Bachelor in de ingenieurswetenschappen - Information Systems Science and Engineering Course (ISSE)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Moderne informatiesystemen worden ontwikkeld door diverse internationale teams uit vele landen; Politieke en culturele grenzen zijn niet langer grenzen. De belangrijkste focus van het onderwijs in de Information Systems Science and Engineering Course (ISSE) is om mensen te trainen die kunnen werken in deze snel evoluerende technische wereld, als teamleden, als innovators en als leiders.

Programma overzicht:

Studenten in de cursus Information Systems Science and Engineering ontwikkelen de technische vaardigheden van de informatiesystemen die nodig zijn om overal ter wereld te werken en brengen verbeeldingskracht en technische competentie voor elk type project en organisatie, terwijl ze ook de krachtige voordelen van hun eigen unieke persoonlijkheden en culturen behouden. Het programma legt een basis in de basis van engineering en de technische competentie om flexibel te werken met voortdurend evoluerende hardware, software en gebruikersbehoeften.

Sleutelwoorden: Netwerkbeveiliging, IoT, E-commerce, Kunstmatige Intelligentie, Robottechnologie, Gebruikersinterface, Rekenwiskunde, Big Data Analysis, Geavanceerde Computergraphics, Imperative Programming

  • Toegekend: Bachelor of Engineering
  • Duur: 4 jaar voltijds
  • Taal Engels
  • Jaarlijkse inname: 50 studenten
  • Inschrijving: april
  • Locatie: Shiga, Japan

Toelatingseisen:

Raadpleeg de onderstaande website voor toegangseisen en andere toepassingsinformatie:

href = "http://en.ritsumei.ac.jp/e-ug/apply/isse/isse_apply.html/

Belangrijkste kenmerken:

- Praktijkgericht

De Information Systems Science and Engineering Course is projectmatig leren op zijn best - het aanbieden van praktische, praktijkgerichte engineeringervaring om te voldoen aan de eisen van marktleiders in Japan en wereldwijd. Studenten sluiten zich aan bij technische projecten vanaf hun eerste studiejaar, terwijl het onderwijs zich tijdens het hele programma concentreert op projectwerk.

- Aanpasbaar onderwijs

De cursus biedt flexibele studieplannen om individuele vaardigheden op de best mogelijke manier aan te vullen en te bevorderen. Een combinatie van fundamentele klassieke wetenschappencursussen en interdisciplinaire disciplines van de techniekpraktijk staat studenten toe om zowel voor als van het doen te leren. De leeromgeving als geheel is ontworpen om onderscheidende talenten te ontwikkelen, waarbij verschillende persoonlijkheden worden omarmd die zullen samenwerken om de toekomstige wereld te innoveren.

- Werk met Global Leaders

Samenwerking met toonaangevende academische instellingen, zoals de Universiteit van Oxford en de Universiteit van Zürich, biedt mogelijkheden voor academische mobiliteit en integratie met onderzoek van topniveau. Een reeks extracurriculaire programma's en stages biedt studenten kansen om zichzelf in de grotere wereld te testen.

Beurzen:

Internationale studenten (studenten die de status van residentie van "student" hebben tijdens hun studie aan Ritsumeikan University van Ritsumeikan University ) krijgen een korting op de kosten via het RU-collegegeld. Internationale studenten in Engelstalige niet-gegradueerde programma's krijgen doorgaans een reductie van ten minste 20%, met 50% en 100% korting bij de meest uitstaande aanvragers.

Voor meer informatie over beurzen, verwijzen wij u naar hier .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Conducting all courses in English, the programs in Ritsumeikan University enable access to the variety of academic courses for students without or limited Japanese ability. International students also ... Lees meer

Conducting all courses in English, the programs in Ritsumeikan University enable access to the variety of academic courses for students without or limited Japanese ability. International students also have opportunities to learn Japanese in regular courses after entering these programs in order to make the most of their student life in Japan. Lees Minder
Kyoto , Osaka , Kusatsu , Washington + 3 Meer Minder