Bachelor in de milieukunde

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de milieukunde

Southern Cross University

Verken je passie voor milieubeheer, duurzaamheid en soortenbehoud in onze Bachelor of Environmental Science graad.

Als student wordt je praktijkgerichte wetenschappelijke vaardigheden geleerd door een team dat de wereld leidt in onderzoek naar milieukunde. Uw kennis zal plaatsvinden in de modernste faciliteiten en in het levende laboratorium van onze natuurlijke omgeving - de regenwouden, riffen en rivieren die onze werelden herbergen.

Je kunt je niet alleen voorbereiden op basiswetenschappelijke kennis, maar je kunt je ook specialiseren in gebieden zoals kustbeheer, beheer van milieubehikel, afvalbeheer en meer.

Deze cursus is bedoeld om ervoor te zorgen dat afgestudeerden niet alleen deskundig en innovatief zijn, maar ook klaar voor de industrie! Afgestudeerden zullen de praktische vaardigheden hebben om zich toe te passen op het beheer van het milieu voor de toekomst in een aantal sectoren, waaronder nationale parken, milieuadviesbureaus, milieubeschermingsbureaus.

Carrièremogelijkheden

In de publieke en private sector, nationaal park en beschermd gebiedsbeheer, milieubescherming, afvalbeheer, beoordeling en monitoring van milieueffecten, milieueducatie en -interpretatie, duurzame bosbouw, visserijbeheer, aquacultuur, ecotoerisme, land / rivier / kustzorgprogramma's; en in onderzoek naar milieukunde.

Professionele erkenning

Afgestudeerden komen in aanmerking voor lidmaatschap van het Environment Institute of Australia and New Zealand.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen een professionele stage van acht weken voltooien om ervaring op te doen in de sector. Stagiairs kunnen samenwerken met organisaties uit het milieuspectrum, waaronder lokale, provinciale of federale overheidsinstanties; particuliere adviesbureaus; of zakelijke ondernemingen in Australië of het buitenland.

Grote studiegebieden

Kustbeheer biedt inzicht in processen die van invloed zijn op ons gebruik van de kustzone. Studenten verkennen de impact van klimaatverandering, ruimtelijke ordening, beheer van beschermde gebieden, economie en mensen in de kustomgeving.

Environmental Resource Management richt zich op het uitvoeren van onderzoeken naar dieren in het wild, het behoud van flora en fauna en het herstel van aangetaste gebieden voor toekomstige generaties.

Het beheer van visserij en aquacultuur integreert visserijbiologie, voorraadbeheer, habitatbescherming en aquacultuurstudies met milieubeheer. Studenten richten zich op het ontwikkelen van strategieën om een ​​duurzame visserij / aquacultuur onderneming te behouden.

Sommige derdejaars vakken voor deze major worden gegeven als intensieve residentiële cursussen in het National Marine Science Center in Coffs Harbour.

Afvalbeheer en Resource Recovery ontwikkelt multidisciplinaire vaardigheden die hun innovatie ondersteunen bij het bieden van oplossingen voor het omgaan met afval en afvalminimalisatie, nu en in de toekomst.

Als alternatief kunnen studenten kiezen om een ​​geïntegreerd project te studeren of een stage te lopen.

Evaluatiemethoden

De beoordelingen variëren per eenheid en kunnen een combinatie van beoordelingstypes omvatten, waaronder op laboratorium- en lezingen gebaseerde opdrachten, seminarpresentaties, veld- en onderzoeksrapporten en formele praktische en schriftelijke examens.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder lezingen, tutorials, workshops, laboratoriumlessen, excursies, online activiteiten en videokoppeling of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen.

Let op: studenten die deze cursus online volgen, wonen verplichte woonworkshops bij op de campus van Lismore voor specifieke eenheden die lezingen, zelfstudies, laboratoriumlessen en excursies kunnen bevatten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
29,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Startdatum : Juli 2, 2019
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Juli 2, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022