Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dual-Degree Engineering is een manier om Engineering te combineren met een vrijzinnig kunstonderwijs. In tegenstelling tot traditionele programma's op technische scholen brengen duale studenten veel tijd door met studeren buiten de technische en natuurwetenschappen. Duaalstudenten brengen tijd door met leren in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, evenals in de natuurwetenschappen. Het duale opleiding geeft studenten meer vrije keuzevakken en de mogelijkheid om een brede opleiding te volgen. Goed schrijven en goed praten zijn belangrijke facetten van een duale opleiding aan Monmouth College .

Wij geloven dat een breed geschoolde persoon beter voorbereid is om een persoonlijk en professioneel bevredigend leven te leiden en een betere ingenieur zal zijn. Omdat veel ingenieurs zich snel verplaatsen van het doen van "pure" techniek naar het managen van ingenieurs, bereidt het brede onderwijs dat ze in een duale opleiding krijgen hen goed voor op de toekomst.

Een student mag op welk gebied dan ook op het Monmouth College studeren, zolang ze de cursussen die hen voorbereiden op de twee jaar op een technische school voltooien. De meeste studenten zullen een major aan het Monmouth College die is gekoppeld aan of afgestemd is op hun technische interesses. Natuurkunde, scheikunde en wiskunde zijn veel voorkomende majors.

Afdeling faciliteiten en uitrusting

De afdeling Physics beschikt over computerfaciliteiten die niet vaak op een klein college te vinden zijn vanwege het nieuwe $ 42 miljoen Centre for Science and Business. Het Nuclear Lab heeft 30-inch muren om de kobaltbron te beschermen en is voorzien van een neutronengenerator en een hoogzuivere germaniumdetector.

Het Physics-programma omvat ruime onderwijslaboratoria, kleinere laboratoria voor individuele projecten en een kleine winkel. De afdeling heeft een Schmidt-Cassegrain, computergestuurde telescoop voor gebruik in de inleidende astronomiecursus en een digitale spiegelreflexcamera. Een gridcomputer maakt krachtige wetenschappelijke computing mogelijk voor een reeks projecten in zowel natuurkunde als engineering. Naast de gridcomputer hebben we een breed scala aan computers die studenten kunnen gebruiken, waaronder nieuwe dual iMacs die verschillende besturingssystemen in virtualisatie kunnen uitvoeren en ArcView (een geavanceerd mapping-programma), SGI-werkstations en Sun Sparc-stations.

Off-Campus-programma's

Studenten worden sterk aangemoedigd om deel te nemen aan een of meer buiten de campus programma's die plaatsvinden tijdens de zomer en / of het semester. Zomerprogramma's omvatten 'Research Experiences for Undergraduates' (REU) -programma's die worden uitgevoerd op universiteiten, nationale laboratoria en hogescholen in de VS. Deze programma's zijn betaalde stages die ongeveer 10 weken duren en studenten een uitstekende gelegenheid bieden om op een andere manier te leren en wetenschap te doen .

Onlangs hebben Monmouth College Physics studenten deelgenomen aan REU-programma's in Argonne National Lab, de Universiteit van Notre Dame, Texas A

Studenten kunnen ook deelnemen aan de Associated Colleges of the Midwest (ACM) - GLCA Oak Ridge Science Semester. Dit programma biedt een intensieve proefonderdompeling in onderzoek.

Technische Scholen

Na voltooiing van het programma, ontvangt een student twee bachelors: een BA van het Monmouth College en een BS van de technische school. Monmouth College is aangesloten bij drie uitstekende engineeringprogramma's aan de volgende universiteiten: Washington University (St. Louis), de University of Southern California (USC) en Case-Western Reserve University.

Hoewel we overeenkomsten hebben met de bovenstaande scholen, kunnen studenten ook andere technische scholen bezoeken. Recente majors van de natuurkunde zijn begonnen aan het BS in Engineering-programma aan de Southern Illinois University-Edwardsville en de MS / Ph.D. programma in Plasma en nucleaire technologie aan de Universiteit van Illinois-Champaign.

Veel studenten kiezen er nu voor om vier jaar door te brengen aan het Monmouth College voordat ze naar de technische school gaan. Deze keuze leidt tot meer tijd voor breedte in hun opleiding.

Carrièremogelijkheden

  • Fluid Mechanic
  • Constructieve ontwerper
  • biomechanica
  • astrofysicus
  • Mechanical Engineer
  • Bouwkundig ingenieur
  • Burgerlijk ingenieur
  • Milieu ingenieur
  • Architect

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Monmouth College is a private, selective, residential, national liberal arts college, offering majors in the natural sciences, social sciences, arts and humanities, as well as outstanding academic adv ... Lees meer

Monmouth College is a private, selective, residential, national liberal arts college, offering majors in the natural sciences, social sciences, arts and humanities, as well as outstanding academic advising, small, seminar-style classes, varied internship and study abroad opportunities, and summer research experiences to thoughtful, intellectually engaged and ambitious students. Lees Minder