Bachelor in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

civil engineering

Korte introductie

De bacheloropleiding Civiele Techniek is een 3½-jarig full-time programma in het Engels, dat je de vaardigheden en kennis verschaft die nodig zijn om structurele berekeningen, tekeningen, grondmechanica, belastingberekeningen, enz. Te beheren.

Dankzij de flexibiliteit van het programma en de verscheidenheid aan keuzevakken, kun je een individueel diploma maken dat je voorbereid op een gewenste carrière.

Civiele techniek is een internationaal beroep dat betrekking heeft op het ontwerp, de bouw, de werking en de verbetering van de gebouwde omgeving. Civiel-ingenieurs bieden de technische expertise en managementvaardigheden om voorzieningen, zoals gebouwen, lucht- en zeehavens, watervoorzieningssystemen, afvalverwerkingssystemen, weg- en spoorwegnetwerken en bruggen te plannen, ontwerpen, bouwen en onderhouden - op een duurzame manier om de impact te verminderen in de omgeving. Dit programma vindt plaats op Campus Horsens.

Inhoud en structuur

Het programma is georganiseerd in zeven semesters, waar elk semester een specifiek onderwerp behandelt.

Deze benadering leidt geleidelijk tot een goed begrip van alle aspecten van het alt = "civieltechnische proces, zoals ontwerp van gebouwen, stadsontwikkeling en de planning en uitvoering van bouwprojecten.

Het programma biedt u een gedegen theoretische opleiding gecombineerd met praktijkervaring opgedaan met praktische opdrachten die zowel individueel als in groepen zijn opgelost. Theorie en klassedocatie zullen aan het begin van de cursus de boventoon voeren, terwijl later werk meer projectgericht zal zijn, als weerspiegeling van het feit dat Civiel-ingenieurs vaak werken aan projecten waarbij veel mensen betrokken zijn.

Het leerproces omvat theorie in combinatie met een aantal multidisciplinaire projecten die zowel individueel als in groepen moeten worden uitgevoerd. Theorie lessen en lessen zullen aan het begin van elk semester een hogere intensiteit hebben, terwijl ze later meer projectgericht zijn.

Tijdens het vijfde semester van dit programma, heb je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen tijdens een stageperiode, waarbij je werkt voor een internationaal bedrijf in Denemarken of in het buitenland.

In het 6e semester zul je een specialisatie kiezen, terwijl het laatste 7e semester zich zal concentreren op het Bachelor-project.

specialisaties

Er zijn 3 mogelijke specialisaties om uit te kiezen in het programma Civiele Techniek.

Structureel ontwerp
Structural Design richt zich op het ontwerp en de berekening van constructies gemaakt van beton, staal, hout en metselwerk.

Burgerlijke werken
Deze specialisatie richt zich op planning, berekeningen, verwerkingsmethoden, projectmanagement, financiën, recht alsmede weg- en verkeersontwerp.

Energieontwerp
De specialisatie richt zich op het ontwerp en de berekening van energiesystemen in gebouwen.

Je kunt ook een combinatie van de 3 specialisaties kiezen - in dit geval krijg je geen speciale aanduiding - maar aan de andere kant heb je de mogelijkheid van een bredere samenstelling van de onderwerpen waarin je bent geïnteresseerd.

Toelatingseisen

VIA University College aanvaardt aanvragen van internationale studenten die minstens 12 jaar gecombineerd lager en secundair onderwijs hebben en een diploma van een geaccrediteerde middelbare school toekennen.

Je moet wiskunde hebben op een gevorderd niveau (overeenkomend met een Deens A-niveau), natuurkunde op een gemiddeld niveau (overeenkomend met een Deens B-niveau) en chemie op een basisniveau (overeenkomend met een Deens C-niveau).

Naast je middelbare schooldiploma, moet je je wiskundelevel documenteren door een vertaalde versie van de syllabus van je wiskundecursus op secundair niveau te geven.

Als de syllabus voor wiskunde van het voortgezet onderwijs op secundair niveau niet de onderwerpen bevat die in deze wiskundevereisten worden genoemd, moet je mogelijk in augustus deelnemen aan een verplichte wiskundecursus van twee weken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Lees Minder
Herning , Horsens , Aarhus + 2 Meer Minder