Bachelor in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek en computertechniek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

School of Engineering and Digital Sciences

Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences (NU SEDS) van de Nazarbayev University heeft al haar programma's ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de traditionele leeromgeving voor techniek en wetenschap van lezingen en laboratoria, met moderne componenten die studenten betrekken bij projectgebaseerde oefeningen in kritisch denken.

Als leiders van wereldklasse in STEM-onderwijs betreden alle NU SEDS-afgestudeerden de wereldmarkt als zeer bekwame experts in hun gekozen vakgebied. Onze afgestudeerden worden innovators die de obstakels in Centraal-Azië en Eurazië's geavanceerde technologie-industrieën overwinnen.

De SEDS bevordert een missie van het gebruik van geavanceerde technologieën en onderzoek om de expertise van studenten vorm te geven en hen te trainen in kritisch denken en inventief ontwerp.

Afgestudeerden van NU SEDS zijn begeerd in de wereldwijde gemeenschap van engineering en digitale wetenschap vanwege de interdisciplinaire perspectieven van onze studenten die essentieel zijn voor het bevorderen van de moderne industrie en infrastructuur.

133877_133723_IMG_4485.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Over het programma

Elektrotechnici ontwerpen en operationaliseren de elektrische systemen voor auto's en vliegtuigen. De meer traditionele hebben zich gericht op het opwekken en leveren van stroom, terwijl elektronici hebben gewerkt aan toepassingen van elektriciteit om systemen of signaalverwerking te regelen. Elektrotechnici zijn gespecialiseerd in gebieden zoals engineering van energiesystemen of fabricage van elektrische apparatuur, communicatie, signaalverwerking en besturingssystemen en hebben regelmatig een specialiteit binnen een van deze gebieden: besturingssystemen of luchtvaartelektronica.

Het BEng in Electrical and Computer Engineering-programma volgt de resultaatgerichte onderwijs- en leerbenadering. Gezien de speciale nadruk van de Nazarbayev University om een leider te zijn in het onderwijs in Kazachstan en internationaal gerespecteerd te worden, zal het programma zich richten op de ontwikkeling van vaardigheden waarmee onze afgestudeerden internationaal kunnen concurreren op de arbeidsmarkt, onderzoek en ondernemers kunnen zijn die leiding geven verandering in de lokale context. Het programma positioneert zichzelf als het toonaangevende ECE-programma in Kazachstan, door onderzoek, onderzoek en projecten te integreren bij het oplossen van relevante problemen waarmee de samenleving van vandaag wordt geconfronteerd. De studenten in het programma worden blootgesteld aan de onderzoeksactiviteiten in een van de vier onderzoeksgroepen in de afdeling:

 1. Circuits en systemen,
 2. Communicatie en signaalverwerking,
 3. Power Systems, en
 4. Computertechniek.

Algemene informatie

 • Campus: Nur-Sultan, Kazachstan
 • Taal Engels
 • Bezorgmodus: Fulltime, op de campus
 • Duur: 4 jaar
 • Totaal ECTS-punten: 248

Doelstellingen

The B.Eng. programma in Electrical and Computer Engineering (ECE) heeft tot doel het onderwijs en de training te bieden waarmee de afgestudeerde:

 • Systematisch onderzoeken op het gebied van ECE met behulp van analytisch redeneren en state-of-the-art benaderingen afgeleid van de ingenieurswetenschappen en ingenieurspraktijk;
 • Maak bruikbare systemen, componenten of processen door middel van behendige, bekwame en innovatieve analyse en ontwerp, met inachtneming van economische, ecologische, culturele en ethische normen of beperkingen;
 • Geavanceerde afgestudeerde en professionele studieprogramma's voltooien, voortdurend leren en zich aanpassen aan technologische en culturele veranderingen;
 • Verwerf technische en leidinggevende leidinggevende posities in de door hen gekozen domeinen;
 • Worden gewaardeerd in hun carrière vanwege hun professionaliteit, oordeel en ervaring;
 • Betrek u bij hun gemeenschappen, beroep en de wereld.

Nazarbayev University heeft het Bologna-akkoord aangenomen en de School of Engineering and Digital Sciences gebruikt daarom het European Credit Transfer System (ECTS). De meeste cursussen die worden bestudeerd in jaar 1, jaar 2, jaar 3 en jaar 4 hebben een standaard kredietwaarde van elk 6 ECTS, behalve voor sommige cursussen, zoals Calculus 1, enz. Die andere ECTS hebben dan 6. Er wordt een student verwacht ongeveer 25 tot 30 uur studie per semester doorbrengen (inclusief klassikaal contact en een andere studie-inspanning) voor 1 ECTS.

Studenten die tot het programma zijn toegelaten, moeten minimaal 248 of meer ECTS behalen om aan de diplomavoorwaarden te voldoen. Ze kunnen er echter voor kiezen om aanvullende cursussen te volgen die verder gaan dan de basisvereisten. Raadpleeg sectie 24 voor gedetailleerde informatie over de vereisten voor afstuderen.

133876_133721_IMG_4440.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Capstone-project

Het Capstone-project is een gemeenschappelijke cursus van 2 semesters voor alle technische programma's die zich uitstrekken over het herfst- en voorjaarssemester van hetzelfde academiejaar. Het belang van het Capstone-project komt tot uiting in het totale aantal studiepunten dat het draagt, zijnde 12 ECTS, wat overeenkomt met twee standaardcursussen.

Een van de belangrijke kenmerken van het Capstone-project is 'leren door te doen'. Het is bedoeld als een platform voor de studenten om hun intellectuele en innovatieve vaardigheden te ontwikkelen en om hen de mogelijkheid te bieden om de kennis en analytische vaardigheden die ze in eerdere studiefasen hebben opgedaan, te integreren en toe te passen. Het moet studenten ook kansen bieden om hun probleemoplossende vaardigheden en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Het proces van concept tot uiteindelijke implementatie en testen, door middel van probleemidentificatie en de selectie van geschikte oplossingen, wordt door de studenten geoefend.

Capstone Project Management

Normaal gesproken krijgt een groep studenten onder begeleiding van een wetenschappelijk medewerker één project toegewezen, zodat zij zelfstandig en samen aan de projectdoelstellingen kunnen werken. Studenten kunnen aan verschillende aspecten van een project werken. De groepsgrootte kan toenemen voor een groter project of een complexer project.

De toewijzing van projecten zal naar verwachting aan het begin van het najaarssemester in het laatste studiejaar worden afgerond. Aan het begin van het laatste jaar worden richtlijnen voor het Capstone-project aan studenten gegeven.

Toegangsvereisten

Engelse Taalvereisten

 • IELTS - niet minder dan 6,5 algemeen (met ten minste 6,0 in elke subscore)
  of
 • TOEFL IBT - 79-93 (Lezen - niet minder dan 13, Luisteren - niet minder dan 12, Spreken - niet minder dan 18, Schrijven - niet minder dan 21)
  of
 • TOEFL PBT - 574-599

Academische vereisten

 • SAT Subject Test - Chemistry and Biology met ten minste 600 in elk onderwerp;
 • SAT Reasoning Test - niet minder dan 1240. Een essay is vereist, geen minimumscore
  of
 • ACT - samengestelde score niet minder dan 27. Schrijfgedeelte is vereist, geen minimumscore

Werk na het afstuderen

Mogelijke carrièrebestemmingen:

 • Elektronisch ingenieur
 • Signal Processing Engineer
 • Power Engineer
 • Telecommunicatie-ingenieur
 • Computer ingenieur
 • Control Engineer
 • Instrumentatie-ingenieur

Strategische partners van Nazarbayev University

 • Duke University, Fuqua School of Business (VS)
 • De National University of Singapore, Lee Kuan Yew School of Public Policy (Singapore)
 • De universiteit van Pennsylvania (VS)
 • De universiteit van Cambridge (VK)
 • Colorado School of Mines (VS)
 • De universiteit van Wisconsin-Madison (VS)
 • Het University of Pittsburgh Medical Center (VS)
 • Het Lawrence Berkeley National Laboratory (VS)
 • The Oak Ridge Associated Universities (VS)
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st- ... Lees meer

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st-century campus. NU scholars conduct research in a variety of fields and bring the most ambitious projects to life. Research is supported by internal and external funds each year and carried out in modern laboratories. English as the language of instruction and research at Nazarbayev University, admission and progression systems are entirely merit-based. Lees Minder