Bachelor in de kunst en vormgeving

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst en vormgeving

Southern Cross University

Ontwikkel een carrière als kunstenaar, curator of ontwerper met deze internationaal erkende cursus, geleid door en onderwezen door kunstenaars en kunstexperts uit de bloeiende Noordelijke kunstgemeenschap.

De Bachelor of Art and Design biedt de mogelijkheid om je artistieke bereik en vaardighedenbasis te ontwikkelen, terwijl je ook je begrip van de kunsttheorie ontwikkelt.

Afgestudeerden in de kunstdisciplines van het Southern Cross zijn erkend met enkele van de meest prestigieuze kunstonderscheidingen van Australië en hun werk wordt gehouden in galeries en tentoonstellingen over de hele wereld.

Je zult in staat zijn om te genieten van rijke en diverse studio-ervaringen, je capaciteiten en potentieel als kunstenaar te ontwikkelen en te verkennen, terwijl je wordt ondergedompeld in een sfeer die creativiteit koestert en inspireert.

Southern Cross biedt speciaal gebouwde studio's die studenten de mogelijkheid bieden om een ​​breed scala aan media te gebruiken, waaronder schilderkunst, grafiek, keramiek en beeldhouwkunst, digitale kunst en design en tekenen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden worden meestal praktiserende kunstenaars en beeldende kunstonderzoekers binnen de context van de hedendaagse praktijk. Studenten exposeren in de Graduate Exhibition en kunnen onderzoeksprojecten uitvoeren.

Professionele plaatsing

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​stage te lopen in de dynamische kunstindustrieën van de New South Wales North Coast. Ze kunnen ook studeren voor een sessie aan universiteiten in het buitenland, waaronder het prestigieuze Pratt Institute in New York, de University of Hertfordshire in Engeland, Universitat de Barcelona in Spanje, de University of Massachusetts in de VS en Kansai Gaidai University in Japan.

Grote studiegebieden

Kernstudies

  • Studie studio's: schilderkunst, grafiek, mixed-media, 3D-studies
  • Kunsttheorie
  • curating
  • Studio tekening
  • Ontwerp

In het tweede en derde jaar kiezen studenten uit een reeks creatieve en mediakunsteenheden en / of eenheden van over de universiteit om hun interessegebieden aan te vullen.

Evaluatiemethoden

Eenheden in beeldende kunst studio studies, digitale kunst en design, fotografie en tekenen worden beoordeeld door studio productie werk, artiest, portfolio en e-portfolio. Over het algemeen is ongeveer 70 procent van het eindcijfer gebaseerd op het studiowerk. Tijdens studiesessies zijn er individuele individuele en groepskritiekmogelijkheden voor feedback over de voortgang van studenten. Kunsttheorie-eenheden worden over het algemeen beoordeeld aan de hand van onderzoeksrapporten, groepspresentaties en thuisexamens.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder studiogestuurd lesgeven, veldwerk, lezingen, tutorials, online activiteiten en videokoppeling of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid. Studenten hebben ook de mogelijkheid om sommige eenheden online te bestuderen (bijvoorbeeld digitale fotografie).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
25,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022