Bachelor in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een bachelor in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde is een vierjarige bachelordiploma uitgereikt voor cursussen in professionele engineering die zich bezighoudt met het ontwerp , de bouw en het onderhoud van de fysieke en natuurlijk gebouwde omgeving, met inbegrip van werken zoals wegen, bruggen, kanalen, dammen en gebouwen. .

Het curriculum omvat over het algemeen lessen in fysica , wiskunde , projectbeheer , ontwerp en specifieke onderwerpen in de civiele techniek . Na het volgen van basiscursussen in de meeste subdisciplines van civiele techniek, kunnen studenten zich specialiseren in gebieden zoals bouwtechniek of transportsystemen .

Veel programma's bevatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties en OPT- en CPT- kansen, met collegegeld vanaf $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijk verdiende beurzen beschikbaar zijn voor internationaal zeer goed presterende studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examenscores.97962_pexels-photo-1260309.jpegrawpixel.com / Pexels

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Lees Minder