Bachelor in de informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Melbourne Polytechnic 's Bachelor in de informatietechnologie is een nieuw geaccrediteerde graad die is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar zakelijke professionals die gekwalificeerd zijn op het gebied van netwerkbeveiliging, bedrijfsinformatiesystemen en softwareontwikkeling.

Een cursus met een onderscheidende zakelijke smaak

Een carrière in bedrijfsgerichte informatietechnologie biedt het potentieel voor grote financiële beloningen en groei, maar vereist ook een breed scala aan gespecialiseerde vaardigheden en kennis. Dit programma is ontworpen om theoretische kennis en professionele vaardigheden op hoog niveau in informatietechnologie te bieden met een zakelijke focus die voldoet aan de behoeften van lokale en multinationale organisaties, evenals aan het bredere bedrijfsleven.

Deze cursus is up-to-date, relevant voor de branche en consistent met de opkomende trends in informatietechnologie-educatie.

De Bachelor in de informatietechnologie biedt:

de integratie van een academisch rigoureus programma op het gebied van informatietechnologie met het opkomende gebied van netwerkbeveiliging, business intelligence en ontwikkeling van cloudapplicaties multidisciplinaire benadering van de studie van informatietechnologie en bedrijfsvoering de nieuwste informatietechnologiepraktijken met betrekking tot de invoering van netwerkbeveiligingsnormen, onlangs evoluerende applicaties en systemen voor bedrijfsinformatie en e-business behalen resultaten die praktisch en oplossingsgericht zijn en een reeks vaardigheden in de hedendaagse informatietechnologie bieden die zakelijke omgevingen mogelijk maakt.

De bacheloropleiding omvat ook traditionele onderwerpen uit de reguliere informatietechnologie, zoals:

  • netwerken
  • programmering
  • systeem analyse
  • database systemen

Afgestudeerden kunnen een betekenisvolle bijdrage leveren aan het beroep van informatietechnologie en meer in het algemeen aan het bedrijfsleven.

Studenten die met succes de eerste twee jaar van de bachelor hebben afgerond, kunnen ervoor kiezen om af te sluiten met de kwalificatie Associate Degree of Information Technology.

Internationale studenten toelatingseisen

Succesvolle afronding van studies gelijk aan het Australische jaargang 12 onderwijs of relevante werkervaring. Engels taalvaardigheid gelijk aan Academische IELTS totale band score van 6,0.

Net zoals bij het kiezen van een cursus, zijn de omstandigheden van elke student anders als het tijd is voor collegegeld en kunnen we je door de vergoedingenstructuur leiden. Op elke cursuspagina worden specifieke kosten vermeld, of ga naar de pagina Lokale studentenprijzen of Internationale studentenprijzen voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Melbourne Polytechnic has been delivering vocational training since 1912 and today offers a diverse range of innovative, hands-on TAFE (VET) and Higher Education (Degree) programs to equip you with th ... Lees meer

Melbourne Polytechnic has been delivering vocational training since 1912 and today offers a diverse range of innovative, hands-on TAFE (VET) and Higher Education (Degree) programs to equip you with the knowledge and skills to excel in an evolving and challenging marketplace. Melbourne Polytechnic courses are designed and developed with industry participation to give students the best employment outcomes. Melbourne Polytechnic has seven metropolitan campuses, Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus and Heidelberg. Each campus provides an individual, unique and enriching student experience. Lees Minder