Read the Official Description

Een bachelor in de ingenieurswetenschappen: werktuigbouwkunde is een bacheloropleiding van vier jaar in de machinebouw, de tak van engineering die betrekking heeft op het ontwerpen , produceren en bedienen van machines.

Cursussen omvatten kerngebieden zoals mechanica , kinematica , thermodynamica , materiaalwetenschappen , structurele analyse en elektriciteit .

Mechanische ingenieurs gebruiken deze kernprincipes om productie-installaties, industriële apparatuur en machines, verwarmings- en koelsystemen, transportsystemen, robotica , medische apparaten en andere te ontwerpen en analyseren.

Het collegegeld voor een werktuigbouwkundig programma begint bij $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijk verdiende beurzen beschikbaar zijn voor goed presterende internationale studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examenscores.

Veel programma's bevatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties, laboratoriumwerk en OPT- en CPT- kansen.closeup photo of gray and white engine partAndrik Langfield / Unsplash

Program taught in:
Engels

See 16 more programs offered by McGovern Education Group »

Last updated November 27, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
24,000 USD
per academisch jaar. Er zijn beurzen voor gedeeltelijke verdiensten beschikbaar voor goed presterende internationale studenten
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019