Bachelor in de informatietechnologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (COVID-19) update: leer nu online en later op de campus.

Bij RMIT willen we niet dat onze studenten een semester of een studiejaar missen als we het kunnen helpen. We hebben honderden cursussen bijgewerkt met online leeropties , zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het onderwijs en de leerresultaten. Ontdek hoe we u helpen om tijdens COVID-19 naar de universiteit te gaan met onze online studie .

Je carrière in IT

Werk op gebieden zoals app-ontwikkeling, cloud computing, mobiel computergebruik, sociale media, websystemen of multimedia.

Bouw een flexibele vaardighedenreeks op met een combinatie van cursussen die passen bij uw passies en talenten.

Er zijn zes IT-streams beschikbaar via de Bachelor of Information Technology graad van RMIT, elk met baanbrekende cursussen die de opkomende technologieën van vandaag weerspiegelen. Het studeren van informatietechnologie bij RMIT biedt de volgende voordelen:

 • Wereldwijd en erkend
  Je hebt de mogelijkheid om een ​​lokale of internationale industrieplaatsing te volgen en je kwalificaties te behalen bij een van 's werelds beste 150 universiteiten voor computerwetenschap en informatiesystemen.

 • Verbonden met de industrie, klaar voor gebruik
  U profiteert van de up-to-date, innovatieve en branchegerelateerde cursussen terwijl u echte problemen oplost en marktklare software ontwikkelt. Huidige samenwerkingsverbanden zijn onder meer Google, IBM, Deloitte en ANZ.

 • Pas je diploma aan
  Kies uit acht majors die met de industrie zijn ontwikkeld om de huidige IT-trends weer te geven. Je kunt je diploma aanpassen om je de branchegerelateerde vaardigheden te geven waarmee je wilt afstuderen.

Wat ga je studeren

De Bachelor of Information Technology-graad geeft je de kennis en vaardigheden om het probleem op te lossen, te ondersteunen, problemen op te lossen en te ontwerpen - van websites tot zakelijke applicaties tot programmeernetwerken - in organisaties variërend van bedrijven en overheden tot scholen, gezondheidszorg en meer.

Je krijgt een combinatie van kennis en praktische, hands-on expertise om de technologische infrastructuur van een organisatie en de klanten die IT gebruiken te beïnvloeden.

Specialisaties zijn onder meer

 • Applicatie programmering
 • Zakelijke toepassingen
 • Cloud computing
 • Mobiel berekenen
 • Multimedia ontwerp
 • Systeem administratie

Hoe je in dit programma leert

Studenten worden getraind om hun vaardigheden toe te passen op grootschalige ontwikkelingen in software-applicaties en zullen een project voltooien in hun laatste semester dat het werken met de industrie simuleert.

Hier leren, overal slagen

De focus van RMIT op op de industrie gebaseerd, praktisch leren wordt gerealiseerd in de manier waarop onze IT-graden zijn gestructureerd. Vanaf het eerste jaar worden studenten blootgesteld aan een reeks specialisaties om hen te helpen bij het verfijnen van hun carrièrepad, terwijl extra groepsprojecten en grote opdrachten aansluiten bij echte uitdagingen. Docenten hebben ervaring in de branche en hebben een passie voor het helpen van studenten bij het bereiken van industriële vaardigheden van hoog niveau.

Onderzoek volledig online

De Bachelor of Information Technology is beschikbaar op de campus van Melbourne City en via online levering.

Details

Je ontwikkelt kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor de IT-industrie om inzetbaar te worden als softwareontwikkelaar.

De Bachelor of Information Technology-graad geeft je de kennis en vaardigheden om het probleem op te lossen, te ondersteunen, problemen op te lossen en te ontwerpen - van websites tot zakelijke applicaties tot programmeernetwerken - in organisaties variërend van bedrijven en overheden tot scholen, gezondheidszorg en meer.

Je krijgt een combinatie van kennis en praktische, hands-on expertise om de technologische infrastructuur van een organisatie en de klanten die IT gebruiken te beïnvloeden.

U hebt de mogelijkheid om een ​​reeks specialisaties te bestuderen die direct verwijzen naar de huidige trends in de branche.

specialisaties

De volgende studiemogelijkheden zijn beschikbaar:

 • Applicatie programmering
  Bevat codeeroplossingen en onderzoeken voor een breed scala aan branchegerelateerde problemen met behulp van geavanceerde softwareontwikkeling.
 • Zakelijke toepassingen
  Toont u specifieke IT-toepassingen die relevant zijn voor de bedrijfswereld, met cursussen zoals bedrijfsanalyse, geautomatiseerde boekhoudsystemen, bruikbaarheidanalyse, beslissingsondersteunende systemen en computergebaseerde auditsystemen.
 • Cloud computing
  U begrijpt de theorie en praktijk van cloud computing, waardoor computertaken - zoals het uitvoeren van applicaties en het opslaan van gegevens - op afstand kunnen worden uitgevoerd. U krijgt inzicht in verschillende cloud computing-systemen, waaronder Google.
 • Mobiel berekenen
  Mobiele technologieën stimuleren de communicatie, financiën en uitwisseling en uitwisseling van informatie. We ontdekken nog steeds het potentieel voor deze technologie en de vraag naar vaardigheden op dit gebied zal zeker groeien.
  Je ontwikkelt vaardigheden op de belangrijkste gebieden van mobiel computergebruik, inclusief het integreren van software en hardware; programmering en applicatie-ontwikkeling; communicatie- en besturingssystemen; en gegevensbeveiliging.
 • Multimedia ontwerp
  Je richt je IT-vaardigheden op de creatieve wereld van internet en op tijd gebaseerde media, een verhaal voor multimedia, 3D-beeldverwerkingssoftware, animatietechnieken, multimedia-authoring en web-3D- en mediatechnologieën.
 • Sociale media
  Hoewel je bijna zeker zelf een aantal of vele vormen van sociale media gebruikt, neemt deze major je mee achter de interface om erachter te komen hoe het werkt, waarom en wat de mogelijke toepassingen zouden kunnen zijn. Je onderzoekt de aard van sociale media-interactie en hoe mensen informatie en ideeën creëren, delen en / of uitwisselen in virtuele gemeenschappen en netwerken.
  Je onderzoekt ook de mobiele en webgebaseerde technologieën die sociale media ondersteunen en de substantiële en diepgaande veranderingen in communicatie tussen organisaties, gemeenschappen en individuen die sociale media hebben aangeroepen.
 • Systeem administratie
  Deze studiemogelijkheid bestrijkt een reeks branchegerelateerde vaardigheden, waaronder elementen van Cisco-certificering, Windows- en Unix-beheer, Oracle-databasebeheer en Open Systems-gebaseerde websysteembeheer.
 • Websystemen
  Je voert diepgaande studies uit over webontwikkeling en webdatabasetoepassingen, e-commerce en enterprise-systemen, webbeveiliging en webdocumentopmaaktalen, allemaal met een praktische oplossingsgerichte aanpak.

Minor studie

U kunt ook een minorstudie van vier cursussen kiezen op een van de volgende manieren:

 • Boekhouding en recht
 • Toegepaste communicatie
 • Economie, financiën en marketing
 • ondernemerschap
 • Logistiek
 • Beheer of statistieken

U kunt de rest van uw cursussen kiezen uit een breed scala aan IT- en algemene keuzevakken.

Hoe je zult leren

Dit programma is beschikbaar:

 • Op de campus van Melbourne City, met maximaal twee innames per jaar
 • Online, met maximaal vier intakes per jaar. Let op, 100% online programma's bieden geen toegang tot Australische studentenvisa.

Studenten worden getraind om hun vaardigheden toe te passen op grootschalige ontwikkelingen in software-applicaties en zullen een project voltooien in hun laatste semester dat het werken met de industrie simuleert.

Keuzevakken en programmastructuur

Tijdens dit programma volg je cursussen uit verschillende streams voordat je je specialiseert of doorgaat als generalist.

Jaar 1 en 2

Je bestudeert de fundamenten van IT-systemen en programmeren en introduceert een aantal keuzevakken voor informatietechnologie.

Jaar 3

Je studeert Software Engineering Project Management terwijl je de optie hebt om een ​​capstone-project te programmeren en verdere specialisatie via keuzevakken.

Online studeren

Meer informatie over de online studiestructuur. Let op, 100% online programma's bieden geen toegang tot Australische studentenvisa.

Carrière

Afgestudeerden selecteren en implementeren softwareproducten voor commerciële organisaties, softwareontwikkelingsbedrijven, overheidsdiensten en grote computerorganisaties.

Ze maken en beheren zakelijke applicaties, websites, systemen en omgevingen. Afgestudeerden werken meestal voor commerciële organisaties, softwareontwikkelingsbedrijven of diverse industrieën, waaronder retail, gezondheid of toerisme, evenals overheidsafdelingen en grote computerorganisaties.

De soorten loopbanen waar deze kwalificatie toe leidt, kunnen zijn:

 • Systeem analist
 • Bedrijfsanalist
 • Analist Programmeur
 • Applicatieprogrammeur
 • Software tester
 • Database Administrator
 • Systeembeheerder
 • webontwikkelaar

Admissions

* ATAR verwijst naar de laagste selectierang waarvoor een aanbieding is gedaan (inclusief overweging van eventuele aanpassingen).

RMIT streeft naar transparantie voor het toelatingsproces. In overeenstemming met deze toezegging, voorzien wij u van informatie die u zal helpen bij het maken van weloverwogen keuzes over uw bachelorstudieopties.

RMIT geeft studenten uit een reeks van educatieve Pathways , met inbegrip van het jaar 12 resultaten, vorige hoger onderwijs of beroepsonderwijs studeren, werkervaring, en voor sommige programma's - interviews, audities of portefeuilles.

Voor een beter begrip van opnames bij RMIT, bekijk onze ATAR-informatie.

Toelatingseisen

Het hoogste onderwijsniveau dat u eerder hebt voltooid, bepaalt welke categorie op u van toepassing is.

Toegang tot dit programma is concurrerend. Aanvragers worden gerangschikt en geselecteerd in volgorde van verdienste op basis van hun academische prestatie, bijvoorbeeld ATAR of GPA (inclusief eventuele aanpassingen).

Kandidaten met recent voortgezet onderwijs (huidig ​​of in de afgelopen twee jaar)

Succesvolle afronding van een diploma van het Senior Secundair Onderwijsjaar of equivalent in het hoger secundair onderwijs in 2016, 2017 of 2018. Indien van toepassing omvat dit onder meer aandelentoegangsschema's en eventuele aanpassingsfactoren.

School Network Access Program (SNAP)

Het SNAP-toegangsschema is bedoeld om de tertiaire toegang en deelname van in aanmerking komende studenten van SNAP-partnerscholen te vergroten.

Kandidaten met beroepsonderwijs en -opleiding studeren

Bevredigende voltooiing van een Australisch certificaat IV of hoger of gelijkwaardig.

Kandidaten met een studie hoger onderwijs

Bevredigende voltooiing van ten minste vier cursussen (vakken) op een Australisch undergraduate-niveau of in het buitenland equivalent.

Aanvragers met werk en levenservaring

Bevredigende voltooiing van een diploma van het hoger secundair onderwijs van het tweede jaar van het Australische jaar 12 of gelijkwaardig, meer dan twee jaar geleden.

U moet de Special Tertiary Admissions Test (STAT) Multiple Choice volgen als:

 • U hebt geen voorafgaande jaargang 12, VET-kwalificaties, HE-resultaten of relevante werkervaring die voldoet aan de minimale toelatingseisen voor het programma; en
 • Je bent 19 jaar of ouder (vanaf 1 januari 2019) en je hebt nog geen twee jaar deel aan secundaire studies.

De Meervoudige multiplechoom zal aan de vereisten van jaar 12 Engels en jaar 11 wiskunde voldoen. Aanvragers moeten voldoen aan alle andere voorwaarden of equivalenten.

voorwaarden

VCE-eenheden 3 en 4: een studiescore van minstens 30 in het Engels (EAL) of minstens 25 in het Engels anders dan EAL; Eenheden 3 en 4: een studiescore van minstens 20 in elke wiskunde

Extra informatie

Formulier: Niet-jaar-12-aanvragers kunnen aanvullende informatie indienen als ze willen dat dit wordt overwogen.

 • Voor de intake van semester 1 kan dit via de online VTAC-verklaring worden voltooid.
 • Voor de intake van semester 2 kan dit worden voltooid via de persoonlijke verklaring in de toepassing Directe toepassing.

Toegangsregeling voor speciale toegang (SEAS) / RMIT Access

Dit is een gender ondervertegenwoordigd programma en kent bonuspunten toe aan vrouwelijke aanvragers. Om in aanmerking te komen, moet u een SEAS / RMIT Access-aanvraag indienen en categorie 1 voltooien.

Aboriginal en Torres Strait Islander-volkeren

Het Indigenous Access Program ondersteunt uw aanvraag in RMIT-programma's via een informeel interviewproces met ondersteuning van het Ngarara Willim Center. Uw relevante ervaringen op het gebied van leven, werken, onderwijs en opleiding als voorbereiding op de studie, naast eventuele formele kwalificaties, worden allemaal beschouwd.

Elite Athlete-programma

Het RMIT Elite Athlete Program (REAP) ondersteunt topsporters en opkomende atleten om sportieve en academische excellentie te bereiken.

vergoedingen

In 2019 is het jaarlijkse bedrag van de studentenbijdrage (collegegeld) dat u voor een standaardjaar voltijds moet betalen, tussen AU $ 6.566 en AU $ 10.958 .

De vermelde bedragen zijn indicatieve vergoedingen per jaar en zijn gebaseerd op een standaard jaar van een volledige studie (96 studiepunten). Een evenredige vergoeding geldt voor meer of minder dan de voltijdse studielast.

Bijkomende kosten

Kosten voor studenten en voorzieningen (SSAF): maximaal AU $ 303 voor 2019.

Andere items met betrekking tot uw programma, waaronder excursies, studieboeken en apparatuur.

De tarieven worden jaarlijks aangepast en deze kosten dienen alleen als richtlijn te worden gebruikt.

Stel uw betaling uit

U kunt mogelijk in aanmerking komen voor een HECS-HELP-lening, die kan worden gebruikt om de betaling uit te stellen tot het volledige bedrag van uw collegegeld. U kunt mogelijk ook een aanvraag indienen om de betaling van uw SSAF uit te stellen via het SA-HELP-leenstelsel.

Beurzen

RMIT kent elk jaar meer dan 2000 beurzen toe om academische prestaties te erkennen en studenten met verschillende achtergronden bij te staan.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder