Read the Official Description

Korte introductie

De 3½-jarige volledige opleiding wordt in het Engels gegeven. De Mechanical Engineer creëert ideeën, ontwikkelt en ontwerpt nieuwe producten - een proces dat zowel creatieve vaardigheden als technische vaardigheden vereist. Kennis van sociale en economische omstandigheden, evenals werkgerelateerde en milieuomstandigheden, is ook essentieel. Dit programma vindt plaats op Campus Horsens.

Inhoud en structuur

Werktuigbouwkunde is een zeven semester-programma dat professioneel georiënteerd en gestructureerd is, zodat u in de loop van het programma met projectthema's samenwerkt in nauwe samenwerking met bedrijven op het gebied van industrie, automatisering, energie en milieu.

Tijdens het 5e semester van dit programma, krijgt u ook de kans om praktijkervaring op te doen tijdens een stageperiode, waarbij u werkt voor een internationaal bedrijf in Denemarken of in het buitenland.

In het 6e semester zul je een specialisatie kiezen, terwijl het laatste 7e semester zich zal concentreren op het Bachelor-project.

specialisaties

Als student Werktuigbouwkunde kun je kiezen uit drie specialisaties:

Innovatie en productontwerp
Het vermogen om innovatief te zijn en dit om te zetten in vooruitstrevende resultaten is de sleutel tot de toekomst van elk bedrijf. Je werkt met de ontwikkeling van nieuwe producten, marketing, economie, ontwerp, organisatie, management en ook met de nieuwste technologieën in 3D CAD-ontwerp, modellering en prototyping.

Intelligente mechanica
Nieuwe technologieën en nieuwe navigatiesystemen maken het mogelijk om zelfrijdende mijnzoekers en voertuigen zonder bestuurder te ontwikkelen. Het ontwikkelen van intelligente producten en systemen gaat over integratie tussen software, systeemontwikkeling en machinetechnieken. Je werkt met de nieuwste technologieën, robots, satellietcommunicatie, etc.

Duurzame energie
De ontwikkeling van de toekomstige duurzame energiesystemen gaat over energie uit de zon, de wind en de CO2-neutrale brandstoffen zoals stro en hout. Je werkt met basale energietechniek, energiebesparing, het ontwerp van energiesystemen en hernieuwbare technologieën zoals windturbines, zonnewarmte, zonne-energie, biomassa, warmtepomp en opslag van energie, enz.

Toelatingseisen

Om tot het programma Werktuigbouwkunde te worden toegelaten, moeten aanvragers certificaten van het hoger secundair onderwijs en diploma's hebben die overeenkomen met een Deens toelatingsexamen en bepaalde onderwerpen op bepaalde niveaus hebben.

Belangrijk
Naast je middelbare schooldiploma, moet je je wiskundelevel documenteren door een vertaalde versie van de syllabus van je middelbare school wiskundevak op middelbaar niveau te geven.

14354_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_21.jpg

Program taught in:
Engels

See 10 more programs offered by VIA University College »

Last updated February 4, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3.5 jaar
Voltijd
Prijs
46,000 EUR
Collegegeld is van toepassing op niet-EU-burgers
Deadline
Vraag informatie aan
1 February - 15 March
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
1 February - 15 March

Sept. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
1 February - 15 March
Einddatum