Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Het werktuigbouwkundig programma van het Rochester Institute of Technology is ontworpen om studenten uit te rusten met een brede basis van wetenschappelijke en technische kennis aangevuld met praktische laboratoriumactiviteiten, een capstone afstudeerproject en een coöperatieve trainingservaring. Studenten wijden hun eerste twee jaar aan de studie van wiskunde, natuurkunde, vrije kunsten en ingenieurswetenschappen. Het derde en vierde jaar leggen de nadruk op ingenieurswetenschappen en de coöperatieve ervaring, en het vijfde jaar is bezig met hoogstaande keuzevakken, ontwerp en systemen naast een sluitstukproject met sluitertijd.

Werktuigbouw is misschien wel de meest uitgebreide van de technische disciplines. De belangen van de machinebouwer omvatten het ontwerp van auto- en ruimtevaartsystemen, bio-ingenieursapparatuur en energiegerelateerde technologieën. Het spectrum van professionele activiteiten voor de afgestudeerde werktuigbouwkunde loopt van onderzoek via ontwerp en ontwikkeling tot productie en verkoop.

De communicatie- en leiderschapsvaardigheden van elke student worden ook gevoed door betrokkenheid in professionele samenlevingen zoals ASME en ASHRAE en door deel te nemen aan engineeringwedstrijden op nationaal en internationaal niveau.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Mechanische ingenieurs werken in veel verschillende industrieën en bedrijven als productontwikkelaars, onderzoekers, prototypeontwerpers, automotive-ingenieurs, ruimtevaartingenieurs, olie- en gasingenieurs, energiecontroleurs en consultants, of managementconsultants, en vele anderen. Veel stappen om te dienen in leidinggevende posities op hun vakgebied. Bovendien, vanwege hun uitgebreide training en opleiding, worden werktuigbouwkundigen vaak gevraagd om managementfuncties op hoog niveau aan te nemen.

leerplan

Eerste jaar

Aandachtsgebieden

Studenten toegelaten tot de RIT NY campus kunnen een aantal cursusopties selecteren om gespecialiseerde studie te krijgen in een bepaalde discipline van de machinebouw. Opties omvatten lucht- en ruimtevaarttechniek, automotive engineering, bio-engineering en energie en milieu.

De major werktuigbouwkunde is relatief flexibel en stelt studenten in staat om opties, minderjarigen en zelfs meerdere graden na te streven. Het stelt de studenten in staat om hun academische studie aan te passen ter ondersteuning van hun carrièreplannen.

De optie energie en milieu bestaat uit keuzevakken die studenten blootstellen aan een breed scala aan kansen en loopbanen in verband met energie-intensieve systemen en hoe ze zich verhouden tot de omgeving. Deze optie vergroot het aantal kansen dat studenten hebben voor een loopbaan op het gebied van energiesystemen voor gebouwen, alternatieve en hernieuwbare energie en directe energieconversie. Studenten die voor deze optie kiezen, zullen naar verwachting werken aan een ontwerpproject voor energiesystemen in senior design en coöpwerk in een gerelateerd veld nastreven.

Een steekproef van Mechanical Engineering keuzevakken aangeboden bij RIT - Dubai:

  • De kracht van materialen II
  • Inleiding tot composietmaterialen
  • Fluid Mechanics II
  • Koeling en airconditioning voor warme en vochtige klimaten
  • Hernieuwbare energiesystemen

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijdse betaalde werkervaring op het studiegebied van de student. Studenten moeten twaalf maanden coöperatief onderwijs afronden. Deze unieke trainingscomponent draagt ​​bij aan de ervaring van de student, zowel in hardcore-engineering als in soft-skills. Het verbreedt ook het netwerk van de student en vergemakkelijkt het vinden van een baan na het afstuderen, omdat de meeste afgestudeerden uiteindelijk werken voor bedrijven waarmee zij hun coöperatie hebben geleid.

Accreditaties

De Bachelor of Science in Mechanical Engineering is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs - Hoger Onderwijs Zaken (MOE-HEA) en heeft een vergunning van de KHDA. Het is ook geaccrediteerd door ABET. Het Mechanical Engineering-programma in Rochester NY is ook geaccrediteerd door de Middle States Association of Colleges and Schools.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,973 USD
per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2023
Dates
Sept. 2019
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2023