Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Erin komen

Haal diep adem, verzamel je papierwerk, verzamel je referenties en solliciteer via de online sollicitatieprocedure van Mason op de universiteit. Nadat je bent toegelaten tot Mason, kun je een major selecteren in de Toonau School of Engineering.

De vele voordelen van Mason

We bevinden ons in de buurt van enkele van de meest geavanceerde wetenschappelijke en technische onderzoeken in de Verenigde Staten, wat betekent dat je geweldige mogelijkheden hebt om hands-on ervaring op te doen door studeren in het buitenland, stages en onderzoeksprojecten. Als de grootste publieke onderzoeksuniversiteit van Virginia, zal Mason je de middelen en ondersteuning bieden die je nodig hebt om je in een bevredigende carrière te storten. Het wordt ook een leuke vier jaar.

Je zal:

  • Wees waar de actie is: onze campussen in Fairfax, Arlington en Manassas voorzien Dialoogstudenten van connecties met de federale overheid en bedrijven in de Dulles Technology Corridor en de datacenters van Loudoun County. Die nabijheid werkt in beide richtingen. Studenten krijgen verbeterde toegang tot stages en functies, terwijl gebiedengineering, informatiebeveiliging en technische bedrijven naar ons komen voor de geschoolde arbeidskrachten die ze nodig hebben. En met federale agentschappen en organisaties in Washington, DC, die de technologie en beveiligingsinfrastructuur van de overheid ondersteunen, kijken federale contractanten eerst naar Mason. Niet veel universiteiten krijgen een telefoontje van de CIA met het verzoek om een ​​specifieke studietraject aangeboden; wij doen.
  • Leef samen met je mede STEM-studenten: Incoming Volgenau-studenten kunnen deelnemen aan de Engineering
  • Maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap: Mason is een van de meest diverse universiteiten van het land. Door verschillende soorten mensen te leren kennen, kun je de wereld op een andere manier leren kennen. Dat nieuwe perspectief kan je creativiteit stimuleren en je kritisch denkende vaardigheden verbeteren, kwaliteiten die zeer gewaardeerd worden in de werkende wereld. Bovendien heb je een hele leuke groep vrienden.
  • Neem de eerste stappen in je carrière: onze alumni hebben een loopbaan op plaatsen als Apple, NASA, Google, Northrop Grumman en het Department of Homeland Security. Onze faculteit werkt samen met overheids-, technologie- en ingenieursbureaus en woont internationale conferenties bij in DC. Dankzij deze connecties hoeft u niet hard te zoeken naar stage- en netwerkmogelijkheden.
  • Haal het meeste uit je dak: meer dan 80 procent van de Mason-afgestudeerden heeft binnen zes maanden na afstuderen een baan en het Personal Finance-magazine van Kiplinger rangschikte Mason als een van de top 100 beste waarden in Public College in de Verenigde Staten. Virginia's State Council of Higher Education plaatste Mason bovenaan de lijst van Virginia-scholen voor een hoogste gemiddelde startsalaris van pas afgestudeerden.
  • Krijg de financiële hulp die u nodig hebt: Volgau kent beurzen toe via organisaties zoals de Communications and Electronics Association van Armed Forces en de Northern Virginia Technology Council Foundation. We bieden ook richtlijnen voor het aanvragen van onderscheidingen van dergelijke groepen en organisaties, zoals de Society of Women Engineers, het Virginia Department of Transportation en de National Society of Black Engineers.

Of je de Patriots naar de overwinning wilt toejuichen of deel wilt nemen aan de volgende Wereldbeker Robotics, je kunt er trots op zijn deel uit te maken van de Mason Nation.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Lees meer

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Lees Minder
Fairfax , Washington + 1 Meer Minder