Bachelor in de klassieke studies

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Classical Studies is een interdisciplinair programma, gebaseerd op de variëteit en rijkdom van onderzoek en onderwijs binnen de School of History and Heritage en het College of Arts op grotere schaal. Studenten hebben de mogelijkheid om de Griekse en Romeinse wereld en de receptie te bestuderen met experts in geschiedenis en archeologie, de geschiedenis van kunst en architectuur, erfgoed en conservering, literaire en culturele studies, en filosofie, Engels en drama.

De stad Lincoln dankt zijn naam aan Lindum Colonia: een Romeins legioensfort dat in het midden van de eerste eeuw na Chr. Werd opgericht en een generatie later een nederzetting werd voor gepensioneerde soldaten. Boven en onder de grond bewaart het sporen van deze geschiedenis, van fragmenten van muren en aquaducten tot het stratenplan zelf. Het verkeer reist nog steeds door de Newport Arch, de poort van de derde eeuw, terwijl de universiteit zich bevindt aan de Brayford Pool, een binnenhaven met overblijfselen van de Romeinse waterkant, verbonden met de rivier de Trent.

Medewerkers van het University of Lincoln onderzoek en leren in opwindende gebieden, van het maken en ontvangen van oude kunst tot geletterdheid in de mediterrane wereld, van het maken van Romeins Londen tot de val van het rijk in het westen, van de cultuur van het klassiek Grieks poëzie aan de receptie in de late oudheid. Medewerkers putten uit hun onderzoek om het onderwijs te informeren en hebben tot doel studenten te ondersteunen bij het raadplegen van gespecialiseerde bronnen voor hun eigen studies, zoals de digitale bibliotheek van Latijnse en Griekse literatuur of de voorwerpen in The Collection, het archeologisch museum van Lincoln, waarnaar we hebben bevoorrechte toegang.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar is ontworpen om een solide basis te bieden in de studie van de antieke wereld. Alle studenten volgen inleidende modules in de Griekse en Romeinse geschiedenis en cultuur, klassieke kunst, archeologie, literatuur en de Latijnse taal. Deze bieden oriëntatie bij de verwerking van tekstueel, visueel en materieel bewijs uit de Oudheid, en met name bij het gevoelige lezen van geschreven bronnen. Naast modules in kritisch denken, schrijven en historiografie, willen deze basismodules de vaardigheden ontwikkelen die studenten nodig hebben om hun eigen weg te vinden in de balans van de opleiding.

In het tweede jaar volgen alle studenten een inleidende module Klassieke les, terwijl ze hun stage beginnen in een gedetailleerde betrokkenheid bij een klassieke bron en het ontwerp van een onafhankelijk onderzoeksproject. Daarnaast is er een breed scala aan optionele modules, gebaseerd op de onderzoeksspecialismen van onze academische staf, in de geschiedenis, kunst, archeologie en taal van de klassieke wereld (inclusief Grieks), evenals de gevarieerde culturele erfenissen in de middeleeuwen, vroeg modern en modern Europa, en daarbuiten.

In het derde jaar houden studenten zich bezig met een voortdurende studie en commentaar op een tekst, object of site uit de klassieke wereld en produceren een uitgebreid stuk onafhankelijk onderzoek over een onderwerp van hun keuze onder de supervisie van een van ons team. Daarnaast is er een verdere selectie van optionele modules op een meer gespecialiseerd en onderzoekintensief niveau. Studenten worden aangemoedigd om te kiezen op basis van hun interesses.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

University of Lincoln beleid van de University of Lincoln erop gericht ervoor te zorgen dat academici binnen 15 werkdagen na de datum van indiening hun beoordelingen in de cursus snel en met gedetailleerde en constructieve feedback aan studenten retourneren. Studenten hebben de mogelijkheid om evaluaties in feedback-uren verder te bespreken met hun docenten.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan voor elke module verschillen. Voorbeelden van relevante beoordelingsmethoden omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties of leiding geven aan een seminardiscussie; en schriftelijke examens, inclusief taaltests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academiejaar variëren.

Kenmerken

Onderzoek

Het onderzoek van onze academische medewerkers is direct van invloed op ons onderwijs. De School of History and Heritage heeft bijzondere sterke punten in de Romeinse archeologie, de late antieke samenleving en cultuur, de vroegchristelijke visuele en materiële cultuur en klassieke receptie.

Het personeel behoudt een prominent onderzoeksprofiel door publicatie in vooraanstaande tijdschriften en prestigieuze essaycollecties, deelname aan een organisatie van grote nationale en internationale conferenties, samenwerking op nationale en internationale beurzen en projecten, en als uitgenodigde sprekers of gastbezoekers bij andere instellingen, waaronder vooraanstaande universiteiten , onderzoekscentra en musea. Samenwerking met The Collection, het archeologisch museum van Lincoln, biedt studenten kansen om hands-on te leren.

Lincoln Conservation

Lincoln Conservation brengt onderzoek, onderwijs en commerciële expertise samen in architecturaal verfonderzoek en de digitale en fysieke conservering van historische objecten, decoratieve schema's en gebouwen. De adviseurs hebben bijgedragen aan de restauratie van het Midland Grand Hotel (nu bekend als het St Pancras Renaissance Hotel), de HMS Victory en Southwell Minster, naast andere historische locaties.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers moeten ook ten minste drie GCSE's hebben in graad C of hoger (of gelijkwaardig), inclusief Engels.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder