Lees de Officiële Beschrijving

60525_itengineering-bstudiescom.jpg

Voltijdse studies

 • studieplaatsen 25
 • locatie Mikkeli, Finland
 • studieduur van 4 jaar
 • volgende toepassingsperioden: 9.-23.1.2019, 20.3.-3.4.2019
 • collegegeld: voor niet-EU / EER-burgers 6000 euro,
 • beursprogramma en verdere informatie www.xamk.fi/tuition-fees

Twee toepassingsperioden

Sollicitatieperiode 1: 9.-23.1.2019

 • Toelatingsexamens buiten Finland via FINNIPS-netwerk.

Toepassingstijd 2: 20.3.-3.4.2019

 • Toelatingsexamens in Finland.


Vind en gebruik uw persoonlijke sterke punten als een toekomstige IT-ingenieur

Het informatietechnologie (IT) -programma stelt je in staat om je aan te sluiten bij de ontwikkelaars van de toekomst.

Het IT-programma biedt u een solide basis voor IT en stelt u in staat om u te specialiseren op het gebied van uw eigen belang met ontwikkelingsstudies over persoonlijke vaardigheden. Met deze methode kunt u uw persoonlijke sterke punten als toekomstige IT-engineer vinden en benutten.

De studies worden uitgevoerd op onze moderne en comfortabele campus, met de modernste IT-apparatuur.

De instructie in deze opleiding is in het Engels. De meeste leraren zijn Fins, waardoor Finse communicatie met personeel en docenten ook mogelijk is.

In ons informatietechnologieprogramma richt u zich op computernetwerken en implementatieservices in een moderne datacenteromgeving. Je leert om beveiligde op internet aangesloten vaste of draadloze lokale netwerken te bouwen. U kunt serveromgevingen beheren en uitvoeren. Informatie en netwerkbeveiliging vormen ook een belangrijk onderdeel van de studies. De IT-vaardigheden worden samen verzameld in IoT-systemen en met hen leer je hoe je services kunt ontwikkelen en prototypen en hun mogelijkheden in wereldwijde business kunt begrijpen.

Je leert ook programmeren, waardoor je diensten kunt ontwikkelen en aanpassen aan je behoeften. De cursussen en projecten voor ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden stellen u in staat om uw studies aan te passen op basis van uw eigen interesses en vaardigheden. Een voorbeeld van een dergelijk project is de MIDI-interface gebouwd door Artem Kolichenkov.

Structuur van studies

De IT-inhoud concentreert zich op netwerktechnologieën en biedt services met moderne serveromgevingen en datacenters. Je krijgt de vaardigheden om kleine en middelgrote bedrijfsnetwerkomgevingen te ontwerpen, bouwen en beheren en om beveiligingsmaatregelen voor hen te implementeren. Programmeervaardigheden zijn ook ontwikkeld langs de studies. In je laatste studiejaar specialiseer je je in IoT-systemen en geavanceerde onderwerpen op basis van je eigen interesses. Om deze doelen te bereiken, bestudeer je ook wat natuurkunde, elektronica en wiskunde met kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement.

We organiseren een groot deel van de studies via Microsoft en Cisco academies, waardoor onze studenten Microsoft- en Cisco-certificeringen kunnen behalen. Dit is een waardevol voordeel bij het zoeken naar een baan op de IT-markt.

Er zijn lezingen, maar ook veel praktische experimenten in je studie. Na enige vooruitgang in studies, kunt u ook deelnemen aan onderzoeksprojecten bij Xamk en andere projecten uit het beroepsleven. Op zijn best heeft uw bachelorscriptie betrekking op een van de projecten in opdracht van een bedrijf.

Je competenties groeien in stappen terwijl je vorderingen maken in je studie. De studies zijn gegroepeerd in modules van meestal drie cursussen en 15 ECTS-credits, maar er zijn ook jaarlijkse thema's voor elk studiejaar.

Tijdens het eerste jaar ben je een actieve leerling en vind je je beste leertechnieken en vaardigheden om te werken. Je krijgt professionele woordenschat in technische kwesties en leert basisvaardigheden voor programmeren. Cursussen in computerhardware, besturingssystemen, netwerken en informatiebeveiliging vormen een achtergrond om technische kennis verder te ontwikkelen.

Tijdens het tweede jaar verdiep je je kennis van netwerken en krijg je praktische vaardigheden om beveiligde computernetwerken te ontwerpen, installeren, configureren en beheren. U raakt ook vertrouwd met moderne server- en datacenteromgevingen en maakt uzelf vertrouwd met de IoT-systemen. Daarnaast ontwikkel je je programmeervaardigheden en krijg je belangrijke achtergrondkennis op het gebied van computerelektronica en wiskundecursussen.

In het derde jaar combineer je al je kennis door implementatieservices en prototypen met IoT-apparaten en -servers. Je oefent ook projectmanagementvaardigheden en hebt een kans om deel te nemen aan verschillende projecten.

Het vierde jaar is het moment om je bachelorscriptie te voltooien. Het is verstandig om dit 15 ECTS-kredietproject vroeg te starten en heeft meestal betrekking op het beroepsleven. De praktische training die in de onderzoeken is opgenomen, kan ook op dit moment of eerder worden uitgevoerd, bijvoorbeeld tijdens de zomervakanties.


BYOD - Breng je eigen apparaat mee

Xamk heeft sinds het najaar van 2017 een BYOD-beleid. Volgens dit beleid moeten nieuwe studenten die bij Xamk studeren hun eigen apparaten meenemen en gebruiken op de campus. In het Information Technology-programma worden de meeste studies echter uitgevoerd in onze moderne computerklassen met alle speciale hardware en applicaties die nodig zijn.


BRUG: van bachelor tot master

Het BRIDGE-project is een nieuwe, unieke manier van samenwerking tussen Zuidoost-universiteit (Xamk) en Lappeenranta University of Technology (LUT) in termen van het bouwen van een nieuw onderwijstraject voor de studenten.

Via BRIGDE kun je eerst een bachelor behalen bij Xamk en vervolgens doorgaan naar LUT om een ​​masterdiploma te behalen. In 2016 - 2017 betrekt BRIGDE de bacheloropleidingen in de informatica en milieutechniek (Xamk). De studenten van deze opleidingen krijgen de gelegenheid om LUT-docenten te ontmoeten in de laatste fase en zullen toegang hebben tot de LUT Summer School-cursussen, die hen zullen helpen om aan de toelatingseisen voor LUT te voldoen.

Carrièremogelijkheden

Het informatietechnologieprogramma biedt u brede IT-vaardigheden en maakt specialisatie mogelijk op een gebied dat op uw eigen sterke punten is gebaseerd. Dit helpt u om hun eerste functiepositie te vinden.

De rol van IT neemt voortdurend toe in het dagelijks leven van mensen. Er is een sterke vraag naar nieuwe soorten slimme systemen om dagelijkse routines en welzijn te ondersteunen. Vooral de IoT-omgeving wint aan populariteit en zal naar verwachting de huidige business veranderen.

Informatietechnologie is nodig op alle gebieden van het bedrijfsleven en dit opent een groot aantal mogelijkheden voor een IT-professional. Veel van onze studenten hebben een baan gevonden gerelateerd aan programmeren. Andere veel voorkomende taakopties zijn bijvoorbeeld server- en datacenterbeheerders, implementatieservices, werken in een moderne cloudomgeving, ontwerpen en beheren van computernetwerken, IoT-omgevingen bouwen en services implementeren, of werken in IT-consulting.


Observis Trainingsprogramma

Als IT-student bij Xamk, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het Observis Trainee-programma en werkgerelateerde opdrachten, stageplaatsen en onderwerpen voor je proefschrift te ontvangen. Dit pad kan u ook leiden naar een meer permanente positie met Observis.


Professionele IT-functieposities zijn bijvoorbeeld de volgende:

 • software ontwikkelaar
 • IT consultant
 • serverbeheerder
 • netwerkspecialist
 • data architect
 • IT engineer
 • technische specialist
 • database Administrator
 • software ontwikkelaar
 • informatiesysteem ontwerper
 • datacenter specialist
 • IoT-ontwerper
 • projectleider

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK »

Laatst bijgewerkt op November 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 19, 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
6,000 EUR
Collegegeld per academisch jaar voor niet-EU / EER-burgers. Gratis collegegeld voor EU / EER / Zwitserland studenten.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 19, 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 19, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum