Bachelor in de mechanica van de mechatronica

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de mechanica van de mechatronica

An-Najah National University

Faculteit

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie

Dit programma is geaccrediteerd door de Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET).

programma beschrijving

Het Mechatronics Engineering-programma aan de An-Najah National University heeft in 2008 haar eerste klasse studenten ingeschreven en is sindsdien continu in bedrijf geweest. In 2011 (het eerste diploma voor het mechatronica-programma). De mechatronicatechniek legt de nadruk op kernthema's van mechatronische systemen, technologieën - computer, software, geavanceerde besturing, sensoren en actuatoren. Ondersteunende onderwerpen zijn opgenomen in het technische curriculum van de mechatronica als technische statistieken, economie, informatica, grafische vormgeving en technische communicatie. Daarnaast zijn ondersteunende cursussen in wiskunde en wetenschappen inbegrepen.

In 2010 is het curriculum van de Mechatronics Engineering verfijnd om de studentenpopulatie beter te kunnen dienen en om de algehele onderwijservaringen continu te verbeteren. De belangrijkste wijzigingen in het programma in de afgelopen vier jaar zijn onder meer:

  • Het adviesplan van het mechatronica-programma werd verkort met twee uur krediet, zodat het in totaal 161 credit-uren in plaats van 163 credit-uren wordt.
  • Een cursus Chemical Laboratory (één credituur) is toegevoegd aan het mechatronica-planprogramma en de toegepaste cursus Engineering Mathematics (drie credit-uren)
  • Microprocessor II voor de cursus mechatronica (drie credit-uren) werd keuzevak voor het vak in plaats van afdelingsvoorwaarde.
  • Materiële wetenschap voor de cursus Mechatronica werd veranderd in twee kredieturen in plaats van drie credit-uren.

Industrie

Het programma heeft een samenwerkingsovereenkomst met Padico Holding Company. Met deze overeenkomst kunnen studenten verschillende locaties van het bedrijf bezoeken en verschillende faciliteiten gebruiken. Bovendien worden sommige samengevoegde afstudeerprojecten meestal uitgehouden in de Palestijnse industriële investeringsmaatschappij, die één tak is van Padico Company. Bovendien zijn verschillende afstudeerprojecten een samenwerking met lokale industriële bedrijven.

Onderwijzen en leren

De onderwijs- en leermethoden zijn:

hoorcolleges in de klas: deze lezingen bevatten presentaties van de colleges op het klassenbord of het gebruik van powerpoint-software of ze gebruiken ze samen. Bovendien zijn ook quizzen, huiswerk en cursusprojecten opgenomen

Cursussen en beoordeling

De beoordelingscriteria zijn inclusief de examens: eerste, tweede en laatste examens. Neem ook de quizzen en huiswerk- en cursusprojecten op.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op February 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
38 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan