Bachelor in de ingenieurswetenschappen: innovatie en bedrijfskunde (BSc)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de ingenieurswetenschappen: innovatie en bedrijfskunde (BSc)

Dit programma wordt in het Engels aangeboden

Met een bachelor of science in ingenieursdiploma in Innovation and Business wordt u een aspirant-uitvinder en ondernemer. Jij zult degene zijn die de briljante ideeën krijgt; en tegelijkertijd zul je in staat zijn om ze te realiseren. Meer informatie over de opleiding.


116418_SdrStudieliv540.jpgStudeer omgeving


Elk jaar kiezen meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld om te studeren aan de University of Southern Denmark , zodat je deel gaat uitmaken van een levendige internationale studentenomgeving.

Wij zijn van mening dat ingenieurs van nu een globaal perspectief moeten kunnen beheersen en we moedigen internationale en Deense studenten aan om een ​​of twee semesters in het buitenland door te brengen op een stage of als uitwisselingsstudent.

Faculteit Ingenieurswetenschappen heeft gekozen voor een studentgerichte benadering van leren, en onderwijs is gebaseerd op probleemgebaseerd projectwerk. Studenten nemen aanzienlijk deel aan de les en voeren projectwerk uit in kleine teams. Leer meer over de studieomgeving van de studenten zelf.

Programmastructuur


Een volledige Master of Science in Engineering is een driejarige bachelor in combinatie met een tweejarig masterprogramma. De helft van je studie bestaat uit keuzevakken, een bachelorproject en je masterscriptie. Bovendien is het mogelijk om voor één of twee semesters naar het buitenland te gaan.

116419_SkemaIogB.jpg

Carrièremogelijkheden


Met een diploma in Innovation and Business ben je meestal werkzaam als ontwikkelingsingenieur, projectmanager of onderzoeker.

Toelatingseisen


Hieronder kunt u lezen over de vereisten voor het invoeren van het B.Sc. (Eng) -programma in Innovation and Business.

De Bachelor of Science - Innovation and Business (toelating gebiedscode 19010) vereist het Leaving Certificate van de middelbare school of het equivalente buitenlandse kwalificatie-examen.

Verder moet je voldoen aan de volgende toelatingseisen:

  • Wiskunde - Deens A-niveau
  • Natuurkunde - Deens B-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (vereiste in het Engels)

Van de toelatingseisen kan niet worden afgezien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder