Bachelor in de ingenieurswetenschappen: productontwikkeling en innovatie (BSc)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma wordt in het Engels aangeboden

Met een bachelor of science in engineering in Productontwikkeling en Innovatie, ben jij de projectmanager. Jij bent degene die het hele productieproces beheert - van idee tot eindproduct. En u zult in staat zijn om het potentieel van nieuwe technologie te zien en te weten hoe u dit omzet in business. Meer informatie over het studieprogramma op de website van SDU.

Studeer omgeving

Elk jaar kiezen meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld om te studeren aan de University of Southern Denmark , zodat je deel gaat uitmaken van een levendige internationale studentenomgeving.

Wij zijn van mening dat ingenieurs van nu een globaal perspectief moeten kunnen beheersen en we moedigen internationale en Deense studenten aan om een ​​of twee semesters in het buitenland door te brengen op een stage of als uitwisselingsstudent.

Faculteit Ingenieurswetenschappen heeft een studentgerichte benadering van leren aangenomen en het lesgeven is gebaseerd op probleemgestuurd projectwerk. Studenten nemen aanzienlijk deel aan de les en voeren projectwerk uit in kleine teams. Lees meer over de studieomgeving door onze video's te bekijken.

116414_770x330_SDU_Esbjerg23.jpg

Programmastructuur


Een volledige Master of Science in ingenieursdiploma is een driejarige bachelordiploma in combinatie met een tweejarig masterprogramma. De helft van je studie bestaat uit keuzevakken, een bachelorproject en je masterscriptie. Bovendien is het mogelijk om voor één of twee semesters naar het buitenland te gaan.

Carrièremogelijkheden


Met een diploma in Productontwikkeling en Innovatie kunt u, onder andere, werken met projectmanagement in alle soorten productontwikkeling - en in zowel internationale als Deense bedrijven.

Je bent gekwalificeerd voor banen zoals:

  • Projectleider
  • Productplanner
  • Productontwikkelaar
  • Bedrijfsontwikkelaar
  • Coördinator in innovatie en ideeontwikkeling
  • Marktonderzoeksanalist
  • Ontwikkelaar van wereldwijde supply chains.

Bovendien ben je in staat om ontwikkelings- en innovatieprojecten te begrijpen en te beheren, waarbij je interdisciplinair samenwerkt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder