Bachelor in de milieutechniek / Bachelor in de mariene wetenschappen en management

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de milieutechniek / Bachelor in de mariene wetenschappen en management

Southern Cross University

Kennis van omgevingen beheren, of ze nu onze bossen, stroomgebieden of oceanen zijn, is een sleutel tot het beïnvloeden van de duurzaamheid van onze toekomst.

Deze gecombineerde graad in Environmental and Marine Science bereidt u voor op een goed begrip van de complexe omgevingen waarin wij leven en de sleutels tot het oplossen van milieuproblemen op lokaal en mondiaal niveau.

Je kunt je aandacht richten op behoud en duurzaamheid van soorten in terrestrische en mariene milieus, leren van internationale experts op het gebied van geavanceerde faciliteiten en op het gebied van werelderfgoed, regenwouden, riffen en kustwateren.

Afgestudeerden van dit unieke programma zullen een loopbaan hebben in nationale parken, milieubescherming, mariene zorgprogramma's in de private en overheidssector, en zullen de leiders zijn in het managen van de impact van menselijke activiteiten en het zorgen voor duurzaamheid voor de toekomst.

Carrièremogelijkheden

Carrières in milieukunde omvatten nationale parken en beschermd gebiedsbeheer, milieubescherming, afvalbeheer, milieueffectrapportage en -monitoring, milieueducatie en -interpretatie, duurzame bosbouw, visserijbeheer, aquacultuur, ecotoerisme, land / rivier / kustzorgprogramma's; en in onderzoek naar milieukunde. Carrières in de mariene wetenschappen zijn onder meer als adviseur, ontwerper van mariene parken, marien bioloog en ecoloog, marine reserve officer, aqua-culturalisten, manager visserij, projectmedewerker, technisch medewerker, staatscoördinator; en in zeeonderzoek.

Professionele erkenning

Afgestudeerden komen in aanmerking voor lidmaatschap van het Environment Institute of Australia and New Zealand.

Professionele plaatsing

Studenten hebben de mogelijkheid om tijdens hun studie een industriële stage van acht weken te ondernemen voor praktische ervaring om de theoretische componenten van de cursus aan te vullen. Stagiairs kunnen samenwerken met organisaties uit het milieuspectrum, waaronder lokale, provinciale of federale overheidsinstanties; particuliere adviesbureaus; of zakelijke ondernemingen in Australië of het buitenland.

Grote studiegebieden

  • Kustbeheer biedt inzicht in processen die van invloed zijn op ons gebruik van de kustzone. Studenten verkennen de impact van klimaatverandering, ruimtelijke ordening, beheer van beschermde gebieden, economie en mensen in de kustomgeving.
  • Environmental Resource Management richt zich op het uitvoeren van onderzoeken naar dieren in het wild, het behoud van flora en fauna en het herstel van aangetaste gebieden voor toekomstige generaties.
  • Het beheer van visserij en aquacultuur integreert visserij, biologie, voorraadbeheer, habitatbescherming en aquacultuurstudies met milieubeheer. Studenten richten zich op het ontwikkelen van strategieën om een ​​duurzame visserij / aquacultuur onderneming te behouden. Sommige derdejaars vakken voor deze major worden gegeven als intensieve residentiële cursussen in het National Marine Science Center in Coffs Harbour.
  • Afvalbeheer en Resource Recovery ontwikkelt multidisciplinaire vaardigheden die innovatie ondersteunen bij het bieden van oplossingen voor het omgaan met afval- en afvalminimalisatie, nu en in de toekomst.

Evaluatiemethoden

De beoordelingen variëren per eenheid en kunnen een combinatie van beoordelingstypes omvatten, waaronder op laboratorium- en lezingen gebaseerde opdrachten, seminarpresentaties, veld- en onderzoeksrapporten en formele praktische en schriftelijke examens.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Houd er rekening mee dat:

Lismore-studenten voltooien de laatstejaarseenheden in het National Marine Science Center in Coffs Harbour, die worden afgeleverd in intensieve modus.

Online studenten wonen verplichte woonworkshops bij op de campus van Lismore en laatstejaarseenheden bij het National Marine Science Center in Coffs Harbour, die worden geleverd in intensieve modus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
29,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2023
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2023