Bachelor in de informatietechnologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

 • Bouw een kwalificatie die uw interesses en loopbaanambities ondersteunt en u de vaardigheden biedt om de toekomst te transformeren en vorm te geven door middel van informatietechnologie.
 • Leer van docenten die experts zijn in hun vakgebied en bekroonde docenten en wereldberoemde onderzoekers omvatten.
 • Profiteer van sterke industriële connecties met waardevolle inzichten in informatietechnologie en mogelijkheden voor stages hier en in het buitenland.
 • Major in informatica of informatiesystemen.
 • Praktische ervaring opdoen in ultramoderne faciliteiten en de vaardigheden die nodig zijn om een probleemoplosser en innovator te zijn in een breed scala van industrieën, waaronder luchtvaart, mijnbouw, engineering, financiën, detailhandel, logistiek, overheid, gezondheidszorg , entertainment, netwerken en communicatie.

specialisaties

Je informatica-opleiding beschikt over gemeenschappelijke units in het eerste jaar, waardoor je de mogelijkheid hebt om het volledige scala van informatica-majors te verkennen voordat je je loopbaanspecialisatie kiest.

Bachelor in de informatietechnologie (informatica)

highlights

 • Meer informatie over de basisprincipes van de berekening en het identificeren en oplossen van problemen met systeemontwerp in verband met efficiëntie, bruikbaarheid en beveiliging.
 • Zorg dat u bekend raakt met softwareontwikkeling en netwerksystemen, met specifieke expertise op het gebied van informatiebeveiliging, netwerken en communicatie, intelligente systemen, datacentrisch computergebruik of interactie tussen mens en computer.
 • Pas je vaardigheden toe op mobiel computergebruik, kunstmatige intelligentie, robotica of grootschalig informatiebeheer of maak deel uit van het ontwikkelen van technologieën die nog niet zijn uitgevonden.
 • Neem deel aan een flexibel en aanpasbaar diploma met internationale erkenning.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Deze major richt zich op wat technologie maakt. Het behandelt het gebruik van hardware en software om systemen te ontwerpen en te bouwen om complexe problemen op te lossen. Je leert programmeer- en softwareontwerptechnieken, netwerktechnologieën en de architectuur van verschillende soorten hardwaresystemen. Onze diplomastructuur is flexibel en biedt u de mogelijkheid om uw diploma aan te passen aan uw interessegebieden.

Met een innovatieve benadering van lesgeven, mogelijkheden voor betrokkenheid bij professionals uit de praktijk en industriële leiders, en programma-opties voor werkervaring, zul je de juiste vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn om een baan te vinden, je carrière te bevorderen en je volledige potentieel te realiseren.

Carrière resultaten

Afgestudeerden in informatica zijn ervaren in softwareontwikkeling, vertrouwd met netwerksystemen en hebben inzicht in de onderliggende fundamenten van alle moderne computergebaseerde technologieën. Afhankelijk van uw keuze van studiegebieden, bestaan er ook mogelijkheden om specifieke expertise op te doen op het gebied van informatiebeveiliging, netwerken en communicatie, intelligente systemen, gegevensgericht computergebruik of interactie tussen mens en computer.

Afgestudeerden werken in een breed scala van rollen, zoals webontwikkelaar, database manager, netwerkbeheerder, elektronische handel ontwikkelaar, data communicatie specialist, software engineer, systeem programmeur, multimedia specialist, computer wetenschapper, systeemanalist of programmeur. Carrièremogelijkheden zijn onbegrensd, waarbij informatietechnologie een integraal onderdeel is van alle commerciële, industriële, overheids-, sociale en persoonlijke activiteiten.

114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Bachelor in de informatietechnologie (informatiesystemen)

highlights

 • Leer hoe u bedrijfsconcepten kunt combineren met informatietechnologieën om bedrijfsresultaten voor organisaties te maximaliseren.
 • Door middel van diepgaande vaardigheden in bedrijfsanalyse, leert u informatiesystemen te evalueren, te documenteren en vorm te geven met behulp van uw gecombineerde kennis van technologie en zaken.
 • Begrijpen hoe de bedrijfstakken van de toekomst gestalte kunnen krijgen door een effectieve mix van informatietechnologie en bedrijfskennis in een cursus met internationale erkenning.
 • Een businessanalist is een springplank naar zowel technologische als zakelijke carrières, zoals Enterprise Architect, Technology Consultant en Chief Information Officer.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Dit gebied van informatietechnologie omvat interactie met mensen - het identificeren van hun behoeften en hen helpen om oplossingen voor deze behoeften te ontwerpen. Deze oplossingen kunnen nieuwe bedrijfsprocessen, services, tools zijn of een dieper inzicht in hoe deze betere werkmethoden creëren. Moderne IT-professionals moeten meer weten dan alleen technologie. Ze moeten begrijpen hoe ze de industrieën van de toekomst vorm kunnen geven door een effectieve mix van informatietechnologie en bedrijfskennis.

Wij rusten onze afgestudeerden uit met wat de industrie zoekt en deze major zal uw vaardigheden ontwikkelen in het werken met mensen, gegevens, bedrijfsprocessen en technologie bij het vinden van innovatieve manieren om zaken effectiever en efficiënter te maken.

Carrière resultaten

Afgestudeerden van informatiesystemen hebben vaardigheden in ontwerp, systeemdenken, betrokkenheid van belanghebbenden en modellering en abstractie die hen in staat stellen te werken als bedrijfsanalisten en informatiesysteemadviseurs, waarmee een reeks organisatorische problemen wordt opgelost.

Afhankelijk van uw studiekeuzegebieden bestaan er ook kansen op het gebied van bedrijfsprocesbeheer, sociale media en ontwikkeling van mobiele applicaties en in loopbanen als innovator voor informatietechnologie bij ondernemingen, adviesbureaus of bij uw eigen start-up.

Studiekeuzegebieden die beschikbaar zijn, kunnen ook leiden tot loopbanen als domeinexperts, chief technology officers, chief information officers, managers, leidinggevenden, ondernemers of onderzoekers. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om de hoogste niveaus van hun beroep te bereiken.

Vereisten voor voltooiing

Vereisten voor de voltooiing van IN01 Bachelor of Information Technology (studiegebied A) zijn als volgt:

 • 72 studiepunten (6 eenheden) van informatica-kerneenheden, waaronder 24 studiepunten (2 eenheden) van optie-eenheid * geselecteerd uit een goedgekeurde lijst.
 • 120 studiepunten (10 eenheden) van belangrijke kerneenheden.
 • 96 studiepunten van aanvullende studies bestaande uit ofwel een tweede major (8 eenheden); of twee minderjarigen (elk 4 eenheden); of één minor (4-eenheid set) plus 4 optionele eenheden.

* Unitoptieslijst - omvat een bereik van eenheden waaruit u ervoor kiest om één eenheid aan te gaan. U kunt deze optie in elk semester uitvoeren. De opties omvatten inleidende units uit een breed scala aan disciplines aangeboden door QUT.

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

 • 2019: $ 32.900 per jaar fulltime (96 studiepunten)
 • 2020: $ 36.300 per jaar fulltime (96 studiepunten)

114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder