Bachelor in de mariene wetenschappen en management

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de mariene wetenschappen en management

Southern Cross University

Stel je voor dat je een carrière hebt waarbij je in een van de meest exotische, unieke en prachtige maritieme omgevingen ter wereld moet zijn.

De Bachelor of Marine Science and Management bereidt je voor op de kennis van het beheer van kust- en zeesystemen, met leeromgevingen zoals het Great Barrier Reef, de Solitary Islands en Cape Byron, aan de oostkust van Australië. Je zult je vaardigheden in de fundamentele wetenschappen ontwikkelen en worden bijgebracht door wereldleidende mariene en milieu-onderzoekers aan het National Marine Science Center van Southern Cross University .

Je krijgt de gelegenheid om globale milieukwesties, waaronder vervuiling van de zee, koraalrif-ecologie en het beheer van zeezoogdieren, te verkennen, en andere praktische onderwerpen in het milieu en onze laboratoria op te doen met behulp van geavanceerde instrumenten en technieken.

Als afgestudeerde van de Southern Cross Marine Science and Management graad, kun je een carrière in de mariene wetenschap opbouwen op een moment dat de wereld zich realiseert dat de gezondheid van onze oceanen van het grootste belang is voor een duurzame toekomst.

Carrièremogelijkheden

In publieke en private milieusectoren als adviseur, ontwerper van mariene parken, marien bioloog en ecoloog, marine reserve officer, aquaculturalist, visserijmanager, projectmedewerker, technisch medewerker, staatscoördinator; en in zeeonderzoek.

Professionele erkenning

Tijdens de cursus hebben studenten de mogelijkheid om een ​​nationaal erkende kwalificatie voor wetenschappelijk duiken te behalen.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen een professionele stage van acht weken voltooien om ervaring op te doen in de sector. Stagiairs kunnen samenwerken met organisaties in het mariene wetenschapsspectrum, waaronder lokale, provinciale of federale overheidsinstanties; particuliere adviesbureaus; of zakelijke ondernemingen in Australië of het buitenland.

Grote studiegebieden

Hoewel deze cursus geen majors heeft, combineert het mariene wetenschap met hedendaagse managementconcepten. De cursus omvat de eenheden Marine Mammals: Biology and Conservation, en Coral Reef on the Edge met een sterke focus op instandhoudings- en beheerskwesties die het mariene milieu uitdagen. Extra gespecialiseerde mariene wetenschappelijke eenheden omvatten Ocean Change Biology, Marine Pollution, Successful Sampling en Marine Systems Science and Management.

Evaluatiemethoden

De beoordelingen variëren per eenheid en kunnen een combinatie van beoordelingstypes omvatten, waaronder op laboratorium- en lezingen gebaseerde opdrachten, seminarpresentaties, veld- en onderzoeksrapporten en formele praktische en schriftelijke examens.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder lezingen, tutorials, workshops, laboratoriumlessen, excursies, online activiteiten en videokoppeling of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Houd er rekening mee dat:

Lismore-studenten voltooien de laatstejaarseenheden in het National Marine Science Center (NMSC) in Coffs Harbour, die worden afgeleverd in intensieve modus. Intensieve moduseenheden bij de NMSC worden voltooid in blokken van drie weken met een verplichte zesdaagse on-campusperiode die voor elke eenheid vereist is.

Online studenten wonen verplichte woonworkshops bij op de Lismore-campus en de laatstejaarseenheden in het National Marine Science Center (NMSC) in Coffs Harbour, die op intensieve wijze worden afgeleverd. Intensieve moduseenheden bij de NMSC worden voltooid in blokken van drie weken met een verplichte zesdaagse on-campusperiode die voor elke eenheid vereist is.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
29,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022