Bachelor in de juridische wetenschappen (handel en strafrecht)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Onze missie is om studenten te onderwijzen, mogelijk te maken en te empoweren om kritische denkers te zijn die hun doelen kunnen bereiken en uitblinken als ze worden geconfronteerd met de uitdagingen van de juridische studies. Dit wordt bereikt door de hoogste kwaliteit faculteit en curricula die zowel traditionele als ervaringsgerichte modi voor leren bieden.

Strafrecht

De undergraduate Criminal Justice major, leidend tot een bachelordiploma, bereidt studenten voor op een spannende en uitdagende carrière op de snelgroeiende gebieden van rechtshandhaving, correcties, reclassering en private sector.

De Master of Science in Criminal Justice Administration benadrukt de integratie van theorie en praktijk om huidige en toekomstige bestuurders op het gebied van strafrecht te trainen. Professionele cursussen richten zich op de meest actuele zorgen waarmee rechtshandhavingsinstanties te maken hebben, zoals: juridische kwesties, het beheer van veranderingen, planning, strategie en openbaar beleid.

We geven studenten een solide achtergrond in leiderschap, recht en de betekenis van rechtvaardigheid.

Husson kan je helpen je voor te bereiden op vele carrières op het gebied van de strafrechtspleging, en je helpen een carrière op te bouwen waar je al mee bent begonnen. Husson-studenten kunnen kiezen uit verschillende graadopties in Criminal Justice, waaronder: Bachelor's degree, Dual Bachelor's degree in Criminal Justice and Psychology, Dual Bachelor's and Master's degree (afgerond in 5 jaar), en de Master's degree in Criminal Justice Administration. Niet-gegradueerde studenten in dit programma kunnen kiezen uit een breed scala aan stages en de Maine Criminal Justice Academy in hun laatste jaar bijwonen om certificering na te streven om in aanmerking te komen voor een baan als fulltime wetshandhavingsfunctionaris bij het afstuderen.

De Master of Science in Criminal Justice Administration Program neemt de sterke punten op van de traditionele rechtsgebieden, budgettering en beleidsvorming, met aandacht voor de ontwikkeling van communicatievaardigheden, interpersoonlijke relaties, psychologie en leiderschap die essentieel zijn voor effectieve prestaties in organisaties.

Criminal Justice Program Associations and Partnerships

Het volgende brengt je naar de startpagina's voor elke organisatie:

 • Het nationale partnerschap voor loopbanen in de rechtsgeleerdheid, openbare veiligheid, correcties en veiligheid heeft Husson University als regionaal centrum voor strafrechtspleging in New England. Klik hier om naar de webpagina van het Centrum te gaan voor meer informatie.
 • Maine Criminal Justice Academy (MCJA)
 • Maine Chiefs of Police Association
 • Academy of Criminal Justice Science (ACJS)
 • Noordoostelijke Vereniging van Criminal Justice Science (NEACJS)
 • Bureau voor jeugdige gerechtigheid en delinquentiepreventie (OJJDP)
 • American Society of Criminology (ASC)
 • American College forensic Examiners Institute (ACFEI)

OPMERKING: ELKE FELONY OF BINNENLANDSE GEWELD OF KLASSE D MISDEMEANOR OVERTUIGING OF ENIG BELANGRIJK VOORDELIG OF LOPEND DRUGSGEBRUIK ZAL DE MEESTE MENSEN DIE WERKEN IN DE RECHTSHANDHAVING, CORRECTIES, PROBATIE / PAROOL OF FORENSISCH WORDEN VRAAGSTUKKEN.

Doelen en doelstellingen voor strafrechtspraak

1. Om studenten te voorzien van competentie op de volgende gebieden:

 • Administratie van Justitie
 • Politie
 • Law Adjudication
 • correcties
 • Criminologische theorie
 • Onderzoek en analysemethoden

2. Om studenten te leren kritisch te denken en in staat te zijn om goed te communiceren in geschreven en mondelinge vormen.

3. Studenten de mogelijkheid bieden om ethische perspectieven te hanteren en oordelen te vellen in het toepassen van kennis op veldgerelateerde problemen en veranderende feiten in feiten.

4. Om studenten te voorzien van een verscheidenheid aan strafrechtelijke keuzevakken met betrekking tot faculteit expertise en de veranderende behoeften in het beroep.

5. Om stageplaatsen te bieden voor praktische ervaringen.

6. Om studenten te voorzien van onderwijs met betrekking tot de huidige technologie in het veld.

7. Om studenten kansen te bieden om buiten het klaslokaal te leren.

8. Om studenten een achtergrond in kwantitatieve en kwalitatieve redenering te bieden.

9. Om studenten de mogelijkheid te bieden om de kwesties van diversiteit in de strafrechtspleging te onderzoeken.

10. Om studenten te voorzien van een faculteit die uitmuntendheid in het onderwijs laat zien.

11. Het bieden van passende en noodzakelijke cursus- en loopbaanbegeleiding voor studenten.

Mission Statement for Criminal Justice

Het Criminal Justice-programma van Husson University zich in om studenten uitgebreide praktische en professionele kennis te bieden die relevant is voor en reageert op de dynamische werkvelden van het strafrechtsysteem. De faculteit streeft ernaar studenten met voldoende diepgang, breedte en nauwkeurigheid te onderwijzen om kwesties met betrekking tot misdaad, recht en gerechtigheid kritisch te kunnen onderzoeken. Het curriculum richt zich op de toepassing van recht en theorie door functionele ervaringen. Het programma en de faculteit bereiden studenten voor om concurrerend te zijn voor instapposities in het strafrechtelijk systeem, inclusief, maar niet beperkt tot, de gebieden van: wetshandhaving; proeftijd en voorwaardelijke vrijlating; correcties; jeugdrecht; en het privésysteem. Afgestudeerden van dit programma beschikken over sterke vaardigheden in kritisch denken, schriftelijke en mondelinge communicatie, analyse en onderzoek en ethische overwegingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a ... Lees meer

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a rewarding, successful career. Best of all, Husson’s reputation for a first-class education and affordability mean you’ll be making a smart investment. Husson University... our mission is your success. Lees Minder