisten

U kunt normaal gesproken voldoen aan de vereisten voor Engelse taalvaardigheid (ELP) voor toegang tot de meeste Charles Sturt University cursussen door een van de volgende Charles Sturt University doen:

 • Het bewijs leveren dat u voldoende onderwijs in het Engels heeft gevolgd.
 • Academische IELTS behalen in de afgelopen 2 jaar, met een minimale algemene score van 6 en geen individuele score van minder dan 5,5.
 • Het behalen van een kwalificatie die door Charles Sturt als gelijkwaardig wordt beschouwd aan Academic IELTS (en de minimumscores).

Belangrijke punten

 • Charles Sturt University is de belangrijkste regionale universiteit van Australië. Charles Sturt-campussen zijn kleine, vriendelijke gemeenschappen, gevestigd in levendige regionale Australische locaties.
 • Charles Sturt University is # 1 voor afgestudeerden, meer Charles Sturt-afgestudeerden krijgen sneller banen dan afgestudeerden van enige andere universiteit in Australië. (Gids voor goede universiteiten 2020/21).
 • Charles Sturts benadering van lesgeven en leren, gecombineerd met praktische ervaring, zorgt ervoor dat afgestudeerden de beste kansen hebben om een loopbaan in het door hen gekozen beroep op te starten.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Lees meer

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Lees Minder
Albury , Bathurst , Oranje , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Meer Minder