Bachelor in de internationale bedrijfskunde (BBA) economie en management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Bachelor of International Business Administration

Coronavirus (COVID-19) -update

Begin uw studie online en reis naar Duitsland zodra uw visum is afgegeven: we zetten ons in voor de ononderbroken opleiding van alle huidige, inkomende en toekomstige studenten aan New European College . Om deze reden bieden we een flexibele 'splendid blended'-optie voor studenten - begin uw studie online, zonder verdere vertraging en vanuit het comfort van uw huis, en reis naar Duitsland om verder te studeren op de campus zodra het mogelijk is en uw visum is uitgegeven. Neem rechtstreeks contact op met ons Admissions Team via admissions@new-european-college.com zodat zij uw individuele case kunnen ondersteunen en al uw vragen over blended learning voor het schooljaar 2020-2021 kunnen beantwoorden.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

De bacheloropleiding is ontworpen om je uit te rusten met de kennis en het begrip van de essentiële aspecten van bedrijfstheorie en praktijk. Via onze cursussen worden studenten ondergedompeld in een breed scala aan onderwerpen, zoals marketing, financiën, economie, ondernemerschap en communicatie. Casestudies, projectwerk, bedrijfsbezoeken, gastsprekers en netwerkevenementen zijn geïntegreerd in de cursussen, zodat u kunt testen en continu kunt toepassen wat u in de echte wereld hebt geleerd met bedrijven en professionals uit de industrie.

Om je vaardigheden verder te verfijnen, moesten je een succesvolle manager zijn, cursussen in vreemde talen en een verplichte stage, samen met extra communicatieworkshops en managementseminars bij je studie.

Of het nu gaat om internationale bedrijven, kleine en middelgrote bedrijven of familiebedrijven - alle bedrijven zijn uw potentiële werkgevers na de succesvolle afronding van onze bacheloropleiding.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Studenten die voor het programma Economics & Management kiezen, zullen zich specialiseren in het begrijpen van macro- en micro-omgevingen in het bedrijfsleven en het kijken naar de productie, distributie en consumptie van goederen en diensten. studenten leren over het beheer van activa en rijkdom en marktkrachten die de vooruitzichten van een product of het marktaandeel van een bedrijf kunnen veranderen Het programma Economics & Management bestrijkt veel bedrijfsgebieden, maar richt zich op het beheer van kerngebieden van het bedrijfsleven die fundamenteel zijn voor de economie van de organisatie, zoals kwaliteitscontrole en logistiek, evenals de vergelijkende gebieden van financieel beheer en zakelijke accountancy. Er zullen excursies naar profit- en non-profit organisaties worden georganiseerd en studenten economie en management krijgen ook de kans om een startende onderneming op te richten, via een reeks modules, waaronder de module Business Plan.

Belangrijke bedrijfsmodules zijn onder meer World Wide Business and Law, Logistics en Quality Management. Het programma Economie & Management bereidt studenten echter ook volledig voor op het beheer van zaken via modules in Accounting, Boekhouding en Financiën.

Tijdens hun tweede jaar krijgen studenten Economie & Management verschillende specialisatiecursussen. Inkoop en productie, bedrijfsfilosofie en management van organisaties zijn enkele van hen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Lees meer

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Lees Minder
Ga naar de website van de school