Bachelor in de milieukunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor in de Milieuwetenschappen is een vierjarige bachelor in milieukunde, de studie van de wisselwerking tussen de biologische processen die de natuurlijke wereld vormen.

Milieuwetenschappen is een interdisciplinair veld dat gebieden zoals biologie , ecologie , natuurkunde , geologie , instandhouding en vele anderen integreert in de studie van het milieu en oplossingen voor milieuproblemen.

Veel programma's bevatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties, labwerk en OPT- en CPT- kansen, met collegegeld vanaf $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijke verdiende beurzen beschikbaar zijn voor internationaal zeer goed presterende studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examenscores.97977_pexels-photo-1047892.pngMcKylan Mullins / Pexels

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Lees Minder