Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Als je passie is om te leren hoe dingen werken door ze uit elkaar te halen en met succes weer bij elkaar te brengen, dan is de hoofdvakopleiding Mechanical Engineering aan de Alfred University prima geschikt voor je. Het programma is geaccrediteerd door ABET en is een ideaal onderwijs voor studenten die op zoek zijn naar een baan in de industrie, een eigen bedrijf willen ontwikkelen of voor een verscheidenheid aan kansen in het onderwijs, ruimtevaart, automobiel, chemische en overheidsinstanties.

 • MODERNE FACILITEITEN

Nieuwe testfaciliteiten, waaronder een watertunnel, een windtunnel en testframes voor het meten van de sterkte van materialen.

 • BEGIN NU

Een hands-on techniekcurriculum dat studenten tijdens het eerste semester kennis laat maken met moderne werktuigbouwkundige gereedschappen.

 • SHOWCASE TALENTS

Een senior-designproject dat je creatieve talenten laat zien voor het oplossen van echte technische problemen.

Wat doen mechanische ingenieurs?

Mechanical Engineers (ME) worden vaak huisartsen van engineering genoemd. Werktuigbouwkundig ingenieurs werken in een breed scala van industrieën: automotive, ruimtevaart, elektrische, zonne- en materiaalverwerking. De uitdagingen die ze tegenkomen zijn net zo gevarieerd als de industrieën waarin ze werken. Naast het gebruik van elementaire wiskunde en wetenschappelijke hulpmiddelen, moeten werktuigbouwkundigen ook creatief zijn om problemen met een open einde op te lossen.

Wat ga je studeren?

Tijdens het eerste jaar volg je een inleiding tot het Engineering, Computer-Aided Design en Mechanical Engineering Explorations-lab, naast de basiscursussen in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Gedurende je studie krijg je de gelegenheid om dingen te ontwerpen en te bouwen terwijl je leert over vaste mechanica, vloeiende mechanica, thermodynamica en warmteoverdracht. Als senior voer je een jaar lang senior ontwerpproject uit om te leren functioneren als een effectief groepslid in een realistische, werkvriendelijke omgeving. Een greep uit de lopende projecten omvat de Society of Automotive Engineers (SAE) Mini-Baja, American Society of Mechanical (ASME) Human Powered Vehicle Competition (HPVC) en Vex Robotics Competition (VRC).

Wat gaat u doen als u afgestudeerd bent?

Afgestudeerden zijn klaar om te werken in een breed scala van industrieën als werktuigbouwkundigen die technische problemen oplossen en leidinggevende verantwoordelijkheden op zich nemen. Veel van onze afgestudeerden werken in geavanceerde productie. Sommige van onze afgestudeerden vervolgen hun opleiding met geavanceerde graden in wetenschap, techniek of bedrijfskunde.

ABET Accreditatie

De BS-opleiding Werktuigbouwkunde is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Onbeslist studenten

Als u uiteenlopende belangen in de techniek, maar niet zeker weet waar je uitblinken in of genieten van het werken met de meest, overweeg dan het verkennen van onze Undecided Techniek Pathway . De Inamori School of Engineering biedt deze optie aan studenten die onbeslist zijn als eerstejaarsstudenten en laat hen het vakgebied ontdekken dat het best bij hen past.

Wat ga je doen?

In de afgelopen jaren hebben afgestudeerden een baan gekregen als:
 • Mechanical Engineer - CAF USA
 • Quality Engineer - Amphenol Aerospace
 • Group Manager - Anheuser-Busch InBev
 • Project Engineer - DP Wolff, Inc.
 • Design Engineer - Motor Stroombron
 • Engineering Support Specialist - BAE Systems, Inc.
 • Junior Mechanical Engineer - Corning Incorporated
 • Design Engineer - Motor Stroombron
 • Manufacturing Engineer - Harris Corporation
 • Advanced Manufacturing Engineer / Data Analyst - Honeywell Aerospace
 • Project Engineer, HVAC Safety - Intertek
 • Manufacturing Engineer - Owens Corning
 • Projectcoördinator - noordelijke architecturale systemen
 • Application Engineer - Qualitrol Corporation

Programma educatieve doelstellingen (of PEO's) zijn brede uitspraken die beschrijven wat we verwachten afgestudeerden van AU's werktuigbouwkunde programma te bereiken 3-5 jaar na het afstuderen. PEO's worden regelmatig herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de educatieve doelstellingen van het programma relevant zijn voor de behoeften van de hedendaagse werkgevers.

Programma educatieve doelstellingen

Tijdens de eerste paar jaar na het afstuderen:

 1. Onze afgestudeerden zullen in een breed scala van industrieën werken als werktuigbouwkundigen die fundamentele problemen oplossen en hun werk effectief communiceren.
 2. Sommige van onze afgestudeerden werken samen in multidisciplinaire teams en komen op posities met toegenomen technische vaardigheden en managementverantwoordelijkheden.
 3. Sommige van onze afgestudeerden zullen een hogere graad in wetenschappen en techniek, MBA-programma's of rechtenstudies volgen of zullen deze afgerond hebben.
 4. Sommige van onze afgestudeerden zullen actieve deelnemers aan hun beroep zijn, waaronder sociale activiteiten, wetenschappelijke publicaties en mentorschap voor studenten.

Programma-uitkomsten (leerresultaten van studenten)

Afgestudeerden van het Mechanical Engineering-programma aan de Alfred University hebben:

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 • Een vermogen om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, produceerbaarheid en duurzaamheid.
 • Een vaardigheid om te werken op multidisciplinaire teams.
 • Een bekwaamheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.
 • Een goed begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Een vermogen om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren.
 • Een kennis van hedendaagse kwesties.
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.
Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on ... Lees meer

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on your major, you’ll find opportunities to be in the field, the studio, the lab, the classroom, or engaging in simulated scenarios that give you a competitive edge when you enter the workforce or head to grad school. You’ll learn the concepts and then actively apply them through projects, field trips, site visits, internships, and interactions with professionals in the field. Lees Minder