Bachelor of Engineering - Mechatronics (BSc)

Dit programma wordt in het Engels aangeboden

Mobiele telefoons, iPods, auto's en digitale camera's - de meeste mensen weten hoe ze te gebruiken, maar het kost veel werk voordat ze de consument bereiken. En het vereist een ingenieur om de nodige mechanica, elektronica en software te combineren - de mechatronica-technicus!116414_770x330_SDU_Esbjerg23.jpg


Studeer omgeving

Dit programma wordt in het Engels aangeboden. Elk jaar kiezen meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld om te studeren aan de University of Southern Denmark , zodat je deel gaat uitmaken van een levendige internationale studentenomgeving.

Wij zijn van mening dat ingenieurs van nu een globaal perspectief moeten kunnen beheersen en we moedigen internationale en Deense studenten aan om een ​​of twee semesters in het buitenland door te brengen op een stage of als uitwisselingsstudent.

Faculteit Ingenieurswetenschappen heeft een studentgerichte benadering van leren aangenomen en het lesgeven is gebaseerd op probleemgestuurd projectwerk. Studenten nemen aanzienlijk deel aan de les en voeren projectwerk uit in kleine teams. Leer meer over de studieomgeving van de studenten zelf.

Programmastructuur

Een volledige Master of Science in ingenieursdiploma is een driejarige bachelordiploma in combinatie met een tweejarig masterprogramma. De helft van je studie bestaat uit keuzevakken, een bachelorproject en je masterscriptie. Bovendien is het mogelijk om voor één of twee semesters naar het buitenland te gaan.

Carrièremogelijkheden

Met een diploma in Mechatronics, zul je doorgaans bedrijven aantrekken die intelligente producten met een aanzienlijke technologische inhoud ontwikkelen.

Je bent gekwalificeerd voor banen zoals, bijvoorbeeld:

  • Ontwikkelingsingenieur, bijv. Met leidinggevende verantwoordelijkheid
  • Projectleider
  • Specialist in specifieke technologieën
  • Consultant of klantadviseur
  • Projectverkoper
  • Leraar
  • Onderzoeker aan universiteiten in Denemarken of in het buitenland
  • De ondernemer met uw eigen bedrijf.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van University of Southern Denmark »

Laatst bijgewerkt op June 17, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
- Gratis voor EU / EER-studenten. Prijs voor niet-EU / EER-studenten, per jaar: EUR 13900
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Meet Thomas, a mechatronics student

Meet José, a mechatronics graduate

Engineering at Sønderborg Campus