Bachelor in de ingenieurswetenschappen

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

An-Najah National University

Faculteit

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie

Dit programma is geaccrediteerd door de Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET).

programma beschrijving

Werktuigbouwkunde is het oudste gebied van technische specialisaties. In de afgelopen decennia deelde Mechanical Engineering de ontwikkeling en beschaving van verschillende landen. Werktuigbouwkunde gebruikte de energie van waterval, wind en stoom voor de technologische ontwikkeling en beschaving. Werktuigbouwkunde richt zich op energieomzettingen, krachtmachines, machineontwerp, productieprocessen en testen en evaluatie van de industriële producten.

Enkele van de belangrijkste takken van werktuigbouwkunde zijn: toegepaste mechanica en ventilatie en airconditioning. Vanwege het belang ervan in ontwikkeling en beschaving, en vanwege de behoeften van de Palestijnse gemeenschap aan gespecialiseerde en goed opgeleide werktuigbouwkundigen, heeft de Engineering Faculty de afdeling Mechanical Engineering opgericht in het jaar 2002. De toelating tot de afdeling Mechanical Engineering is gestart in de eerste academisch semester 2002/2003.

De missie van het Mechanical Engineering-programma is geconcentreerd in drie dimensies, lokaal, regionaal en internationaal, en het is gebaseerd en sluit goed aan bij de missies van zowel de faculteit voor ingenieurswetenschappen als de universiteit. Mechanical Engineering Program is opgericht om een ​​geavanceerd belangrijke positie in de ontwikkeling van de lokale samenleving te nemen door de lokale en regionale werkmarkt te voorzien van goed opgeleide en opgeleide Mechanical Engineers volgens de internationale normen op het gebied van onderwijs en opleiding.

Industrie

Het programma heeft een samenwerkingsovereenkomst met Padico Holding Company. Met deze overeenkomst kunnen studenten verschillende locaties van het bedrijf bezoeken en verschillende faciliteiten gebruiken. Bovendien worden sommige samengevoegde afstudeerprojecten meestal uitgehouden in de Palestijnse industriële investeringsmaatschappij, die één tak is van Padico Company. Bovendien zijn verschillende afstudeerprojecten een samenwerking met lokale industriële bedrijven.

Onderwijzen en leren

De onderwijs- en leermethoden zijn:
1 hoorcolleges in de klas: deze lezingen bevatten onder andere de lezingen op het klassenbord of het gebruik van powerpoint-software of ze samen gebruiken. Bovendien zijn ook quizzen, huiswerk en cursusprojecten opgenomen.
2- E-learningcursus: verschillende cursussen werden ontworpen met behulp van Moodle-software. Deze cursussen zijn workshop1, hydraulische machine, productie- en bedieningsproces, koeling en energieconversie.

Cursussen en beoordeling

De beoordelingscriteria zijn inclusief de examens: eerste, tweede en laatste examens. Neem ook de quizzen en huiswerk- en cursusprojecten op.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op February 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
38 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan